אז

N a V e

New member
אז

שרון היה,ושרון נשאר ראש ממשלת ישראל. העם בכה שנתיים,העם התעורר חודשיים,העם ראה את השחיתות והבליג,וכצפוי נתן בסופו של דבר את דברו:שרון ראש הממשלה. השאלה הראשונה שעולה היא: מה ההגיון? האם אנשים באמת היו מרוצים מהקדנציה של שרון? לא. האם אנשים באמת רוצים שינוי? כן. אבל האנשים פשוט מפחדים מהמילה שמאל בערוץ 2 ראיתי שתי פעילי ליכוד חוגגים...אותם אנשים שרעבים ללחם מעדיפים לשבת בשקט ולא לנסות להביא את השינוי. אז נכון,באמת היו כאלה שדיברו על שינוי והצביעו לשינוי. מדברים על חוסר הנסיון של מצנע,אבל אותם אנשים שהצביעו לשינוי כנראה שכחו עד כמה המפלגה הזו חדשה וחסרת נסיון בפוליטיקה.הרבה מעבר לכך,היא גם חסרת דעה בנושאים המהותיים ביותר. שאלה נוספת שנשאלת היא: איפה מצנע טעה בקמפיין הזה? התשובה היא ברורה:עמרם מצנע לא טעה.הוא עשה את אשר היה צריך לעשות.קם מנהיג,והודיע לעם,אני מציע לכם x ו y בתחומים אלה ואלה.להרבה אנשים זה אולי קצת צורם באוזן מו"מ עם הפלשתינאים.אבל גם אותם אנשים מבינים שבסופו של דבר זה יקרה.הרבה ליכודניקים שאני מדבר איתם מבינים שבסופו של דבר יהיה פה הסכם מדיני.אז למה לא לזרז את זה ולמנוע הרג וטרור?למה לא לתת למצנע את הקול? בגלל שהוא נציג מהשמאל. כשאני חושב על זה,אני פשוט לא מוצא שום סיבה הגיונית למה שרון קיבל את האפשרות להמשיך את הקדנציה.כל המוצא סיבה הגיונית מוזמן לשתף אותי באי-מייל.הוא עשה בשכל ביחס לבוחר הישראלי הממוצע.פשוט לא הציע כלום.לא דיבר על מה יעשה ואיך.אמר הכל: אני אלחם,אני אעשה שלום אני זה ואני זה. שרון יבוא לאותם מובטלים,ויגיד להם-אל תדאגו,אני לא אתן לנו לצאת פראיירים מול הפלשתינאים.הם ישמחו ויקפצו,אבל פרנסה הביתה הם ימשיכו לא להביא. אין מה לעשות,חברים וחברות. העם שלנו אוכל את החרא שהוא מכין לעצמו.ואני באמת מנסה לשקול מילים. ומה הלאה? אם לעבודה יש טיפת כבוד,אסור לה להיכנס לאחדות עם שרון. אבל זה מעבר לכבוד,יגידו אנשים.זה טוב לעתיד המדינה. התשובה היא,חברים,שממשלה בראשות שרון לא טובה לעתיד המדינה.לא משנה מי השותפים שלו. זה הזמן עבור העבודה לבנות את עצמה מחדש.להמשיך ולהציע את האלטרנטיבה השפויה והנכונה.

למעלה