אז...?

אז...?

פייסבוק! כמה חברים יש לכם? כמה אתם מכירים אישית? כמה אתם מכירים? כמה אתם פוגשים בשגרה היומיומית? כמה סטטוסים אתם עושים ביום? ופרסומי שיאים מיוטיוב? ופרסומי כתבות ושאר לינקים? לכמה דפים עשיתם לייק? כמה שעות אתם מתחברים ביום? אוהבים את אלו החופרים? אוהבים את העיצוב של הפייסבוק הנוכחי? ושהוא מתחלף כל 5 חודשים (בערך)? ממתי אתם בפייסבוק? כמה חברים יש לכם בפייסבוק רק בגלל משחקים? האם ''הסתרתם'' מישהו שחפר הרבה? האם מחקתם מישהו שחפר הרבה? האם חסמתם מישהו שחפר הרבה? האם חסמתם מישהו לא רצוי? האם תוך כדי השאלון הייתם בפייסבוק? ----קו-----קו------קו---קו----קו-------קו------קו------קו-----קו-------קו-------קו-----קו----קו--------קו-------קו----- כמה חברים יש לכם? 531 כמה אתם מכירים אישית? הייתי אומר 150-200 כמה אתם מכירים? 400-450 כמה אתם פוגשים בשגרה היומיומית? בחופש 40 ככה, בבצפר את כולם אבל מנהל ''שיחות'' עם מקסימום 70 הייתי אומר. כמה סטטוסים אתם עושים ביום? אממממ קשה לספור ופרסומי סרטונים מיוטיוב? גם קשה לספור ופרסומי כתבות ושאר לינקים? 5 ככה לכמה דפים עשיתם לייק? כרגע זה 3686 אבל יורד כל פעם שאני מוסיף מישהו, כי הגעתי למקסימום של חברים+עמודי הערצה/לייק, היה לי איזה 4000 כמה שעות אתם מתחברים ביום? 15 XD לפחות אוהבים את אלו החופרים? הכי כיף! ולחפור להם בחזרה! אוהבים את העיצוב של הפייסבוק הנוכחי? הוא הכי טוב חוץ מזה שהיה בסוף 2006 ושהוא מתחלף כל 5 חודשים (בערך)? מעצבן אבל בכיף ממתי אתם בפייסבוק? אמצע 2006 כזה כמה חברים יש לכם בפייסבוק רק בגלל משחקים? אני חושב 30 האם ''הסתרתם'' מישהו שחפר הרבה? כן האם מחקתם מישהו שחפר הרבה? כן האם חסמתם מישהו שחפר הרבה? כן XD האם חסמתם מישהו לא רצוי? אחות שלי ובני משפחה של חברים שלא רוצים שיראו את התמונות שלהם שיכורים XD האם תוך כדי השאלון הייתם בפייסבוק? כן!

asaf105

New member
עונה

פייסבוק! כמה חברים יש לכם? 102, אני לא מתאמץ בכלל להוסיף אנשים, הוספתי את מי שאני צריך, וזהו, כל השכבה לא מעניינת אותי כמה אתם מכירים אישית? אממ אולי 10-20 כמה אתם מכירים? 70 בערך כמה אתם פוגשים בשגרה היומיומית? בערך 10 כמה סטטוסים אתם עושים ביום? כמעט ולא רושם ופרסומי שיאים מיוטיוב? 0 ופרסומי כתבות ושאר לינקים? אוהו מלא D: ממשחקים לכמה דפים עשיתם לייק?כמה מאות
כמה שעות אתם מתחברים ביום?3 שעות בערך אוהבים את אלו החופרים?לא אוהבים את העיצוב של הפייסבוק הנוכחי? כן, התרגלתי אליו ושהוא מתחלף כל 5 חודשים (בערך)? לא ממש אבל מתרגלים ממתי אתם בפייסבוק? מינואר 2010 כמה חברים יש לכם בפייסבוק רק בגלל משחקים? 0 האם ''הסתרתם'' מישהו שחפר הרבה? לא האם מחקתם מישהו שחפר הרבה? לא האם חסמתם מישהו שחפר הרבה? לא האם חסמתם מישהו לא רצוי? לא האם תוך כדי השאלון הייתם בפייסבוק? כן

