אז... פורים וזה?

אז... פורים וזה?

כן, אני דיי חדשה ולא כל כך פעילה, אבל אני זוכרת להיכנס לכאן מידי פעם ולהציץ ולפעמים אפילו לכתוב משהו. אל נא תסכלוני באבנים.
בכל מקרה, פורים מתקרב בצעדי ענק. כבר כמה זמן אני יודעת שאני הולכת למסיבת פורים שידיד שלי מארגן אצלו בבית עם עוד כמה חברים אבל רק עכשיו הוא פרסם את הנושא באיוונט בפייסבוק - Cartoons. עכשיו תבינו, מבחינת סרטונים מצויירים הייתה לי ילדות ממש עשוקה, ראיתי בתור ילדה קטנה את המצויירים של ערוץ 1 ונחסכו מחוויות הילדות שלי ערוצים כמו קרטון-נטוורק ודומיו. הצילו! יש לכם רעיונות? כל מה שעולה לי לראש זה בוב-ספוג והמנורה של פיקסר... חוץ ממצוקתי הנוראה חשבתי שאפשר להפוך את הנושא הזה לשאלון פורים נחמד, אז בלי הקדמה נוספת הנה כמה שאלות שעלו לי עכשיו לראש:
למה אתם מתחפשים השנה?
מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו?
ומה הכי גרועה?
נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס?
איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם?
עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור?
מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם?
בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"?
...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons?

מגלומניה בפורים בפורום

- הם כאן, איתנו, אייקונים של פורים. פורים בפתח, ואנחנו במתח (סטרס). למה אתם מתחפשים השנה? לאדם נורמלי שעובד בהיי טק, או עורך דין, או רואה חשבון ממולח, עם עט בכיס !
מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? לא זוכר. יכול להיות בגיל 6, התחפשתי לחלוץ חלל ! (חלוצי החלל היא אז בשיא). התחפשתי גם לאריה, ולגמד (שהדליק מהלפיד שלו אור, למלכת הפיות)בכיתה ב' או ג' . , הכל בגן ובבית ספר יסודי. התחפשתי גם לליצן, ושנה מאוחר יותר באיחור של שנה, לקאובוי, לאקי לוק !. ומה הכי גרועה? לא זוכר. אולי איזה ערבי, או מומיה, זה היה כבר חצאי תחפושות, בגיל יותר מתקדם, עשרים פלוס כנראה, לא זוכר את השנים. נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס?לא. איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? מתוקים, וטעימים ופריכים. עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור?מנסה להזכר כל פעם מחדש. (הבגרות בתנ"ך והבית ספר לא כל כך רחוק ממך בשנים, כמדומני). מקווה שיש מסגרות שיכולות להזכיר לי את זה כל שנה, או כל כמה שנים. מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם?לא זוכר. אבל הלילה, במהפכה (מעגל השקט), היה זוג מקסים, שלבש, והיה כרוך ב-2 באותו צעיף
חמודים
] . בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? אם הייתי נשאר בצה"ל, עד פורים, יכול להיות שזה היה קורה. (שוחררתי בינואר, אחרי חנוכה, התגייסתי אחרי החגים ). ...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons? אם יש תקציב, ויש השראה, אז ל.... לוני טונס ! הארנב מלוני טונס. אביזרי חובה: אוזניים של ארנב, שיניים בולטות, תחפושת של ארנב לבן אפור, וגזר ! :).
בהצלחה !
:)....

אוהבת שאלונים.עונה

לא מתחפשת ואו , כל היסודי זכיתי בתחרויות תחפושות. הכי אדיר היה גלידה. לא היתה לי אחת כזאת. לא
לך זה קרה?
ואו, עם הכל.אוזני אמן זה טעים מי זוכר את הסיפורים האלו, גם בבתי ספר לא מספרים אותם, רק בגן חח קונדום. הבחור אשכרה שם על עצמו ניילון. בפורים בצבא סתם שמתי עלי עצמי אוזניים של חתול.

