אז..
ה הנערונת המתוקונתת New member 2/1/08 #5 גדולה את ../images/Emo6.gif הקטע עם חברת החשמל....זה כ"כ נכון.
S soofgania New member 3/1/08 #8 ואת מתוקה אמיתית../images/Emo214.gif לצערינו זה באמת נכון.. עלות החשמל גבוהה ולנו נותר רק לשתוק ולשלם
ואת מתוקה אמיתית../images/Emo214.gif לצערינו זה באמת נכון.. עלות החשמל גבוהה ולנו נותר רק לשתוק ולשלם
P putimakansi New member 2/1/08 #6 אז.....היו זמנים......./images/Emo7.gif שהיינו רואים אותך.... איפה ? איפה הימים האלו ? איפה ? הם לא ישובו ? לא ? לא ?
אז.....היו זמנים......./images/Emo7.gif שהיינו רואים אותך.... איפה ? איפה הימים האלו ? איפה ? הם לא ישובו ? לא ? לא ?
ה הנערונת המתוקונתת New member 3/1/08 #9 סופגי איזה מתוקה את לצערי יש לי הרבה עיסוקים אז אני פחות פה , איך למראות זאת אני משתדלת להראות נוכחות מדיי פעם כשיש זמן פנוי
סופגי איזה מתוקה את לצערי יש לי הרבה עיסוקים אז אני פחות פה , איך למראות זאת אני משתדלת להראות נוכחות מדיי פעם כשיש זמן פנוי
P putimakansi New member 3/1/08 #10 דווקא בפורום אני נמצא בבלוגים פחות כי אין יותר מה לראות.... במיוחד שאת לא מופיע.....