אז תהיתי...

אז תהיתי...

למי מכם יש את Art of Discworld? אחרי עיון מעמיק, הגעתי למסקנה ש90% מהדמויות של פול קידבי נראות כמו שדימיינתי אותן (קצת כמו הציורים של marta כשמדברים על הארי פוטר. היא פאנארטיסטית כל כך טובה
) - אז תהיתי האם הוא קלע לטעם שלכם? או שדווקא ג'וש קירבי היה יותר מוצלח? או שאף אחד מהם לא משהו ואנחנו אוהבים רק את הכובענית? (פרסמי עוד פאנארטים כבר!) או שלא זה ולא זה ולא זה? מי עשה הכי הרבה סלים במשחק ה"בואו נקלע לתוך הראש שלי"?

Nogmor

New member
טוב, אין לי את הספר...

אבל הקדשתי שעה שלמה לעיון בו כשישבתי בסטימצקי לפני כמה חודשים, ונראה לי שהוא אייר הרבה ממש שדימיינתי, למרות שיש כמה שינויים שלא אהבתי. לא זוכר בדיוק אילו, אבל אני זוכר שהוא הגזים טיפה בדימוי אחת הדמויות. לא זוכר מי.. :-\

פנחסון

New member
ללא ספק קידבי

היו לי כמה לוחות שנה של פראצ'ט, ויש לי כמובן כמה ספרים מאויירים (הגיבור האחרון לדוגמא), וכן, הוא הצליח לתפוס את הקסם...

Athaclena

New member
אני עוד לא ראיתי ../images/Emo10.gif

אבל ראיתי את הפורטפוליו (פעם מזמן מזמן), ויש לי את הגיבור האחרון. האמת לא יודעת כמה זה חשוב לי שהם יהיו בדיוק כמו שאני מדמיינת... אבל בכל מקרה הוא מצייר כ"כ יפה שבקושי אכפת לי

יש לי את ה portfolio

לפי הסדר: משהו קצת מציק לי עם סתםרוח והluggage יותר מידיי מתכת מעט מידיי עץ גראני: וואו זה כל-כך גראני nanny בסדר, מגראט- השיער שלה קצת קצר לא?, גריבו- לא מספיק שמן וגדול. קוסמים-אחלה, מוות- מגניב, פרט לכמה בעיות טכניות, משמר- לא ציפיתי למשהו אחר, וגם כוהן, הפ' וסיביל. ועכשיו הדמות שהכי מטרידה אותי: דיבלר, הוא פשוט לא... דיבלרי, קשה לי להגדיר, אני אפילו לא יודע איך הוא אמור להראות אחרת :p -קבוצת דמויות שעוד לא קראתי עליהם- death of rats: לפי דעתי אחד הדמויות הכי מוצלחות ובקשר לקירבי הציורים שלו אמנן יפים אבל לא קרובים למה שדמיינתי

ויימס

New member
אני מסכימה!

בייחוד הסתמרוח שלו, כל כך סתמרוחי!
והוא מצייר יפהפה בלי קשר להאם זה דומה לאיך שדמיינתי את הדמויות, שלא כמו ג'וש קירבי לוחם בזמן ז"ל שצייר את כולם כמו חתיכות בצק.

אוקטרין

New member
../images/Emo13.gif

את מכירה את גו'ש קירבי, לוחם בזמן? חשבתי שדמיינתי את זה
. ולשם הפרוטוקול - ברור שקירבי. למרות ש- Art of Discworld הוא ספר מדהים, ויש דמויות שהוא מצייר נהדר (כמו קארוט או סוזן). אבל בגדול אני לא כ'כ מתחבר לזה.

The Mad Hatter

New member
פול קידבי הוא קורא מחשבות.

יש לי בבית את הפורטפוליו ועיינתי קצת בספר הענק החדש יותר שלו (תקנו לי אותו! בבקשה!) ואני לא חושבת שיש שם דמות שלא נראית בדיוק כמו שדמיינתי אותה. ג'וש קירבי, לעומת זאת, לא התקרב לאיך שדמיינתי את הדמויות בכלל, אבל העטיפות שלו נותנות את האווירה המתאימה לספרים והופכות את מדף הספרים שלי למקום צבעוני ומעניין יותר. והסורק שלי לא עובד, שזה חבל, כי הייתי רוצה לתקן את הרושם של הציורים הקודמים (השתפרתי מאז, אני מבטיחה!).

למעלה