אז עכשיו,

מו שיקו

New member
אז עכשיו,

מתקרב הסתיו, ויש מן צפייה כזו לקצת עצבוביות,יש תחושה ,שאם זה יגיע אז זה בהחלט נורמלי, והחלל של ´כלום´ שנוצר בבטן, באיזור הכיווצים הופך למשהו מעיק יותר, כואב יותר, מציק יותר. השאלות הופכות לקשות יותר, והתשובות? כן התשובות התשובות, פחות ופחות מתאימות...... יש את הרצון הזה להיישיר מבט,לחייך חיוך צנוע, ולשתוק יותר, הרבה יותר , לתת ל´כלום´ הזה להשתלט, לא להתנגד, לחכות ולראות מה זה יעשה לבטן? אם זה יעשה בכלל...

Windbluesea

New member
שבוע טוב מושיקו.....

מה שלומך???? בימים מטורפים אלו במדינתנו הרבה דברים מתקבלים כבר כמובן מאליו....

nightroll

New member
משהו שכתבתי כשהייתי בת 17.5

אמרו עגום הוא הסתיו ובחורף שמים בוכים. אך חיוך נסוך על עצים עירומים והטיפות מפזזות בשלוליות בעליצות ואפרוריותו של הרחוב זוהרת אלי בצבעי הקשת

הסתיו....

ולי הסתיו מזכיר סוודר ענק שכזה שעוטף בתוכו גוף חם , מדורה על החוף , קפה שחור שגולש מפינג´ן ישן סירים מהבילים על האש , ערב שמגיע מוקדם , מין אמצע של כלום שתמיד טוב קצת לחנות בו .... לפני החורף .....

איזה דיכאון...

חיבים להזכיר את זה כל היום? גם ככה האוגוסט הזה כמו סתיו... לילה טוב ושבוע מצויין

../images/Emo20.gif

עד סוף הקיץ אדע את התשובה את פשר הקולות אלמד את כל החלומות אפתור את הפחדים בסוף הקיץ שוב אשב בין ידידים עד סוף הקיץ .. אהוד מנור

מו שיקו

New member
אבל עכשיו..

בינתיים, אשתוק לי את עצמי. את געגועי ואהבתי. אשמור עליהם בלי לגעת. אשתוק אותם מבלי לדעת. ללא קולות ובלי חלום. בינתיים אשתוק אותה, את אהבתה, געגועיה. את קולותיה. לא אומר עכשיו דבר. רק אשתוק לי ואלמד, ואקשיב ואתבונן בפישרה של סערה. אשתוק עד שתגווע.

בובושית

New member
אבל באמת מה רע בחורף?../images/Emo4.gif

אתה ואני וטיפות המטר אשר רועפות על גג המכונית השמים קודרים עד כמה שאפשר האויר מדבר בלשון ערפלית ואדי הבל פינו מכסים חלונות ולפתע אנחנו על אי מבודד בו לתוך הבגדים מלטפות אצבעות לי ולך לך ולי ושפתינו אומרות בחשאי, ללא קול את שחשקנו תקופה ארוכה ועתה חייבות הן לטעום את הכל ולחוות את עצמת חוויה מתוקה כי הגשם הזה הוא חבר אמיתי שמביא בכנפיו מחסה וברכה יודעת אני שעולץ הוא איתי ואיתך בזמן של לבלוב ושמחה אני מאוד אוהבת את הסתיו ובמיוחד את החורף
נ.ב אני רוצה גם תמונות יפות כמו לכם היום אנסה לחפש גם איזה קישוטים מרהיבים יש פה בפורום אהבתי מאוד.

מו שיקו

New member
אני מניח שהשאלה

נועדה לעזור לך במחקר שאת עורכת על סקסופון וחבורתו

למעלה