אז.. רגע לפני השינה..

חרא חרא

New member
אז.. רגע לפני השינה..

איך הייתם מתארים תתקופה שאתם חיים בה עכשיו?? מה מאפיין אותה? מה אתם מרגישים? חלומות סוכר.. :)

ממ שאלה מאוד אינדיווידואלית

לדעתי זה תלוי באופן ישיר על זווית ראיה שלך על העולם, השקפת אולם. אני חושב שאנחנו חיים בתקופה טובה. אני אומר שתמיד יכול להיות יותר גרוע אז תודה על מה שיש ואם יכול להיות יותר טוב אז למה לא... יש אנשים שיסתכלו אחורה ויגידו שאנחנו חיים בתקופה לא טובה יש שיתסכלו עוד קצת אחורה ויגידו שאנחנו בתקופה הכי טובה וכו'.

Spotless Mind

New member
לפני שבועיים

אחרי הבגרות מועד ב' מתמטיקה הרגשתי פספוס וקצת נחמה. 005 הלך מצויין 006 נפלתי כול כך גרוע אז עוד לא החלטתי מה אני עושה בנידון. ואז סוף סוף יצאתי לחופש (18.07.07), כן כן , למדתי כול יום- 4-8 שעות מתמטיקה. הרגשתי שאני לא עושה כלום. כול יום קמתי ב3 והרגשתי שאני טמבל כי עבר כול היום כבר ולא הספקתי לעשות כלום, וככה זה יהיה גם מחר כי לא הספקתי לקום מוקדם, ומן הסתם תכננתי(ביום הקודם) לקום מוקדם, ולא עשיתי את זה, אז זה עוד משהו מעצבן. כרגע אני עובד, זה דיי ממלא לי את השעות. אבל לפעמים אני חושב שאני עדיין לא עושה מספיק. הרבה בלבול והרבה מחשבות + תחושות של פספוס + ציפייה לעתיד (זה מה שמאפיים את התקופה) אני מניח שהכול יתבהר ביום הלימודים הראשון לבית ספר(אל תשאלו למה) לילה טוב לכולם.

SadClown

New member
מוזרה לגמרי...

הרבה ניסיון להבין את עצמי לגבי דברים מסוימים, קצת פחדים... תקופה די מוזרה...

למעלה