האמת שזה יכול להיות ממש מגניב

זה מיוחד, כמעט אף אחד לא מכיר את זה, אבל הבעיה היא שגם אני בקושי מכירה...

irreplacable

New member
דרדסית?

נראה לי נחמד להתחפש לדרדסית.. למה אתם מתחפשים השנה? בינתיים לא מתחפשת
מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? נראה לי שכיפה אדומה כשהייתי בחטיבת ביניים או עליסה מארץ הפלאות כשהייתי בגן- עם שמלה מהממת וובבת ארנבון חמוד שצמוד אליי
ומה הכי גרועה? אמממ....הייתי ליצן מכוער בגן
נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? ממש לא. איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? רק עם שוקולד או פרג (לא תמרים) עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור? פחות או יותר ובאופן כללי ביותר מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם? ווא, היו מלא כאלה אבל יש לי זכרון דפוק.. אני זוכרת חבורה בית ספר שהתחפשה לספייס גירלס.. זה היה די מצחיק
בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? הא? לא הבנתי? יש באמת חיילים שלובשים מדים בשביל הכיף שלהם כשהם בחופשה בבית? רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons? כמו שכתבתי - דרדסית. וגם - מיני מאוס, מארג' מהסימפסון, טינקרבל אם את רוצה להיות בנאלית...

אני פורים אני פורים שמח ומבדח!

למה אתם מתחפשים השנה? לא מתחפשת השנה ולא מתחפשת כבר שנים... חוץ ממקרה חריג לפני שנתיים שהתחפשנו בעבודה בתחרות צוותים והצוות שלנו אמנם זכה אבל זה לא הרגיש לי ממש תחפושת כי זה היה מבוסס על דמויות אמיתיות אז באתי עם בגדים משלי ורק הכנתי משקפיים מקרטון של דפדפת ושמתי בזמן התחרות, אז זה לא הרגיש לי מחופש. מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? לא חושבת שהיתה כזו, לא התחפשתי הרבה בחיי ואף פעם לא למשהו מקורי. אולי כשהייתי ממש קטנה, אני חושבת שהיו לי כמה תחפושות יפות באוקראינה אבל לא השתמשתי בהם במסגרת פורים אלא בטח במופעי שקר או חג כלשהו בגן. ומה הכי גרועה? בערך כל תחפושת שלי הרגישה הכי גרועה חח נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? ממש לא! איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? שוקולדיים, אם זה מבחינת מילוי או בצק. וגם האזני המן החומות של בצק שוקולדי עם מילוי חלבה טעימות לי! עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור? זוכרת את הסיפור, משנה לשנה פחות. אבל אל תבחנו אותי! מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם? וואו קשה להזכר... אבל כמו שמישהי רשמה ראיתי תחפושת של קונדומים (האמת בתמונות אבל של חבר'ה שהכרתי) ויצא לי לראות תחפושת שאמנם לא מקוריצ- זונה וסרסור ושניהם ממין זכר אבל זה שגילם את הזונה היה עם מראה וקרע מצחוק! וכמובן, שהיו עוד ואני לא זוכרת. בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? סוג של... אני זוכרת שהלכתי ברחוב במדים והיה ילד קטן בתחפושת חייל שעצר אותי להגיד לי שגם הוא התחפש לחייל חחח היה כזה חמוד... באותו פורים משום מה ראיתי הרבה תחפושות כמו שלו, עם כומתה אדומה. ...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons? קטקטים, דרדסים, בולי איש השלג, מרקו ולשים על עצמך בובת קוף על הכתף וכו'. טוב נו, אני גרועה בתחפושות, אל תקחי את הרעיונות ממני. אגב, בעוד שעה ומשהו מתחילה מסיבת פורים שיש לי מטעם העבודה, לא הלכתי...

הילד נשמע כזה חמוד

האמת שאיכשהו הבאת לי רעיון לי לתחפושת, למרות שאני לא יודעת מה יהיה עם זה בסוף... כשקראתי שהמלצת על בולי איש השלג זה הזכיר לי משום-מה את פינגו (את מכירה? הפינגווין הקטן בתוכנית בלי מילים?), הוא היה כזה חמוד! אולי אני אתחפש אליו.

