אז שוב אני שואל

SurvivorLoki

New member
אז שוב אני שואל

ואני שמח שעכשיו גם הADMIN יזכר למחוק כל תגובה שתבוא סתם לעצבן... האם באמת מישהי ניהלה רומן עם ג'ף ובגלל זה הועפה מהישרדות(ואם כן מי?) או שזה תוכנית אחרת ואני מבלבל? אני די בטוח שזה היה הישרדות...

תשובה:

ג'ף אכן מנהל רומן עם משתתפת מהישרדות 9 - ג'ולי
. הרומן התחיל לאחר סיום הצילומים כך שאין קשר בין מקומה למשחק לבין הרומן.

n l m

New member
גם אמרו שהוא יצא עם ג'אנה לא?

אני זוכר ששמעתי את זה חצי שנה לפניי ששודרה העונה ה-2

SurvivorLoki

New member
מי זאת ג'אנה?

ג'נה לואיס כאילו? אבל היא לא הועפה מהסדרה... או שכן?

SurvivorLoki

New member
לא מדוייק...

על זה שג'ף ניהל רומן שמעתי ממזמן, הרבה לפני שראיתי הישרדות והרבה לפני שואנואטו צולמה... אולי הוא מנהל עכשיו רומן עם ג'ולי, אבל פעם בעונה קודמת הוא ניהל רומן עם מישהי וזה גרם לה לעוף מהתוכנית כשגילו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא ידוע לי על מקרה כזה

אף שורדת לא הועפה מהתכנית לאחר תחילת הצילומים בגלל סיבה כזו - לפחות לא שמעתי על המקרה שאתה מתאר מעולם.

SurvivorLoki

New member
אני בטוח ב100 אחוז שזה היה

ובטוח ב99 אחוז שזה היה ג'ף מהישרדות... אבל יכול להיות שהתבלבלתי עם תוכנית מציאות אחרת? בגלל זה אני שואל פה :S

adi007

New member
חחחח

יכול להיות שזו הייתה תוכנית אחרת, כי אם לג'ף היה רומן עם עוד מישהי חוץ מג'ולי בטח היינו יודעים על זה כבר ממזמן :)

Uri04

New member
אהמ..דהה..

הוא מנהל רומן כבר שלוש שנים עם קולבי, שותפו לאימוני הכושר...
וחוץ מזה, אני בטוח שבשלב זה או אחר הוא ניהל רומן עם עוד כמה עשרות מהמתמודדים מכל העונות של הישרדות. מה לעשות, קר ובודד שם בלילות הצילומים הארוכים בקרוואן של ההפקה וג'פי שלנו, עוד כוחו במותניו..

SurvivorLoki

New member
ג'ף בכלל לא כזה יפה...

והוא פצפון רוב הבחורות שם יותר גבוהות ממנו... אם הייתי בחורה בודדה שם בשביל מה אלוהים המציא את קולבי, אלכס בל, ריאן או. , רוב מריאנו(אמבר השיגה אותי על זה) וכו'... ועובדה שהרבה זוגות נוצרו מהישרדות(ג'ף וג'ולי, אמבר ורוב, ג'נה מ. ואית'ן וכו'...) אגב אני היחיד שחושב שריצ'ארד וסוזאן הם שידוך מושלם?(אם הוא לא היה הומו והיא לא הייתה מוטרדת מינית על ידיו)

adi007

New member
באמת?!

מעניין מי זאת, ומעניין למה לא שמעתי על זה..

adi007

New member
נצל"ש קטן

ניצלוש קטן לפני שאני הולכת לישון, מגרש ביתי זה one tree hill?

למעלה