אז... תגידו.

HuGo Hell

New member
אז... תגידו. ../images/Emo1.gif

כמה שאלות יש לאנוכי אליכם. 1. מה גורם לכם לאוהב את הספר? 2. מי הדמות האהובה עליהם ולמה? 3. האם הייתם במקום אליס, איך הייתם מגיבים? האם הייתם פולניים ולא אוכלים או שותים כי זה יכול להיות רעל? האם לא הייתם מדברים עם זרים? 4. האם לדעתם אליס הייתה משוגעת או סתם בעלת דימיון מפותח מאוד?

Hairspray Queen

New member
שאלום!

היי, אני תותי, בת 15 ושנתיים (עוד מעט) וגרה בבירת הנגב הקדושה (עלק קדושה) 1. קודם כל אני אוהבת אותו מעצם היותו ספר, ופשוט... אי אפשר להסביר, הוא פשוט מושלם, פשוט גאוני. 2.אני מתה על הדוכסית, היא מצחיקה אותי. גם את החתול צ'שר אני אוהבת. אני אפרט פעם אחרת. 3.אני מדברת עם כולם, אבל אני מאוד קשה באוכל, לא אוהבת כלום, אז כנראה היתה לי בעיה (אבל העניין של הרעל ממש לא מפריע לי
) 4.אליס מושלמת. וז\סתם שאלה- יש פה מישהו שאוהב את הלהקה המופלאה המדהימה והמושלמת אליס אין צ'יינס? (פורום גראנג' נסגר ואין לי עם מי לדבר...
) יום יפיפה לכוווולם!

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif נאמ פירון...^^

זה אחד הספרי ילדיםה כי לא ספריי ילדים שקראתי, כל פעם שאני קוראת אותו אני רואה את זה באור קצת אחר, זה אחד הדברים הכ"כ יפים בספר הזה
הממ אני מתלבטת בין אליס לחתול הצשי'ר, אינלי ממש כוח להסביר למה.
אני לא סגורה על זה, אבל במקום אליס הייית מנסה לאכולולשתות מהדברים המוזרים לפני.
אף אחד מהם, ארץ הפלאות באמת הייתה שם

HuGo Hell

New member
גמני אענה. ../images/Emo1.gif

1. הוא חולני בצורה מדהימה
2. מלכת הללבות כי היא פשוט מצחיקה ושולתת. 3. המ. אני צריך להשקיע בזה יותר מחשבה, אענה על כך אח"כ
4. המפ. לדעתי היא הייתה קצת משוגעת

למעלה