שאלות בונוס

בכמה תמונות אתם מתוייגים? כמה תמונות העלתם? כמה אלבומים? כמה פעמים מחקתם את התיוג שלכם מתמונות שלא רציתם להיות מתוייגים בהן? כמה פעמים בקשתם למחוק תמונה שלכם? כמה סרטונים העלתם? בכמה סרטונים אתם מופיעים? כמה פתקים יש לכם? האם אתם כותבים משהו בפתקים או עונים על מין שאלונים כאלו מוזרים כאלו, או גם וגם? כמה חברים מוצגים אצלכם בצד בפרופיל (6/9/12/)? האם יש לכם ''אחים'' ושאר משפחה בפייסבוק (לא בקשר דם)? האם יש לכם אחים ושאר משפחה בפייסבוק (בקשר דם ושזה מופיע במשפחה)? איזה ''קופסאות'' (זה השם לפי הפייסבוק XD) מופיעות לכם מתחת לתמונה פרט למידע וחברים? משתמשים באנגלית או עברית? האם אי פעם ניסתם להשתמש באנגלית-בריטית/פיראטית? מה מספר החברים המשותפים הכי גבוה שיש לכם עם מישהו? כמה תמונות פרופיל היו לכם מאז הראשונה (האמיתית)? כמה תמונות פרופיל היו לכם שזה לא אתם (ציור ושאר תמונות)? נכנסים לפייסבוק דרך פלטפורמה (חה! פלטפורמה XD) אחרת (אייפוד/ן, טלפון, טלוויזיה ושאר טכנולוגיה)? האם כתוב לכם משהו ב''קופסה'' הקטנה הזאת מתחת לתמונה? אם כן, מה יש שם? עד כמה הגדרות האבטחה שלכם חזקות? אם הן חזקות, על מה ולמה? בטאב ה''מידע'' האם יש לכם ציטוטים? אם כן, כמה? כמה טאבים יש לכם בפרופיל? מה הסטטוס שלכם כרגע? ----קו-----קו------קו---קו----קו-------קו------קו------קו-----קו-------קו-------קו-----קו----קו--------קו-------קו----- בכמה תמונות אתם מתוייגים? 258, בוא נגיד שה-30 הראשונות זה תיוגים בתמונת ''תייג את חבר שלך'' כמה תמונות העלתם?בפרופיל שלי, בערך 3,000 (או יותר) ובימים שהפייסבוק השתגע והעלתי דרך חברים אז יש עוד איזה 1,500 כמה אלבומים? אצלי, 31 ו-26 מהם זה תמונות ולא סתם. יש עוד איזה 5-8 אלבומים שלי אצל חברים. כמה פעמים מחקתם את התיוג שלכם מתמונות שלא רציתם להיות מתוייגים בהן?הייתי אומר 10-20 כמה פעמים בקשתם למחוק תמונה שלכם? 5 אולי כמה סרטונים העלתם? 48 XD בכמה סרטונים אתם מופיעים? 25 :p כמה פתקים יש לכם? 11 האם אתם כותבים משהו בפתקים או עונים על מין שאלונים כאלו מוזרים כאלו, או גם וגם? רק שאלונים כמה חברים מוצגים אצלכם בצד בפרופיל (6/9/12/)? 12 האם יש לכם ''אחים'' ושאר משפחה בפייסבוק (לא בקשר דם)? כן, 7 החברים הכי טובים ועוד אחת XD האם יש לכם אחים ושאר משפחה בפייסבוק (בקשר דם ושזה מופיע במשפחה)? לא :p איזה ''קופסאות'' (זה השם לפי הפייסבוק XD) מופיעות לכם מתחת לתמונה פרט למידע וחברים? סרטונים ואירועים משתמשים באנגלית או עברית? אנגלית :) האם אי פעם ניסתם להשתמש באנגלית-בריטית/פיראטית? בריטית, נכנסתי ויצאתי. פיראטית הייתי כמה ימים אבל זה נמאס מה מספר החברים המשותפים הכי גבוה שיש לכם עם מישהו? 300 XD פאק כמה תמונות פרופיל היו לכם מאז הראשונה (האמיתית)? רק 10 :0 כמה תמונות פרופיל היו לכם שזה לא אתם (ציור ושאר תמונות)? מללללללללללללא כבר מחקתי אותן אז אי-אפשר לספור נכנסים לפייסבוק דרך פלטפורמה (חה! פלטפורמה XD) אחרת (אייפוד/ן, טלפון, טלוויזיה ושאר טכנולוגיה)?כן, אייפוד, טלפון וכן! גם דרך הטלוויזיה אפשר
האם כתוב לכם משהו ב''קופסה'' הקטנה הזאת מתחת לתמונה? כן אם כן, מה יש שם? ציטוט נבחר משיר (משתנה כל שבוע וחצי XD), משהו שהכנתי שסוגד לאהבה ולמוזיקה והקדשה לחברה שלי
עד כמה הגדרות האבטחה שלכם חזקות? לא ממש חזקות פרט לתכנים מסויימים שחסמתי מבעוד מועד נגד המשפחה שלי אם הן חזקות, על מה ולמה? כי המשפחה שלי XD ואני לא רוצה שיראו את חלק מהסטטוסים והתמונות בטאב ה''מידע'' האם יש לכם ציטוטים? כן אם כן, כמה? אני לא אספור אבל בערך 15 כמה טאבים יש לכם בפרופיל? 8 מה הם אותם טאבים? קיר, מידע, תמונות, סרטונים, אירועים, לינקים, פתקים וקופסאות. מה הסטטוס שלכם כרגע? צינון בקיץ זה רצח

