אז.........

אתושקה

New member
אז.........

אני יודעת שאני פותחת הודעה חדשה, ולא משרשרת....אבל...אני מקווה שתסלחו לי. אני נושמת בכבדות, מחייכת חיוך שלא נגמר...העיניים מתרוצצות לכל עבר...ואני לא יודעת איך להגיב!!! א-נ-י- ב-ה-ר-י-ו-ן בטא חיובית....168, ....הודיעו לי לפני 15 דקות ואתן שהייתם איתך ועוד תמשיכו להיות....מבין הראשונית לדעת... נרגשת אתי

יש יש יש!!!!! מזל טוב!!!!!!

איזה יופי!!!! איזה אושר!!!! אני כל כך שמחה בשמחתך!!!! שיהיה הריון נפלא ומשעמם. (והלוואי עלי ביום שישי...)

קרן פ

New member
כבר חיבקתי ונישקתי...../images/Emo8.gif

אבל אנצל את ההזדמנות שם לחיבוקים ונישוקים וירטאוליים...
עוד לא נרגעתי בעצמי.. אוהבת המון קרן

חן (*_*)

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo95.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif

kalm

New member
יש לי צמרמורת בכל הגוף

אני מה זה מתרגשת בשבילך. הצטרפנו לפורום באותו זמן והינה את כבר עוברת לפורום השכן!!!! ממש שמחה, קרן

saga

New member
וואו אתושקה../images/Emo6.gif

איזה בטא מרשימה
, עם בטא כזאת לא משרשרים.... אני מאחלת לך הריון קל תקין ומושלם, שיביא לך בערך בעוד 9 חודשים ילד/ה חמוד/ה בריא/ה ומתוק/ה לחבק ולאהוב
ואם לא אמרתי עד עכשיו אז מזל טוב

נטאשה

New member
אתוווווווווווווושקה ../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo127.gif

מזל טוב!!!!!! איזה יופי כל כך חיפשתי כבר הודעה ממך, והנה..... אז מה זה אומר? גם לי תהיה תשובה חיובית ביום שישי???? אנחנו הרי מתואמות בהכל!!!! אני כל כך מתרגשת רוצה לאחל לך רק ורק טוב ומהיום את יוצאת לדרך חדשה אחרת לא מוכרת אבל, מה זה נהדרת (כך אומרים.....) וואו, אני לא יודעת מה להגיד עוד אני מאושרת בשבילך! באהבה רבה דלית

אתושקה

New member
דליתוש....

אנחנו ביחד כאן מההתחלה, צעדנו את כל הצעדים יחד.... אני מקווה שנעבור גם הריון קל ומוצלח יחד... אני מחזיקה לך אצבעות אני עוד המומה...לא מעכלת...לא יודעת מה להגיד/לעשות אתי

מזל טוב! שיהיה לך הרבה הרבה

הצלחה, אתי תגידי מדובר ב2 או ב1 בכל מקרה הרבה הרבה מזל טוב.

קייצית

New member
יוהוווווווו !!! איזה כיף איזה יופי../images/Emo124.gif

תודה ששיתפת אותנו בחדשות הנפלאות האלה !

איזה כייף לראות ישר הודעה כזאת ../images/Emo95.gif

אתי, חמודה.. הריון קל ונעים.. מה סליחה על מה סליחה, שירשור על כזאת הודעה משמחת, מה פתאום!!!!! שיהיה לך המון המון
ותגיבי בשמחה רבה!!! מכל ה-
ד.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולולו

שיווו, איזה התרגשות. הודעת בטא אסור לשרשר
שיעלה ויכפיל ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. עשית לי את היום אתושקה, אחרי כמה ימים נטולי בשורות טובות הבשורה שלך היתה בדיוק בזמן. שיהיה לך הריון בריא וארוך, ולידה קלה.
נועם

מיכל ק-ש

New member
איזה כיף, עוד בטא חיובית בשידור חי../images/Emo6.gif

אתי, המון איחולי מזל טוב והצלחה גדולה בהמשך.

למעלה