אז פתחתי חצי

אז פתחתי חצי

אן המקסימה, שמחאה לי כפיים, והוסיפה כל הכבוד על הירידה. אופירה המדהימה. נשים נחמדות בחדר המתנה. מה רע? אני נדהמת כל פעם מהבורות של הממתינות. כולן נשלחו אחר כבוד לכאן. שבת - פתוח פתוח פתוח. מפחיד. השבוע זה שבוע של משתאות לכבוד חגיגות היובל, ואני מקווה שאסיים אותו בלא יותר מקילו אחד. תחזיקו לי אצבעות...

שמחה37

New member
תרבחי ותסעדי../images/Emo13.gif

חגיגות היובל של מי?שלך? עדכני מתי שנברך גם כאן שבוע מקסים שמחה

אופירA

New member
מנהל
סיגל חשדה בי ../images/Emo10.gif

נתתי לנשים את ההדפסות שלי על הפורום והטלפון האישי שלי להתייעצות, וגם הנחתי להן על שולחן הקבלה שייקחו. אז סיגל נבהלה וחשבה שזה משהו שהיא לא מכירה, והיא שאלה מי זו אופירה ואיזה פורום זה... ומה פתאום אני כותבת חוברת של ד"ר שחר וד"ר אבינוח - אם הם נתנו לי רשות. (היא לא מכירה אותי. ברכה מכירה אותי). אמרתי לה שזה פורום התמיכה הגדול בתפוז, ושד"ר שחר ביקש מאיתנו בפורום במפורש להפיץ את החוברת לכל מי שרק אפשר, וברור שלא הייתי עושה את זה על דעת עצמי, כי זה זכויות יוצרים. אז היא שאלה אם זה הפורום של רוייקו, ורק אז נרגעה ונהייתה ורודה כרגיל. אבל הרגשתי רע בבפנים העמוק, שחשדו בי וחשבו שאני עושה משהו לא כשר. ככה אני, רגישה כמו תינוק לכל שטות. (לא לדאוג - לא התנהגתי כמו תינוקת, רק הרגשתי בפנים זץ עצוב). יש לי טראומות מחשדנות, עוד מהילדות הקטנה מאוד. הרבה מאוד חשדו בי ולא האמינו לי (כי לפעמים היה קצת קשה להאמין, וגם היו הרבה סיבות לקנא...) ומיהרו לכעוס עלי ולא ממש ניסו לפייס אותי אחרי שגילו את הטעות (האגו, האגו!), וברור שאני לקחתי את זה מאוד קשה.

טיפטיפ69

New member
אופירה מגיע לך צל"ש או פרס ישראל

על מה שאת עושה ואיך שאת עוזרת לכולם כאן!! עם כל הכבוד ויש כבוד, סיגל לא עשתה עלי רושם של בחורה עם הרבה רגש כמו ברכה המתוקה לכן אין לך ממה להרגיש רע.

אופירA

New member
מנהל
סיגל באמת לא מכירה אותי

היא אף פעם לא דיברה איתי ולא ראתה אותי בקבלת קהל. ברכה היתה בקשר איתי בניפוחים ובטלפונים של התורים, והיא זכרה אותי להפתעתי אפילו אחרי שנים. סיגל רק לאחרונה ראתה אותי כשבאתי לברכה, כשהיא עוזרת לה בימי רביעי. היא לא אמורה להכיר אותי. היא גם עשתה את חובתה בזה שביררה מה זה החומר הזה, ואם זה מקובל על ד"ר אבינוח. אין לי טענות על כך. להיפך. סתם שקעתי לי להנאתי ברחמים עצמיים של "חשדו בי"... אנשים כבר מכירים אותי פה
.

למעלה