JeykinsN

New member
פייסבוק -מוסיפה שאלות

ומאחר ורוב הסיכויים שאני היחידה שהשאלה הזו רלוונטית לגבייה, אני אענה בו"ז
האם יש לכם פייסבוק? לא פרט ונמק? אני אנטיפייסבוק במה את מקווה להצליח בכל הקשור לפיסבוק? מקווה להצליח להחזיק מעמד כאנטי פייסבוקית מושבעת (לפחות עד סוף הלימודים), ושאף אחד לא ישכנע אותי לפתוח בפייסבוק קבוצת אנטי פייסבוק
הייתי מוספיה עוד אבל הן היו גורמות לכל הפייסבוקוהוליים להיעלב

asaf105

New member
../images/Emo45.gif אני כמוך

אבל פתחתי רק בגלל המשחקים XD המשחקים שם כל כך שווים, ממכרים, מבזבזים את הזמן טב מאוד!

משעמם אז עונים

כמה חברים יש לכם?619 כמה אתם מכירים אישית?300 כמה אתם מכירים?500 כמה אתם פוגשים בשגרה היומיומית?200 בחופש פחות כמה סטטוסים אתם עושים ביום?בין1 ל2 ופרסומי שיאים מיוטיוב?1 במקרה הטוב ופרסומי כתבות ושאר לינקים?0 לכמה דפים עשיתם לייק?לא יודעת כמה שעות אתם מתחברים ביום?5 אבל לא כל הזמן פתוח רק בשביל הצט אוהבים את אלו החופרים?אני בניהם,אני וחברים שלי עשינו סטטוס עם 1000 ומשהו תגובות שבאמת היה להם תוכן אוהבים את העיצוב של הפייסבוק הנוכחי?הישן עדיף,אבל מתרגלים ושהוא מתחלף כל 5 חודשים (בערך)?נוראי,זווע ממתי אתם בפייסבוק?אמממ נירא לי כיתה אחת ממש מההתחלה או אולי יותר כמה חברים יש לכם בפייסבוק רק בגלל משחקים?0 האם ''הסתרתם'' מישהו שחפר הרבה?ברור האם מחקתם מישהו שחפר הרבה?כן אנשים שחפרו לי בהודעות וניג'סו לי לגבי דברים לא חשובים האם חסמתם מישהו שחפר הרבה?אממ לא האם חסמתם מישהו לא רצוי?כן האם תוך כדי השאלון הייתם בפייסבוק?תמיד בכמה תמונות אתם מתוייגים?220 כמה תמונות העלתם?הרבה באמת שאף פעם לא ספרתי כמה אלבומים?20 כמה פעמים מחקתם את התיוג שלכם מתמונות שלא רציתם להיות מתוייגים בהן?הרבה כמה פעמים בקשתם למחוק תמונה שלכם?אממ נגיד 50 לרוב אני פשוט מוחקת שמצלמים אותי כמה סרטונים העלתם?5 בכמה סרטונים אתם מופיעים?3 כמה פתקים יש לכם?3 האם אתם כותבים משהו בפתקים או עונים על מין שאלונים כאלו מוזרים כאלו, או גם וגם?