אז תנו לי להבין

מוררררר

New member
אז תנו לי להבין

אם העונה נגמרת ביום שבת ה-2.11 והשידורים החוזרים מתחילים רק ב-26.11 אז תהיה הפסקה של 3 שבועות????איך אני יחיה????מה אני יעשה כל הזמן הזה?????? בינתיים אני קונה קלטות...מלא!!!!!! אמרתי להורים שלי שאני צריכה והם שאלו אותי אם יש לקנות את כל העונה בדי וי די....אבל זה עולה 90$ לעונה הראשונה....יותר מידי...אז מקליטים!!!

lolly1

New member
מוררררררר

מתי מתחילים החוזרים?? יודעות מה..? אני לא אתחיל קבל 50 תשובות.. אני הולכת לערוץ 3.. כמובן שעד שהוא יענה ייקח חודש.. ואז אני כבר אדע.. אבל לא משנה.. רק מי שיודעת בוודאות מתי מתחילה שתגיד.

מוררררר

New member
שלחתי אי מייל לערוץ שלוש לפני מלא

זמן והם אמרו שהשידורים החוזרים יתחילו ב-27.11. זה עוד כלכך הרבה זמן!!!!!!!!

ayaliar

Well-known member
../images/Emo32.gif יש לי שאלה מפגרת

כשנכנסים ל"קבצים" יש שם הודעה + תמונה מאיזו מיכל חדשה אבל לא ראיתי את זה בשום מקום בפורום ואני עדיין לא מוצאת את זה יש למישהי הסבר?

lolly1

New member
כן......

כנסי לקבצים תלחצי על העיגול של ההודעה שלה לא תצליחי להגיע לשרשור ההודעה מכיוון שההודעה נמחקה.. ובצדק..

lolly1

New member
בד"כ

הודעות של "בריאן המדהים..וכו´ וכו´... מוחקים.. ה תופסות מקום ומעבירות שרשורים חשובים יותר עמוד... ועוד משהו לדעתי גם ף אחד לא התייחס או הגיב להודעה שלה.. אז נמחקה או שלא היה את זה: (היה אמור להיות פה הסימן של האוף טופיק... אבל משום מה לא עובד לי..)

ayaliar

Well-known member
נראה לי מוזר

היא בסה"כ אמרה שהיא חדשה וביקשה תמונות.. זה לא סיבה לסתום לה את הפה ועוד בכזאת מהירות! אני אפילו לא הספקתי לראות את ההודעה

למעלה