אז שלום

Merik04

New member
אז שלום

עכשיו קראתי רישמית את הטרילוגיה הראשונה של ספרי הרומח,רשומות. וזה היה מרתק, לא יכלתי לקום, קראתי אותם בשבועה, (סיימתי ליקרו אותם בתחילת החופש, ובידיק נהרס לי המחשב לכול החופש YAY) ועכשיו אני אוהב עוד יותר את טניס, גדיל וחלמיש, וממש לא אוהב את רייסט. ואני מקווה להישתלב מהר.. אני מריק בן 16 מקצרין :)

NJS

New member
פחחח

אני חושב שאתה בערך הבנאדם הראשון בהיסטוריה שחושב שטרילוגיית רשומות מרתקת :S נסה פנטזיה קצת יותר איכותית אחי :p בכל מקרה, ברוך הבא!

Merik04

New member
אני קראתי גם את שר הטבעות

ולפי דעתי הטרילוגיה רשומות מאוד מעניימת, ואני עוד מאט זז לסיפריה לכחת את הטרילוגיה הבאה.. ואז גם את דרקונים של קיץ..

1984alive

New member
רשומות אחלה טרלוגיה

יופי של התחלה ליופי של עולם אחד הטרלוגיות הטובות שיש. אין לי מושג למה ההשמצה כי היא ממש לא במקום.

NJS

New member
מצטער..אבל

זו פשוט לא פנטזיה איכותית נקודה :S תנסו שיר של אש ושל קרח הרואים למרחק ספר כלשהוא של ניל גיימן ואז תחזרו אלי גאד דמט אפילו הארי פוטר שם את רומח הדרקון בכיס הקטן! :p

avki

New member
מע?! איך אתה יכול להגיד דבר כזה?!

אני אישית באמת אוהב יותר הארי פוטר, אבל מבחינה ספרותית רומח פשוט הרבה הרבה יותר טוב ורציני.

The Snow fox

New member
אה, יש לך פינקפלויד בחתימה.../images/Emo99.gif

Merik04

New member
חע חע

harry b..t hole pu..y poterזה סתם ספר מעפן, ולפי דעתי זה אחד סיפרי הפנטיזה המשעמים.. ולפי דעתי רשומות זה טרילוגיה אחת הטובות שקראתי, ואתה שתם משמיץ עכשיו..

הלו הלו!../images/Emo54.gif

אל תעז להשוות את הרומח להארי פוטר! הארי פוטר זו סדרת ספרים שממש כיף לקרוא, אבל מה לעשות - היא לא באמת איכותית מבחינה ספרותית. אולי גם הרומח לא באמת איכותי, אבל הוא הרבה יותר טוב מהארי.

The Snow fox

New member
הלו הלו!../images/Emo63.gif

הארי פוטר זו סדרה שכתובה בהשקעה אדירה, במחשבה; היא כתובה נהדר, מרתקת ובאופן כללי- ממש ממש טובה. הרשומות- לא.

Wing Chan

New member
לא, היא חרא. :X

גם הרשומות לא מושלמת (אבל האגדות כן), אבל היא יותר טובה מהארי פוטר. וה"פ זה חרטא. :E

The Snow fox

New member
שום דבר לא מושלם.../images/Emo63.gif

וזה עניין של דעה- אני חושב שהארי-פוטר יותר טוב מהרשומות, אתה חושב אחרת, אני לא מוצא בזה עניין לויכוח.

זה לא קשור.../images/Emo54.gif

זה לא קשור עד כמה השקיעו בכתיבת הסדרה - היא פשוט לא איכותית. אני לא אומרת שהיא לא טובה! אני מאוד אוהבת את הארי פוטר ונהניתי לקרוא את הספרים, אבל מה לעשות - זו לא ספרות איכותית!

Mystic Dragon

New member
וואלה

אני גם אהבתי את רשומות, חרשתי עליה וסיימתי אותה גם תוך שבוע. מאוד נהנתי ממנה, למען האמת.

אתה זונה.../images/Emo54.gif

אני חולה על רשומות! (כן, טוב, אז נשמות יותר טוב. אבל אל תשמיץ!)

למעלה