פעם הייתי עונה על שאלונים עכשיו כבר לא כמה חברים מוצגים אצלכם בצד בפרופיל (6/9/12/)?6 האם יש לכם ''אחים'' ושאר משפחה בפייסבוק (לא בקשר דם)?כן האם יש לכם אחים ושאר משפחה בפייסבוק (בקשר דם ושזה מופיע במשפחה)?יש משפחה אבל לא מופיע בעץ שורשים איזה ''קופסאות'' (זה השם לפי הפייסבוק XD) מופיעות לכם מתחת לתמונה פרט למידע וחברים?כמה זמן תצליח לשרוד על אי בודד,הפו המחופש,ואלבמים משתמשים באנגלית או עברית? האם אי פעם ניסתם להשתמש באנגלית-בריטית/פיראטית?כן מה מספר החברים המשותפים הכי גבוה שיש לכם עם מישהו?אמממ בחיים לא בדקתי אבל נירא לי 200 פלוס כמה תמונות פרופיל היו לכם מאז הראשונה (האמיתית)?12 כמה תמונות פרופיל היו לכם שזה לא אתם (ציור ושאר תמונות)?אני לא מרמינה בתמונת ב פרופיל שהיא לא אם התמונה שלך נכנסים לפייסבוק דרך פלטפורמה (חה! פלטפורמה XD) אחרת (אייפוד/ן, טלפון, טלוויזיה ושאר טכנולוגיה)?אמממ לא האם כתוב לכם משהו ב''קופסה'' הקטנה הזאת מתחת לתמונה?שום כלום אם כן, מה יש שם?את סודות חיי עד כמה הגדרות האבטחה שלכם חזקות?רק לחברים אם הן חזקות, על מה ולמה?לשמור על איזשהו סוג של פרטיות בטאב ה''מידע'' האם יש לכם ציטוטים?מה!?!? אם כן, כמה?!!?!? כמה טאבים יש לכם בפרופיל?ושוב מה!?!!?!? מה הסטטוס שלכם כרגע?"אני אולי נירא חיה אני רק בן אדם"

יש עוד שאלות

ציטוטים יש במידע שמה למטה נו XD וטאבים זה כל מה שיש למעלה

ואיי לא מספיק טוב לך מה שעניתי?!?

עדין לא הבנתי.... עזוב אני מתקשה טכנולוגית לקח לי כמה שנים טובות להבין איך תפוז עובד אז הפייסבוק עוד איזה שנה אולי אני אבין וגם רק עם לא ישנו לי את העיצוב כל יומיים

חחח

עניתי על כל מה שראיתי,השאלות הרגילו והבונוס עם זה מעודד אותך גם לי ממש מעמם תרגיש טוב!!

את אפילו לא קראתה!!

ישר להתלונן,לא נורא אני האשים בזה את זה שאתה חולה וזה לא באמת אשמתך

למעלה