אז עכשיו

ERIANA101

New member
יותר ראלי שלב השרון "תבלע" את קדימה,צורן,תל מ

הרבה יותר ראלי ומוצלח להקים מועצה גדולה הכוללת לב השרון+קדימה+צורן+תל מונד+פרדסיה+כפר יונה ואז זו תהיה מועצה גדולה ועם ניהול נכון יש לזה המון יתרונות בהצלחה

golbfuckus

New member
המומחית לניהול

ומי אמר שמועצה ו/או גוף גדול הוא מתכון לניהול נכון???? ואני אומרת וחוזרת ואומרת שבגוף גדול התושב מקוטלג כמספר ותו לו. המועצות המקומיות זה מודל שפשט את הרגל. מודל רקוב בו רוב המשאבים מוקצים לתחזוקת המועצה ולו לטובת התושבים. מה שמעניין את גולברי או קולמני או שרביטון זה בזב"ים או בלשון העם בעלי זכות בחירה ולו טובת הישוב. ממילא את העבודה תכלס בשטח עושים קבלני משנה ומורים וגננות שהם עובדי משרד החינוך. בשביל מה להחזיק ראש חמועצה בעלות של מליון שח בשנה או מהנדס מועצה בעלות של 700000 ש"ח בשנה או גזברון שעכשיו מינו לו חשב מלווה בעלות של 700000 ש"ח לשנה בשביל מהההההההההההההההההההה???? אתם יודעים כמה עולה הפנסיה התקציבית של יוסי ברק שיצא לפנסיה בעוד חודש: 15שנים כפול 12 חודשים כפול 25000 ש"ח לחודש = 4 וחצי מליון ש"ח חה חה חה חהחחחחחחחחח בשורה התחתונה את גולברון מעניינת רק העובדה שיהיה מספיק כסף בקופה לממן לו את הפנסיה שלו חה חה חה חחחחחחחח

שימי1984

New member
מה לעשות גם את טועה....

לא רק שביט את רואה? חחחחחחחח

golbfuckus

New member
נכון גם אני טועה

בין לא ללו אבל שביטון טועה בין $$$$$ ל $$$$$$$$$$$$$$$$$$ (לפי המדווח בפורומנוווו) חה חה חה צי גה לה מה

בתשומת לב רבה

ברור שימי לב השרון היו הטובים ביותר לצורן, דני מתנובות ניהל את הישוב הזה לבד טוב יותר מכול אלה שהגיעו אחריו , ולא משנה החשב או המנכ"ל ואי ההשקעה בצורן בכלל, גם לא המצב הפוליטי ולאן כול אחד מושך וברור ששום משיכה אינה משרתת את אנשי צורן ככלל , ברור שקבלני משנה יותר זולים כמו גם מחלקת גבייה חיצונית פיקוח היה טוב יותר ומכניס יותר בכלל יש הרבה מחלקות שצריכות להתאדות ולהיות כמו בחברות גדולות מחלקות חיצוניות , הניהול העצמי לא הוכיח את עצמו בשום מקום , לא בקיבוצים, במושבים שיתופיים , עמותות כמו אגרסקו , תנובה , ועוד הרבה ברור שיש בעייה רצינית והפרדה הינה הדבר הטוב ביותר לצורן וזה ברור למה , המוטו של גולברי בבחירות הראשונות היה להשאיר את המועצה בקדימה , וגם היום הוא מתנהג ככה , היה סיכום שמספר שלוש יהיה מצורן והוא מכניס עכשיו מספר שלוש מקדימה ? ברור שהוא לא סופר את צורן והגיע הזמן לחמם מנועים ולהריץ אחד משלנו אבל רק אחד ולא שוב פעם צוח או אקרמן אחד חדש נקי ועם סיכויי הצלחה טובים אחד שיעבור מסך חזק .

