אז קבענו צאט ב...

אז קבענו צאט ב...

ביום שלישי בשעה 23:00? אבי יש למעלה צאט נכי צהל נראה לי שזה הצאט של המצלמות... תנסה להפעיל אותו כדי שנדע שהוא עובד לך... ואם יש בעיה או משהו תגיד לי... ומני היקר... איפה אתה למה אתה לא משתתף איתנו בצאט...?

פלסר בוקר טוב,מה נשמע? לגבי

הצ´אט מקובל עלי

פלסר

אתמול בלילה ערכתי 1..2..3..נסיון לחצתי על צאט נכי צה"ל אחרי שעלתה לי התוכנה הנ"ל לא מצאתי שם את הצאט המבוקש (אני מבין שככל הנראה מגלל שלא היה פעיל )לחצתי על פרום 40+לראות אם יש תגובה יש! ורק דבר אחד מענין אותם. אז כך שביום הפקודה (שלישי בשעה:23.00 )יתכן לי צורך בקצת עזרה, הינו כוון למצוא אותכם,והכל במידה ואני יהיה בבית, ואשתדל מפני שאנו בחופשה טיולים וכ´ו להשתמע,אבי.ש

שלום לכולם ובוקר טוב...

אני לא מבין בשביל מה פתחנו את הפורום אם אף אחד לא יכול...? חוץ ממני ומענת אף אחד לא יכול אז בואו נוותר על זה... מני פעם אחת בשבוע לא תוכל ללכת לישון ש11:30? חס וחלילה אני לא מנסה להכנס לפרטיות שלך אבל בשביל מה עשינו סקר...? אני מדבר עם ענת בטלפון... ואני יכול לקבוע איתה בצ´אט בכל זמן... זה לא העניין אנחנו רוצים שיהיו עוד אנשים...

רגע פלסר,רגע.

הירגע,פלסר לוותר זה הדבר הכי קל, חוץ מזה אני שקוף? כתבתי שאני רוצה ומאוד אשתדל אפילו שאני לא בבית. רונן הענק כתב שעד יום ג´ הוא חוזר וישתתף. מני עם קצת רצון מצידו ובלי תרוצים אני מאמין שישתתף,נכון מני? וכל הנוספים שרק קוראים ולא כותבים מוזמנים גם. אבי.ש

הי פלסר, מה הענינים../images/Emo24.gif

נכון,גם אני אשמח מאוד אם יצטרפו עוד חברים לצ´אט. או שאולי נקבע מועד אחר,אם זה לא מתאים לכולם(למשל מני ישן בשעה שכזו)

למעלה