אז תגידו

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אז תגידו

אתם לא חושבים שהגיע הזמן ששרה'לה תחליף בגדים? אז נ-כ-ו-ן-ן-ן שיש בעיות תקציב ו-נ-כ-ו-ן-ן-ן שהמצב קצת בקאנטים מאז כל סיפור טליה את רננה את אלוהים יודע מה... לא באמת עקבתי אחרי הצוהובונים בזמן האחרון, אבל ראבאק מה הבגד גוף המנומר הזה אמור להביע בכלל?! היא נראית כמו בלרינה במופע נמר על גג פח לוהט, מייייאו! אם אתם כבר בכל סשן העצומות הזה כאן... שמישהו יפתח עצומה להוספת בגדים למלתחה של דנה בלום! לעזאזל, הגיע הזמן!!! חוצמזה, לכל המחזמר הלא ברור הזה יש עלילה בכלל? בכל פרק הם עושים אותו דבר!!! פעם הוא יהודי, פעם הוא ערבי... אנערף. בחיי כפיר אונגר שמישהו יסביר לי את ההתלהבות! <אני? צופה בהכחשה?! נו באמת>

sap sapir

New member
חחחחחחחחח

צודקת!! באמת היא נראית כמו בלרינה חחחחח הרגת אותי עכשיו

Raz110

New member
אמרו שמררים לדנה בלום את החיים..

עם הראילטי החדש המפגר הזה ..

פירות אסורים כמעט הפכה

לסרט פורנו!! גם הרומן שהיה כשהראל היה עבדול עם האלמנה זימר וגם כל החזה של דנה בלום יצא לה מהבגדים המינימלים האלה.... אני אומרת כן לפתיחת עצומה לקניית בגדים!!!!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ואם כבר הזכרת פירות

עוד נושא לוהט ובלתי נסבל שמחובתינו כצופים בהכחשה לפתוח עליו דיון! איפה לעזאזל הפירות?! מה באמת אבל ב-א-מ-ת עומד מאחורי בחירת השם הנ"ל? נאמר, האם האלמנה תפתה את עבדול בתפוח מורעל? באננס מכושף? אולי גוייאבה מעופשת? עד לאן נתדרדר? ואולי כל זאת נסיון לכפות על קונספירציות החסך הנוראי בבגדים? האם יגיע יום ובו יולבשו צוות השחקנים בפירות נוסח הוואי? האם יטוגנו בפירות ברוטב חמוץ מתוק? האם ייאסר עליהם אב מזון חשוב זה ועל כן מיתות מסתוריות יחלו? אולי זהו נסיון מר להוציא את דנה בלום מהסידרה? אולי זהו נסיון מתוק? מה הולך פה מה ועד מתי אני אמשיך לזיין את השכל? כל זאת ועוד בפירקנו הבא. טאם טה טה טאםםםםםםםם טה! <עכשיו מי פותח עצומה מי?>

KeReN 0R

New member
אני../images/Emo119.gif

עצומה למען חידוש התלבושות של דנה בלום ושאר המשתתפים ב"פירות אסורים"
אהה רגע-מה הם לא משנים את העלילה לערפדים או משהו
נראה לי שהם כבר יחליפו את התלבושות שלהם...

כן, מה לא ידעת? אין לך מילון?

להגיד "פירות אסורים" זה כמו להגיד: טלנובלה שמתחילה כדבר אומנותי ויפה, שמשתנה לאיטו לקטסטרופה נוראית ואיומה ולבסוף חוזר לסטייל האומנותי והיפה אך עם שינוי קל. אלוהים, מה לא למדת לשון והבעה ביסודי?!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
קודם כלללללללל

את לא תגידי לי. לויודעת מה לא תגידי אבל לא תגידי (תמיד רציתי להגיד את המשפט הזה) שנית כלללללל אם כבר בחרתם לדסקס בטלנובלה שמאחורי הטלנובלה שמאחורי... למה אי אפשר לדון גם בפירות? בשיעור לשון יטענו שזה רק ביטוי, אני הייתי רוצה לחשוב שאם יש מקום לערפדים - יש גם מקום לפירות! ועוד פירות מהסוג האסור. הצטרפו אלי להעלאת השערות, תלישת שערות וכיוצא בזאת. בקיצור, התחלתם פורום חביב עם קצת יצירתיות ושיתוף פעולה יהיה חביב פלוס. <די לקחת אותי ברצינות גאד דאמט>

רזושש

New member
שרה'לה לא אמורה להיות דתיהה?

ממתי דתיות מתלבשותת ככה כמו בלרינותת?

אולי התכוונו ב"פירות אסורים" ל...

פירות מפרי עץ הדעת. כזכור לכולנו אלוהים אסר על אדם וחווה לאכול מפרי עץ הדעת וגירש אותם מגן עדן כשעשו זאת. אולי הכוונה ב"פירוטת אסורים" היא שהמקום בו הם חיים הוא גן העדן שלהם ולכן הם כל כך מטומטמים וחסרי שכל- כי הם לא אכלו מעץ הדעת ולא נעשו חכמים כדי שאלוהים לא יגרש אותם! עליתי על סקופ!

למעלה