עונהההה :)

אני לא יודעת למה אתחפש השנה...עדיין.התחפושת הכי טובה-היו הרבה...הייתי שדון שנה שעברה :) הכי גרועה...לא זוכרת כבר היו כמה גרועות חחח הורים...מתחפשים. מגניב דווקא אם כבר אז אוזני המן עם שוקולד. אבל לא ממש אוהבת בכללי... זוכרת את הסיחפור של המגילה בכלליות תחפושת הכי מצחיקה היא פין בפרוים בצבא רציתי לקפוץ מעזריאלי...בעעע תחפושות בנושא קרטונס אין לי...סורי

גילושיט

New member

למה אתם מתחפשים השנה? אין לי מושג. מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? כיפה אדומה! אמא תפרה לי גלימה כזו עם כובע והיה מהמם. וכשהייתי קטנה ממש (נראה לי גן חובה) התחפשתי למלכת הלבבות.. הייתה לי חצאית לבנה עם מלא לבבות ורודים ושרביט עם לב
אני ממש זוכרת את זה, הייתה תחפושת אדירה! ומה הכי גרועה? מממ בכיתה ד' החלטתי להתחפש לזקן
זקן לבן וחולצת פלנל כזו... הכי אלתור. נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? ממ אמא שלי גננת אז היא תמיד מתחפשת.. איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? שוקולד או חלבה. ושמישהו ירים כבר את הכפפה ויעשה עם חמאת בוטנים! עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור? וואי מזה לא. רק ושתי לפעמים צצה לי בתשחצים. מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם? אה... לא זוכרת. אבל אני מתה על המשקיענים. בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? לא! התחפשתי לעכביש
...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons? מממ בילבי? רפונזל? מאי הקטנה? מומינאמא? עליסה בארץ הפלאות? בת הים הקטנה?

עונה...

למה אתם מתחפשים השנה? אני רוצה להתחפש,עוד לא החלטתי למה אני אתחפש..אולי אני לא אתחפש בסוף וזהו.. מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? בגן חובה התחפשתי לרדנית בלט וזו הייתה תקופה שרקדתי זה היה מדהים! טוטו וורוד כזה נפוח מהמם... לפני שנתיים התחפשתי למלאכית ושנה שעברה לדבורה... ומה הכי גרועה? היום לי תחפושות גרועות! רוב התחפושות שלי היו אילתורים וללבוש מה שיש .. פעם עשיתי שילוב של בילבי שפן ונסיכה ביחד :) באמת שיצא נורא! נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? חחחח יש להם מזל שלא :) או שאולי אני לא זוכרת.. איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? עם פרג,או עם שוקולד... עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור? האמת שלא, אבל אנחנו משום מה לומדים חגי ישראל בלימודים למרות שזה לא קשור אלינו כי אנחנו לא הולכים ללמש תינוקות בני 3 חודשים-שלוש על הדברים האלה...מי שעשה את המערכת קצת התבלבל :) מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם? אח שלי התחפש לדברים הזויים!!! שנראה לי שעדיף שאני לא אנמק :) בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? בטוח שמתי עלי משהו, לא זוכרת מה... ...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons?

פילפולה

New member
מי ש..מי ש..מי ש...

