אז...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif איך שכחתי את מארון 5 וTAAR ../images/Emo67.gif

[דה אול אמריקן רג'קטס]

g a l 9 4

New member
להלן החתימה שלי.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והרבהההההההה ממנו, הוא האומן האהוב עלי, בחיים לא חרשתי על אלבומים של אומנים כמו שחרשתי על שלו. וגם...פלסיבו(
), אירוסמית,Mindless Self Indulgence, AFI, Evanescence, שייגעצ, בצפר ועוד מלא >< אם באלכם, ליסטאפאמ שלי, מסודר לפי כמות השמעה וכו'. http://www.last.fm/user/Devils_Pet

אממ . .

מיי כמיקל רומנס
פול אאוט בוי , 30 שניות למאדים , טוקיו הוטל , נייטוויש , פאניק ! אט דה דיסקו ,בילי טאלנט . . ועוד כמה . . .

darklighter

New member
חח גם לי יש הרבה../images/Emo190.gif

וספריית המוסיקה במחשב השני פה אין לי כלום...

טוב יאללה../images/Emo223.gif

טייקינג באק סאנדי [בואולקומונההמספרבחתימהשלי], פו"ב, פינץ', מיוז, אוונסנס, ארמור פור סליפ, איר טראפיק, פיונרל פור אה פרינד, פרום פירסט טו לאסט, רדיוהד, לוסטפרופטס, פארמור, פאניק, סאם 41, טרסדיי, דה יוזד, MCR, ביפי קלירו, אמריקן הי-פי, ארקטיק מאנקיז, 30 שניות למאדים, נירוונה, שוגרקולט, גרין דיי, לינקין פארק, אנדרות' ועוד......

../images/Emo191.gif יאללה אני כותבת לפי הABC זה ייקח שנים

A- ac/dc, B- Breaking Benjamin, boys like girls, bowling for soup,Billy Talent C- coldplay, F- flyleafe G- green day, guns 'n' roses, H-head automatica, hoobastank, him, I- lovex, M- metallica, Madina lake, mcfly, Mayday Parade N- nightwish, P- Paramore, pink floyd, panic! at the disco, R- red hot chili peppers S- seether, T- tokio hotel, taking back sunday, the killers, Three Days Gracge, three doors down, Y- yellowcard בטוח יש עוד, אבל שכחתי P:

XnevermindX

New member
יש הרבה...XD

אבל אני אשים כאן את אלו שאני ממש חורשת עליהן XD Good Charlotte Escape The Fate Bring Me The Horizon Blessthefall Kill Hannah Alesana Simpla Plan MCR Billy Talent Lostprophets The All American Rejects 30STM Drop Dead, Gorgeous Cute Is What We Aim For AFI Black Veil Brides Chiodos Silverstein RJA ובטח יש עוד ~.~

למעלה