יש סצנה ספיצפית שבגללה התחלתי לראות את הסדרה, חברתי הטובה ספרה לי עליה ושלחה לי לינק לראות. וזה פשוט קרע אותי ואותה מצחוק ומאז התאהבתי. אז מה הסצנה שאתם הכי אוהבים בסדרה? או הציטוט הכי אהוב?
הקטע שלפיטר יש מוזיקת ליווי, והאיש באוטובוס מתעצבן והוא אומר לו "טריי טו אנג'וי איט!" ומתחיל לשיר riding on the bus, riding on the bus sitting next to bums there's an open sit hope that isn't pee!
קשה לבחור רקקקק אחד ! יש את הפרק שבריאן הופך לנרקומן או (שהוא עבר בכלב סמים במשטרה) ואז שהוא חוזר לבית ולואיס שואלת אותו "מה קרה לך?" והוא עונה How about a little less questions, and a little more shut up? וכמובן פיטר ! שהוא שיכר ואומר (יש למישהו מושג באיזה פרק זה ? כי ממש לא זכור לי משפט כזה בדיוק ! אולי משהו דומה אבל לא ממש זה
) I'm not drunk! I'm just wicked tired from stayin' up all night drinkin ועוד אבל נוסיף אחר כך
הרגע ראיתי את הקטע (נו ראיתי את הפרק כדי למצוא את החלק הזה) והוא לא אומר ממש את המשפט הזה אלא משהו דומה, סתם סידרו את זה ככה שזה יהיה יותר מצחיק בתור ציטוט
הפלאשבק שפיטר בויאטנם ולבוש כליצן - "they're gonna be looking for Army guys". בפרק שסטואי מתקין על כריס איזה מכשיר ששולט לו במוח ורואים את כריס רודף אחריו מהחלון כשמג ולואיס מדברות. הקטע עם הדגים באקוואריום של כריס. בפרק Wasted Talent (שפיטר זוכה בהגרלה של הבירה, אחד הפרקים הכי טובים לדעתי) - יש את הנינג'ה ההוא שנותן אגרוף לאישתו ואח"כ אומר "מותק, את יודעת שאסור לך להפתיע אותי ככה". יש עוד מלא אבל אין לי כוח...
אנה פרנק. Peter : "I'll handle it, i rad a book about this sort of things" Brian : "Are you sure it was a book ? are you sure it wan't,,, nothing ? Peter : "oh yeah..."