אז תגידו........

ShirShir

New member
אז תגידו........

איך אתם מתכוונים לחגוג את סוף/תחילת השנה האזרחית בסופ"ש הקרוב

polegra

New member
בבית ../images/Emo4.gif

ניסיתי...באמת שניסיתי...אבל הוא פשוט מסרב לצאת וטוען שאין לו הרגשה טובה לגבי זה וזה בכלל לא חג יהודי וזה מבחור שדאג שכל ערב שנה חדשה נחגוג באותה מסעדה בחיפה...שמר את כרטיסי הרכבת וקנה לי כדור קופץ לאוסף כל שנה באותו מקום...ואפילו שנה שעברה שלא יכולתי דאג לבוא ב12 בלילה לתת לי נשיקה והלך ישר אחרי זה מסיבה עם החברים שלי ישר נשללה כי הם החברים שלי ... מסיבה בפאב של המשפחה שלו נשללה כי הוא לא רוצה עם המשפחה הוא החליט על ערב בבית... אמרתי לפחות נכין ארוחה רומנטית..אז הוא אמר שאת זה אפשר לעשות בכל יום.. מוזר... לא יודעת מה עובר עליו מקווה שבדקה התשעים הוא ישנה את דעתו אז בנתיים מה שנסגר זה לראות סרט בDVD ואני בטח אקרא ספר...מאכזב משהו

ShirShir

New member
וואהו... נשמע כמו אחלה תוכנית!!../images/Emo45.gif

סקס עם כולם או ש....?

alophind

New member
את הסופ"ש בבית אבל...

את השבוע שאחרי בסנובורד !!!!!!!!!!!!!!!!

ענתי 10

New member
אני נוסעת לאילת מחר ועד שבת ../images/Emo13.gif

כמובן לא לפני שאני אשאיר את הברכה החגיגית!

maybesure

New member
ספשנה/תחילתשנה

אצלי כל סופשנה הוא גם יומהולדת, אז חוגגים כבר הערב בהופעה של רקדנית בטן, ואחר כך מסעדה, ומתנות ופרחים וכרטיסי ברכה .כיייףףף!! בכלל החדשיים הקרובים הם רצף של ימי הולדת במשפחה אז יש כל שבוע חגיגה. מאחלת לכל הפורום שנה חדשה נהדרת!!

לא חוגגים

לו כל עניין סוף ותחילת שנה לא מדבר הרבה. ולי חבל להוציא סכומים גדולים יותר רק בגלל שזה תאריך מסויים. אז לא יוצאים. אם לא היו הילדים בבית היינו יכולים למצוא רעיונות לחגיגה ביתית. אבל כרגע אי אפשר לשלוח אותם ואנחנו מקורקעים.

lili81

New member
../images/Emo98.gifהיי יום שיש כמו בכל יום שישי אחר

אני לא חוגגת חגים כאלה.. גם לא אוהבת את הצפיפות שיש ברחובות בימים כאלה .. אבל.. יום שישי נעביר בכיף לבד.. המון המון סקס.. כי אני שומרת שבת ומה יש עוד לעשות.. 'מצווה גדולה להיות בשמחה' וזה בהחלט משמח..

שירי80

New member
גם אנחנו לא

חוגגים את סוף השנה האזרחית בדרך כלשהי.... סתם עוד יום שישי...

אתמול חגגנו...... טרום

אתמול חגגנו טרום ראש השנה האזרחית, היו אצלינו איזה 30 איש, היה מדהים, החלטתי להזמין את החברים הטובים שלנו, עם הילדים וכל הבלגן הנהדר הזה, יום לפני סוף השנה, כי היום כולם יוצאים. היה נהדר, נפלא, ומאוד טעים, עשיתי המון אוכל, וגם כולם הביאו צלחת או יין, והרמנו ביחד כוסית לשנה החדשה. היום לפני חצות נסע לחוף הים, משם רואים את הזיקוקים הכי יפים, מכל האיזורים, נלביש את הקטנה היטב, נלבש מעיל, ונעשה צילומים, ונאחל לעצמינו שנה טובה, ונפלאה. וגם לכם, לכל הפורום הנהדר הזה.

למעלה