אז תגידו... מי היה יותר מגניב, היטלר או המן?
א אחות שלו New member 20/3/04 #3 ברור שהמן !! אני לא רואה שיש חג להיטלר ואני גם לא רואה שאנשים עושים קולולולוי עם רעשים כל פעם שאומרים את השם של היטלר
ברור שהמן !! אני לא רואה שיש חג להיטלר ואני גם לא רואה שאנשים עושים קולולולוי עם רעשים כל פעם שאומרים את השם של היטלר
ד דר דרעק New member 21/3/04 #9 איפה את חיה? כבר מזמן אף אחד לא משתמש ברעשנים. במקרה הטוב משתמשים בנפצים, במקרה הפחות טוב במטעני חבלה.
איפה את חיה? כבר מזמן אף אחד לא משתמש ברעשנים. במקרה הטוב משתמשים בנפצים, במקרה הפחות טוב במטעני חבלה.
ד דר דרעק New member 21/3/04 #10 איפה את חיה? כבר מזמן אף אחד לא משתמש ברעשנים. במקרה הטוב משתמשים בנפצים, במקרה הפחות טוב במטעני חבלה.
איפה את חיה? כבר מזמן אף אחד לא משתמש ברעשנים. במקרה הטוב משתמשים בנפצים, במקרה הפחות טוב במטעני חבלה.
א אנדר וויגין New member 23/3/04 #16 הרשי לי לתקן אותך חוגגים ב-1 במאי את ההיטלר דיי וקוראים לזה חג הפועלים.
נ נטוסים אינם מתים New member 20/3/04 #4 בטח שהיטלר הוא העדיף להתאבד ולא להרכיב יהודי על סוס בחוצות העיר.
M mahboba New member 23/3/04 #18 איזה ברק יש לו בשיער !!! מעניין במה הוא משתמש ....בטח בג'ל מגופות יהודים !