אז תגידו,

אז תגידו,

מה הדבר שיכול לקרות השבוע שיעלה לכם חיוך ויעשה לכם את השבוע
ספרו לי
.
.

פגית

New member
אמממממממממממ אצלי זה בעיקר דברים

קטנים,כמו: לשמוע שיר שאני אוהבת ככה במקרה ברדיו או משהו לראות את הגורה המדהימה של חברים שלנו שוב
מתחילים שידורים חוזרים של סידרה שאני אוהבת בערוץ הולמרק ביום שני וזה יעשה לי טוב חחחחח אם יורידו לי את ה"תפרים"(זה סיכות כאלה אבל עזבו..) השבוע זה יעלה לפני חיוך כי זה כבר ממש מציק לי..זהו..

light angel

New member
שיכול לקרות, או שיקרה כמעט בטוח?

כי מה שעומד לקרות זה פיקניק כיתתי (ששששש, שקט, אנחנו עדיין כיתה! למרות שכבר אין בי"ס!
) במוצ"ש. אני מתה על הכיתה שלנו. מה שיכול לקרות, אבל לא יקרה לעולם? נו, כמו תמיד- שהוא יתקשר/ישלח הודעה/ישלח מכתב/יפגוש אותי במקרה ברחוב/ישגר את עצמו לתוך החדר שלי, או כל דבר דומה. אבל מה הטעם בחלומות כאלה?... יש לנו פיקניק כיתתי, זה החשוב

סיונתו

New member
ממממ....

שהוא יחזור כבר מחו"ל והכל יהיה בסדר
(חבל שהוא מתגייס ביום חמישי...) וחוצמיזה... שכולם יהיו בריאים... (חברה שלי חולה כבר מלא זמן וגם אמא
) אממממ.. שיהיה לכולם גיוס נעים... ושאני יקבל כבר זימון לוועדת מתנדבים שיאשרו לי את ההתנדבות ואני יוכל לעשות צבא
לא נראה שזה יקרה בקרוב אבל...

סיונתו

New member
../images/Emo70.gif למה יש טיסות ביום שישי..

באמצע הלילה
קשה להם להחזיר אנשים אחרי צהרים
אוף.. למה היום חייבים לאכול אצל סבתא... דייי שיהיה כבר מחר...שיהיה שבת ב-4 בצהרים.. זהו...

בא לי

שחברות שלי יגידו לי שהן לא עוברות דירה
בא לי ללכת לדואר ולקבל זימון לחיל הים
. זהו נדמה לי.

../images/Emo4.gif

שיקדימו לי את הגיוס (חחח בטח) שלחברות שלי יאחרו את הגיוס (ושוב- חחח בטח
) וזהו

yaeli87

New member
אהמ...

*זה קצת דומה לפינה שלי...אבל אני לא אהיה קטנונית... חחחח * השבוע? בא לי שתתבטל לו הטיסה..כי הבנאדם טס לפאקינג חודש!!!! [עוד 5 ימים
] ואני אתגעגע אליו ואוף... בא לי ...מה עוד בא לי? בא לי שלא תכאב לי הבטן בשבוע הזה... והכי יעלה לי חיוך אם הוא יעיף אותה מהחיים שלו ויהיה איתי...
שבוע נפלא

yavin

New member
לבראות ../images/Emo24.gif

חי אז תכריחי אותו שיכתוב מכתב ארוך או שיכתוב 30 מכתבים קצרים לכל יום שהוא לא נמצא וכל יום תקראי מכתב =]

yavin

New member
../images/Emo26.gif

שידחו לי את הגיוס וימינו אותי למקום מסוים שאני רוצה

nettus

New member
אממממ

אין, לא נראה לי שיכול לקרות משהו השבוע שיעלה לי חיוך אולי בעצם שיחה עם חברה שלי שלא דיברתי איתה פול זמן, (אני מתגעגעת אליה
) ושיחה עם חבר שלי בתיקווה שזה יעזור אחרת אני אומרת לו בה ביי, שאני ישן כמו שצריך ושלא יכעב לי הראש אההה ושילך לי חלק אצל הרופא בצבא

למעלה