מטורפת על השיר הזה! גם באמצע השנה! גם בפסח!גם בחופש הגדול! ולעניינו: למה אתם מתחפשים השנה?אהמממ...איך לכתוב את זה פולייקלי קורקט...נראה לך?! מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? מנצחת בהליכה היא שלגיה.הייתי בת 5 וסבא שלי שיתף פעולה והיה הצייד
ומה הכי גרועה?או! אז פה התחרות היא צמודה.מכשפה ממורמרת.קוסמת ממורמרת.מלאך ששברו לו [פשוטו כמשמעו] את הכנפיים?בואי נגיד שיש מבחר
נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? אז זהו.שלא.אבל בכללי..נשמע מגניב ולא מביך בכלל.
איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם?שוקולד.ורצוי של אמא כי קנוי זה בדרך כלל פיכסה וויכסה
עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור?אהממ...כן. זה סוג של וולט דיסני עם ואן גוך.איך אפשר לשכוח?
מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם?דורותי. על גבר עם שער ברגליים?
בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"?נשארתי ריתוק בזמן שכל החבר'ה יצאו למסיבה עם אלכוהול חינם ובעלות מינימאלית.עדיף שלא נדבר על זה.
...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons? דרדסית!
פיל לא כל כך עפה על פורים.שמח ומבדח,כן?אבל יש גבול!

מתה על פורים!

למה אתם מתחפשים השנה? כנראה לנמר, אבל עוד לא החלטתי סופית. מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? בגן, התחפשתי לשמש וזו הייתה תחפושת מקסימה. גם לפני שנתיים הייתה לי תחפושת יפה, של יפנית. ומה הכי גרועה? היו פעמים שסתם שמתי פאה או איזו קשת. נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? לא שזכור לי! איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? בדיוק ככה. שלי
. אני לא מתה על אוזני המן כי יש לי טראומה מקנויות מגעילות, אבל אלה שאני מכינה מדהימות. ובמילוי נוטלה כמובן. עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור? האמת שכן! אבל זה כי הסברתי את זה לפני איזה שלוש שנים לאורחים מחו"ל, ובדקתי את העניין לפני. מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם? ארבעה גברים חסונים בחצאיות טוטו, כנפיים ומחושים של פרת משה רבנו וכלי נגינה, שהתחפשו ל"חיפושיות".
(יענו לביטלס, בעברית). בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? אני לא זוכרת את פורים הראשון בצבא, סביר להניח שזה היה טראומתי מדי. בשנה השנייה שלי בצבא דווקא עשו אצלנו תחרות תחפושות והיה מושקע ויפה. ...רעיונות לתחפושת בנושא Cartoons? פיונה, בעיקר אם יש לך מישהו שיהיה שרק.

EdisonGirl

New member
ומה רע במצוירים של ערוץ 1?

תתחפשי לרן וסטימפי עם שותף/ה
למה אתם מתחפשים השנה? לא יודעת
אבל אני רוצה!!! יש לי מלא רעיונות אבל זה דורש השקעה מבחינת ביצוע ואין לי זמן לזה... מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם עד עכשיו? האמת שכמעט כל שנה התחפושת שלי הייתה זוכה בפרס. כמעט כל התחפושות היו מעולות! כנראה שהכי טובה היא זו שכבשה את לב כולם, כשהתחפשתי לאלפי בכיתה א'... ומה הכי גרועה? מכשפה
רציתי משהו יותר בכיוון ערפד או סופרמן אבל לא ממש ידעתי לבטא את עצמי באותה תקופה. נכון שגם אחד ההורים שלכם התחפש פעם בתחפושת מביכה ובא לבקר אתכם בבי"ס? לא (מצטערת לבאס אותך, כן?
) איך אתם אוהבים את האזני-המן שלכם? אני אוהבת את אלה שדודה שלי מכינה! מושלמים! לא רכים מידי, קצת שרוף בקצוות, מילוי עשיר- זה האידיאל שלי. עכשיו תגידו ת'אמת, אתם באמת זוכרים את הסיפור של המן, מרדכי ו.. וכל אלו מהסיפור? בערך.. אל תבחני אותי.. מה התחפושת הכי מצחיקה שאי פעם ראיתם? לא זוכרת אחת כזו... הצחיקה אותי התחפושת "I Believe I can fly" שקראתי היום בשרשור התפקדות
בפורים הראשון בצבא, "התחפשתם לחייל"? לא, אבל שנים מאז כיתה י"א הלכתי עם אקדח בתור תחפושת וכל פעם קראתי לזה משהו אחר (רוצח, 008 וכאלה..), העיקר שאקדח יהיה מעורב בסיפור חח

למעלה