אז...(שאלת השאלות): איך אתם אוכלים את המילקי שלכם?
M Miss Menta New member 17/3/07 #2 ../images/Emo205.gif לא אוכלת.XD פעם אהבתי, כבר לא ממש. ופעם הייתי מערבבת.
A American Starfish New member 17/3/07 #7 באופן מתוחכם ../images/Emo98.gif בכל כפית יש קצת קצפת, קצת שוקולד- ואני משתדלת שהם ייגמרו באותו הזמן (למרות שהקצפת תמיד נגמרת הרבה לפני השוקולד)
באופן מתוחכם ../images/Emo98.gif בכל כפית יש קצת קצפת, קצת שוקולד- ואני משתדלת שהם ייגמרו באותו הזמן (למרות שהקצפת תמיד נגמרת הרבה לפני השוקולד)
ד דנטל New member 17/3/07 #8 שונאת מילקי אבל אם כבר, אז קודם את העאלק-שוקולד הדוחה הזה ואחר כך את הקצפת השווה.
ק קספר07 New member 17/3/07 #9 איכס לא אוהבת מילקי וגם את הילדים אני לא מרגילה לאכול את השטויות האלה אם כבר אז גמדים
I I Dont Give A Dam New member 17/3/07 #12 ../images/Emo42.gif לא אוכלת אבל עם כבר.. אוכלת קודם כל את הקצפת.. אבל משאירה קצת.. ואז עם מה שנשאר מערבבת עם השוקולד..
../images/Emo42.gif לא אוכלת אבל עם כבר.. אוכלת קודם כל את הקצפת.. אבל משאירה קצת.. ואז עם מה שנשאר מערבבת עם השוקולד..
N n o o o a m New member 18/3/07 #13 ../images/Emo210.gif לא אוכלת הרבה אבל כשאוכלת... אני לפעמים מערבבת תקצפת עם השוקולדת, לפעמים שותה בקש ולפעמים פשוט אוכלת לפי הסדר בפשטות =]
../images/Emo210.gif לא אוכלת הרבה אבל כשאוכלת... אני לפעמים מערבבת תקצפת עם השוקולדת, לפעמים שותה בקש ולפעמים פשוט אוכלת לפי הסדר בפשטות =]