אז..
עד 620

Angelus

New member
אז.. ../images/Emo58.gif עד 620

אחרי הפרקים האחרונים, בהם גילינו שג'יי.די עדיין רוצה (או אולי חושב שהוא שוב רוצה) את אליוט בחזרה. מה אתם אומרים? מה דעתכם על הזיווג של אליוט וקית' כעת? לאחר שהוא הוכיח שהוא באמת אוהב אותה, וזה לא סתם סטוץ. האם הם מתאימים? האם זו ברירת מחדל? האם לג'יי.די יש סיכוי שוב עם אליוט (בלי ספוילרים!!)? האם הם בכלל מתאימים? איך תרגישו אם אליוט תזרוק שוב חבר רציני (הפעם ארוס, לא כמו עם שון) בשביל ג'יי.די? כן, רבותי, יש לי הרבה שאלות. יאללה, תתחילו להביע דעה.

Serendipitous

New member
בדיוק מה שהוא אמר -

לא אכפת לי כהוא זה. ולמה? כי אני לא מבין איך אתם נדבקים לעלילה של סקראבס בתור החלק העיקרי בסדרה. העלילה (ארוכת הטווח) היא רק תירוץ ומבחינתי היא לא חשובה. הרי אם תסתכלו על זה באמת, העלילה מאוד מטופשת. כל העניין בסדרה הזו זה הבדיחות והעלילה רק מספקת את הפלטפורמה. צאו מזה.

steelwater

New member
הבדיחות מאד חשובות

אבל גם העלילה ממש חשובה לי. זה מש שתמיד אהבתי בסקראבס, שמעבר לקומדיה יש בה גם דרמה טוה ויש בה עלילה טובה. חוץ מבעונה הזאת למשל שהעלילה היא פשוט נוראה.

steelwater

New member
אני(ספויילר)

לא ממש יודעת. אני לא ממש יודעת כרגע. כל הסיפור ממש דפוק שכמעט כל דבר שיעשו לא היה משהו. אני צריכה לחשוב על זה עוד. הכי חשוב בעולם זה שהוא לא יהיה עם קים.

למעלה