אז... תגידו.

HuGo Hell

New member
אז... תגידו.

יש סצנה ספיצפית שבגללה התחלתי לראות את הסדרה, חברתי הטובה ספרה לי עליה ושלחה לי לינק לראות. וזה פשוט קרע אותי ואותה מצחוק ומאז התאהבתי. אז מה הסצנה שאתם הכי אוהבים בסדרה? או הציטוט הכי אהוב?

Angelus

New member
I've got one -

tow peter's trying to change stewie's diaper.

AndreaCorr ©

New member
הממ אני אבחר אחת

הקטע שלפיטר יש מוזיקת ליווי, והאיש באוטובוס מתעצבן והוא אומר לו "טריי טו אנג'וי איט!" ומתחיל לשיר riding on the bus, riding on the bus sitting next to bums there's an open sit hope that isn't pee!

AndreaCorr ©

New member
אה והקטע שהם במטוס

וסטואי אומר לבחור במושב מקדימה: I was going to watch the movie, but forget it. For the next 5 hours, you're my bitch!

יאייי!!

הפרק ששמו את בריאן במוסד גמילה מסמים- nurse: how are you? piter: ah... pea...ah...tear... ahh...griffin! piter griffin

dsol

New member
אמממ_../images/Emo189.gif

יש כמה
קשה לבחור רקקקק אחד ! יש את הפרק שבריאן הופך לנרקומן או (שהוא עבר בכלב סמים במשטרה) ואז שהוא חוזר לבית ולואיס שואלת אותו "מה קרה לך?" והוא עונה How about a little less questions, and a little more shut up? וכמובן פיטר ! שהוא שיכר ואומר (יש למישהו מושג באיזה פרק זה ? כי ממש לא זכור לי משפט כזה בדיוק ! אולי משהו דומה אבל לא ממש זה
) I'm not drunk! I'm just wicked tired from stayin' up all night drinkin ועוד אבל נוסיף אחר כך

YuvalTam

New member
הקטע

מהפרק Wasted Talent וזה אחד המשפטים הטובים ביותר של פיטר בסדרה גאוני.

dsol

New member
זה לא ממש מדוייק_../images/Emo189.gif

הרגע ראיתי את הקטע (נו ראיתי את הפרק כדי למצוא את החלק הזה) והוא לא אומר ממש את המשפט הזה אלא משהו דומה, סתם סידרו את זה ככה שזה יהיה יותר מצחיק בתור ציטוט

YuvalTam

New member
גם אני

ראיתי את החלק שוב מהסיבה הזו: "לא, אני פשוט מותש כי נשארתי ער כל הלילה לשתות"

aviGODFATHER

New member
יש מלא:

הפלאשבק שפיטר בויאטנם ולבוש כליצן - "they're gonna be looking for Army guys". בפרק שסטואי מתקין על כריס איזה מכשיר ששולט לו במוח ורואים את כריס רודף אחריו מהחלון כשמג ולואיס מדברות. הקטע עם הדגים באקוואריום של כריס. בפרק Wasted Talent (שפיטר זוכה בהגרלה של הבירה, אחד הפרקים הכי טובים לדעתי) - יש את הנינג'ה ההוא שנותן אגרוף לאישתו ואח"כ אומר "מותק, את יודעת שאסור לך להפתיע אותי ככה". יש עוד מלא אבל אין לי כוח...

Crackenlenen

New member
הנה שלי גם הוא מהפרק עם השדכן ו...

אנה פרנק. Peter : "I'll handle it, i rad a book about this sort of things" Brian : "Are you sure it was a book ? are you sure it wan't,,, nothing ? Peter : "oh yeah..."

למעלה