אז פיני אמר....

אשכולון

New member
אז פיני אמר....

אז פיני אמר... הוא חירבש כבר כל כך הרבה שעוד אחד לא יעלה ולא יוריד. אמר. ביג דיל! כולה פיני גרשון.

אני דווקא מחזיק ממנו...

הוא מאמן מצוין, כך היה עוד לפני שהגיע למכבי... אגב מאמנים שמדברים שטויות ומחפשים מני טיים בטלויזיה ראה את צביקה שרף... אדם גאוותן ובלתי נסבל (לטעמי- סליחה מראש למי שהצהרה זו פוגעת בו).

עמרי ר.

New member
אל תתנצל

מותר לומר דברים פוגעניים גם נגד אנשי ירושלים. הם לא פרות קדושות. אני מסכים איתך לחלוטין - פיני הוא מאמן מצוין, וכל אלה שמלעיזים עליו היום גמרו עליו את ההלל לפני ש``בגד`` והלך למכבי. ברגע שהוא לבש צהוב הוא הפך ל``:טיפש``, ול``כולה פיני``. צביקה שרף, שהיה חלאת המין האנושי כשאימן את מכבי הפך פתאום למאמן גדול ואיש יקר. מעניין למה. אני לא יודע מי זה מר אשכולון הנכבד, שהרי את זהותו הוא לא מגלה, אבל ברור בשם מי הוא מדבר. ``קיבו לא רב עם צביקה`` (באמת?), ``כולה פיני גרשון`` וכו. איזו קבוצה אתה אימנת, אשכולון?

אשכולון

New member
קח הכל בקלות

אחי, קח הכל ביותר קלות. באמת שאישית פיני גרשון ו/או צביקה שרף מעניינים אותי כשלג דאשתקד. הבעיה איתך אחי שאתה לוקח כל דבר ברצינות יתר. תן חיוך......

MegaY

New member
יש לי שני אחים

אחד גדול ממני והשני קטן, והם די והותר, אני מבטיח לך. אני לא זקוק לתוספת כוח בעניין. אגב, זה שאתה מומחה לכדורסל כולנו נאלצים לשמוע כל יום, אבל אתה גם פסיכולוג דגול?

אשכולון

New member
אפרופו פסיכולוג

לא יודע מהיכן אתה צצת פתאום? אבל במסגרת כישורי הפסיגולוגיה שלי אני מאבחן אצלך את סימפטום ילדי הסנדויץ! אתה לא צריך להתרגש מכך יותר מידי מפני שכל התופעות הקשורות בכך אינן באשמתך ולכל היותר תזדקק לטיפול אצל פסיכיאטור מדופלם. באם תזדקק להמלצות אשמח לספק לך אותן במייל הפרטי.לגופו של עניין מה אתה בכלל רוצה ומי דיבר איתך? לא שמתי לב שהיית בפורום ו/או שהתייחסתי אליך עד היום?!

למעלה