אז קפצתילביקור

אז קפצתילביקור

והחלטתי להישאר
אנסה לשתף קצת ואולי תאירו את עיני במס' דברים
מה שקרה לי בעצם , אחרי שקראתי את "ספר הנשים/הפנטזיה" 50 גוונים של אפור נפל לי האסימון....הרגשתי כאילו קיבלתי מענה למשהו שחיפשתי ולא ידעתי לנקוב בשמו.
באותה התקופה הייתי עם בת זוג (האישה הראשונה שלי , כן.) אישה שמאוד אהבתי אך הקשר נגמר והסתיים סופית מצדי בתחילת השנה .
הרגשתי שהקשר הולך ודועך , ניסיתי לשדרג רציתי לנסות דברים - לא ידעתי מה בדיוק - אבל הגברת לא הסכימה.
הקשר נגמר לבסוף כפי שרשמתי.

קצת על עצמי :הנסיון המיני שלי עלוב משהו למרות גילי "הצעיר" עקב מי שאני ומה שאני.
אני מצד אחד רוצה לנסות מצד שני יש את החשש ..
האם כדי להיות שולט/דום מוצלח וקשוב צריך לעבור קודם את החוויה של להיות נשלט?
האם קיים מועדון שניתן להתנסות או לצפות בסשן כזה או אחר? (עבדו עלי<?)

יש לי עוד הרב הה שאלות ומאמין שגם לכם....
אז אני כאן מקווה לקבל תשובות ולענות במידת הצורך
סורי שיצא קצת ארוך ומבולבל

matteryou2

New member
ברוכים הבאים :)

בנוגע לשאלות, אני מניח שיש פער בין מה שאתה יודע כרגע, לבין המציאות. הייתי ממליץ להתחיל במאגר המידע פה בפורום. יש לינקים מצוינים בפורום הזה, לכל מגוון המידע שאתה צריך. הגעת לאחד המקורות הטובים ביותר בארץ, מבחינת ידע, ניסיון ובגרות נפשית. אין ספק שפורום איכותי מאוד. Aלון בעזרת וותיקי הפורום אסף לך בעמל רב ידע, כדי שתהיה לך קריאה מאוד קלה... באמת אוסף מדהים של ידע הצטבר פה במהלך השנים.

A לוןA

New member
אני רק הסדרן פה...

הפורום הזה הוא בראש ובראשונה של המשתתפים בו
&nbsp
אבל תודה :)

A לוןA

New member
כמה נקודות-

דבר ראשון, זה קורה להרבה אנשים, שפתאום "נופל להם האסימון" ביחס לדברים בעצמם. זה יכול להיות בדסמ, או נטיה הומוסקסואלית או חיבור לדת או... יו ניים איט. מה שחשוב הוא להבין שאתה לא לבד ויש עוד הרבה "פסיכים" כמוך- ולא לנסות לטרוף את כל העולם בבת אחת, למרות הפיתוי והחשש.
בקשר לשאלות שלך-
יש הרבה דעות מה הופך שולט למוצלח. חלק מהן באמת אומרות שכדי להיות שולט מוצלח אתה צריך לחוות את הצד השני של השוט. אני, אישית, לא חושב ככה, ומאמין שאם אתה מספיק קשוב לצד השני, זה בהחלט מספיק כדי להבין מה עובר עליו (וכמובן, צריך צד שני שגם רוצה ויודע לשתף)
בקשר למועדונים- חיפוש מהיר בגוגל יתן לך, אני מאמין, את הקיימים והמפורסמים (אני לא ממש התחברתי לאווירה שם), אבל בכל מקרה- שמות, מקומות וחוות דעת על מועדונים- רק בפרטי
&nbsp
בהצלחה, ואם יש לך עוד שאלות- go ahead!

UltraL

New member
מנתח פלסטי עם ציצים גדולים

לומר ששולט צריך להיות קודם נשלט זו רק תאוריה וזה כמו לומר שע"מ לנתח ולעשות ציצים יפים אתה קודם צריך לחוות ציצים סטייל פמלה אנדרסון בעצמך.

יש מועדון אחד ואולי עם קצת מזל תוכל לראות קצת הצלפות בשידור חיי , אבל אין שום מצב שתוכל לנסות בעצמך.

הדרך הבטוחה למצוא נשלטת בלי ניסיון בקלות זה לעבור לברזיל, שם יש מחזור בשולטים. בארץ זה ממש קשה.
מצד שני כיוון שאתה רווק אולי תמצא בת זוג נשלטת מנוסה והיא תוותר על חוזר הניסיון בתמורה לטבעת זהב.
או לפחות תמצא חברה בלי ניסיון שמוכנה להתחיל ביחד.
אם הניסיון המיני הונילי שלך גם עלוב אולי תתחיל משם?

אני או חוסר הביטחון...

גילוי נאות -שלא אמור להפריע/להרתיע - אני גבר טרנס FTM
עד גיל 39 חייתי חיים "נורמטיבים" על כל המשתמע מכך נישואים לגבר 2 ילדים גירושים וחיפוש העצמי
בדיקת המשיכה לנשים שתמיד הייתה שם והודחקה חזק .יציאה (לא רישמית) מהארון כלסבית והתובנה הסופית
שכן אני נמשך לנשים אבל לא כאישה אלא כגבר.
אז בת הזוג שהוזכרה למעלה ,היתה איתי מתחילת הדרך כחברה טובה שהתפתח לקשר זוגי אשר הלך לאיבוד איפשהו בדרך...
מטעויות של שנינו. לא מאשים רק אותה :)
אז אני לא ממש רווק, כי ילד אחד גר אתי :)

יש שאלות :)

וואו. תודה על השיתוף

זה מרתק בעיניי.
על FTM יודעים ומדברים אפילו פחות מאשר על ההופכי.
בטח היה לא פשוט, כל התהליך. ח"ח על האומץ

חניתה ושאר הנוכחיםות

"מדברים פחות מאשר על ההופכי."
סליחה על הבורות , מה זה ההופכי?
ותודה , אכן לא היה קל ועדיי לא מלקק דבש אבל הולך עם האמת שלי.
וניסיתי גם לתקשר איתך מפורום אחר בניק אחר..
&nbsp
נעמה תודה גם לך לפירגון..

&nbsp
בכלל
לכולכן/ ם

A לוןA

New member
פששש.... כבוד.

ללכת עם האמת שלך כל כך רחוק- ואני בטוח שהיו לזה מחירים לא פשוטים- באמת ראוי להערכה רבה.

למעלה