אז.........

עידית ד

New member
עכשיו את יודעת איך מעבירים 3 שעות ../images/Emo13.gif

מזל טוב מאחלת לך הריון מושלם

anatc

New member
../images/Emo39.gif מזלטוב../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo65.gif

שמולה

New member
וואו....

המון מזל טוב!!! שמולה

מזל טוב אתי

ועכשיו , כל עוד את עוד זוכרת איך העברת את שלושת השעות ? המשך מוצלח וקל ובריא ומאושר ליאור

מרב.

New member
וואווו... סיפור מתח בהמשכים-

אבל הכי חשוב שהסוף טוב!!! (היה שווה לחכות איתך, היה שווה לך לצאת מהדעת
) מזל טוב אתי- עוד הצלחה לאסף הרופא- ושיהיה הריון מושלם ומאושר עוד 8 חודשים תמימים... מרב

פפושקי

New member
יו, אתושקה זה אדיר../images/Emo25.gif

אני מקווה שהשלוש שעות הקודמות עברו לך מהר. שיהיה לך הריון קל ונעים והמון המון מזל טוב

ilee

New member
המון מזל טוב אתי ו..../images/Emo65.gif

ספרי לנו קצת על תגובות הקרובים, הבן זוג. זה כיף לשמוע איך היום נעשה מיידית היום הכי יפה הכי מאושר הכי הכי הכי הכי. המון בהצלחה ותתפנקי לך עכשיו 9 חודשים בפאנן. מזל טוב אילי.

אתושקה

New member
מה עושים עכשיו??

הבום הגדול עבר, המוח עוד מנסה לעכל, הבעל התעלף, אמא לא מפסיקה לבכות ובמשרד מדברים אלי כאילו אני ילדה בת 6 שאסור לה לזוז מהכסא..... ליאור - האמת....3 השעות עברו בצעקות היסטריות בטלפון...נשמע לא מתאים, אבל זה אמיתי!!! ועכשיו? מה עושים עכשיו? אגב...מישהו יכול להגיד לי מה המשמעות של בטא 168?? טוב? רע? תאומים?? אתי

מרב.

New member
המשמעות היא

... שאת בהריון. וזה הכל בינתיים (בינתיים זה הכל- כך יהונתן גפן). בטא ראשונית אינה מעידה על כלום, וגם לא ההכפלה שלה. כנראה שהמתח ימשך בהמשכים עד יום רביעי הבא- בו יזמנו אותך לראות שק הריון. אז שיהיה שוב- המון בהצלחה, מקוה שהגרון לא ניחר, ושמחר יהיה רגוע יותר- אבל שמח ומאושר לא פחות... מרב

oc101

New member
MAZAL -TOV ../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif

איזה כייף לקום בבוקר עם הודעה כזו !!!!! עכשיו מתחילים לספור לאחור
אז שיהיו לך 9 חודשים מהנים ומענגים שלך עם המון
הצעירה בבשלניות

אור100

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

אתי , אני ממש מתרגשת בשבילך../images/Emo141.gif

המון המון מזל טוב , היה שווה ההמתנה הא ?
שתהני מכל רגע בהריון הזה .

למעלה