אז שירשור היכרות ענקי

אז שירשור היכרות ענקי ../images/Emo140.gif

אז הנה נפתח הפורום וזה מגניב שכל מיני אנשים שמכירים כבר מפורומים אחרים באים גם לזה ואז מכירים עוד אנשים זה כמו שכמה חברים שלך מצטרפים לאיזה קבוצה חדשה וככה אתם מכירים עוד אנשים אז זה הולך להיות אחלה פורום אני מקווה עם אחלה אנשים אז יאללה היכרות כל אחד יספר עליו בערך אני מעיין בן 17 כיתה י"א מכפר סבא אמממ זהו יאללה תעשו משהו רציני

A R TA M I S S

New member
משתפת פעולה..:)

ליאת 18 אשדודית (אם אני גאה בזה זה כבר עניין של מצב רוח..) כיתה י"ב.. (חיחי עוד פחות מחודש כבר לא!) ומה עוד חולת ירמי.. (אבל עוד..) ומסתבר משועממת כי מה אני עושה פה עכשיו??? יש לי ללמוד מחר! שטויות ירמי שווה את זה..

שלמונזה

New member
למרות שכבר יש אחד כזה ../images/Emo168.gif

אהמממ טאג ליינס... יפית 25 גבעת שמואל גמרתי בי"ס ממזמן תודה לאל חולה על ירמי משינה ולהקת בייב ומבואסת (קצת) מזה שלא הלכה למשינה (ולא בגלל ההופעה
) לילה טוב

טוב נו גמני

טוף אז קוראים לי מור ,אבל אתם יכולים לקרוא לי מורי
אני בת 23 מירושלים . חולת מוזיקה באשר היא (ז"א הכל חוץ מיוסי רווח
) וזהו

מורי!!! ../images/Emo24.gif

יאאא התגעגעתי יפתי!! איזה כיף לראות אותך פה!! חחח ואני: קוראים לי דניאל בת 16 מחולון... מטורפת על ירמי.. (ומורי- כן כן גם על עברי!!) חחחחח מואהאהאהאה

אני!! ../images/Emo3.gif

רעות בת 18 (עוד חודש בדיוק מהיום!) י"ב מבת ים ומממ זהו נעים מאוד
טוב את מעיין אני מכירה

SaMaRa 18

New member
אני...(מרגישה דה ז'וו )

עינת בת 18 מאשדוד.. מסיימת יב
מתגייסת עוד חודשיים!!! אהההההההההההההההה!!!! (סתם קריזה שאני נמצאת בה בימים אלו..) ו....חחח זהו.

חופשי כולם מכירים פה את כולם!!../images/Emo39.gif

אבל בכל מקרה... למי שלא מכיר... ולמרות שכבר כתבתי את זה בשרשור הקודם: אני דניאל בת 18 מאשדוד כיתה י"ב- יאללה עוד פחות מחודש זה נגמר!!!:)) וזייהו:) יש אייקונים מגניבים של שבועות:
(פורי בשבילך!
)

עוד חודש ב-ד-י-ו-ק זה נגמר!!!!!!!!!

ב21.6!!!!!!!! אחחחחחח שתגיע כבר הבגרות האחרונה איזה אושררר
ובנוסף יש לי יומולדת באותו יום

SaMaRa 18

New member
וואייי......בשבילי??

חולה עליך באבי!!!!!!!!!! מוווואההההההההה
זה
? זה
? (קבלי משו חדש) זה
? לאא!!! זה סופר-באבי!!

A N I g M A

New member
גמאני

זה כמו השאלונים שצצים בתקופה האחרונה בכל פורום.. כדי להעיר את הפורום :)) אני סיוון בת 17 (נו כמעט) כיתה י"א מירושלים. ואני אוהבת לשיר :))

A R TA M I S S

New member
וגם יודעת לעשות את זה טוב..:) ../images/Emo80.gif

פעם נכנסתי לדף שלך ב"במה" ושמעתי את הגירסא שלך למישל.. אהבתי נורא!

למעלה