shavitmass

New member
הערה קטנה

מספר 3 מצורן ברשימת גל הינו - אורן לוטרינגר - אורן נמצא בשליחות בארה"ב ולכן ויתר (בכתב כפי שנמסר אמש למליאה) על הכניסה כחבר במועצה. לכן נכנסה חברת מועצה חדשה - יפעת חכים מקדימה. אני מאחל ליפעת הצלחה רבה במילוי תפקידה לגבי ההפרדה - את דעתי כבר אמרתי בעבר. כמובן שכל מועמד ראוי מהישוב ( מכל אחת מהשכונות) יבורך. חבל שבמקום לחשוב כיצד ניתן לשנות את התנהלות המועצה, לטייב את הדרוש ,חושבים שוב ושוב איך לפרק את האיחוד שיכול בניהול נכון, לעשות טוב מאוד לתושבי הישוב. בברכה, שביט

gillb

New member
זאת הבעיה העיקרית של שביט וגם של אחרים

חוסר הבנה של מהות האיחוד
. האיחוד לא נועד להפוך את שני הישובים לישוב אחד. האיחוד לא הפך את צורן לשכונה נוספת של קדימה (בדיוק כמו שקדימה אינה שכונה של צורן). מטרת האיחוד הייתה ונותרה לנהל, שני ישובים, סמוכים, תחת מועצה אחת. התבטאותו של שביט מחזקת אצלי את הנחת היסוד ששביט הינו נציג של שכונה (במקרה זה "בנה ביתך"). אני מנצל הזדמנות זו להבהיר את עמדתי בדבר ההפרדה. אינני סבור, שאין לאיחוד פוטנציאל. בקריאתי ל"הפרדה עכשיו!!!" אני מכוון להפרדה אסטרטגית (הסברתי זאת מספר פעמים בעבר מעל דפי הפורום). דהיינו, קבלת החלטה, שהמועצה מנהלת שני ישובים ולא ארבעה שכונות. החלטה ברמה האסטרטגית תשפיע ברמת האופרטיבית. החלטה מסוג זה יכולה להוביל להרבה מאוד מהלכים. הנה שתי דוגמאות מתחומים שמעניינים אותי. 1. הקמת הנהלה למתנ"ס. כאן יש לציין ששיניתי קצת את עמדתי. עד לא מזמן הייתי סבור שיש צורך להקים הנהלה נפרדת למתנ"ס צורן. כיום אני סבור מסיבות כאלו ואחרות (בעיקר בשל היכולת להשפיע על תקציבים) שיש מקום להנהלה כוללת לשני המתנ"סים ולהנהלה נוספת למתנ"ס בצורן. כמובן שאפשר לקרוא להנהלה בכל שם אבל. הנהלה או וועדה מסוג זה יכולה לשדרג מאוד את הפעילות הקהילתית בצורן. 2. ועדת חינוך לצורן (בעיקר עבור ילדי גן טרום חובה עד כיתה ו'). הבעיות המעסיקות את הורי הילדים בצורן שונות מאלו של ההורים בקדימה. אין לי ספק כי יכולה להיות להחלטה השפעה על תחומים רבים נוספים שמעסיקים ומעניינים אנשים רבים וטובים אחרים. החלטה בדבר הפרדה אסטרטגית אין משמעותה שלא יכולות ולא צריכות להיות ועדות משותפות. נהפוך הוא, יש היום יהיו בעתיד וצריכות להיות ועדות משותפות רבות. בברכה גיל ברקאי הפרדה עכשיו!!!

gillb

New member
סליחה צריך להיות ארבע שכונות ולא ארבעה שכונות

ERIANA101

New member
מטרת האיחוד = התיעלות וחיסכון וזה לא קרה

מטרת איחוד הרשויות בוצע במטרה ליעל את המערכת לטובת התושב זה ממש לא קרה המנגנון גדול ומלא שומן אגב אולי הרעיון שלכל שכונה יהיה נציג הוא רעיון לא רע בכלל ייצוג הוגן יותר במליאת המועצה כל הסוד הוא התיעלות והתיעלות זה קיצוץ רציני בכוח אדם במועצה עם כל הכאב שבנושא התושבים לא יכולים לשאת בעומס של ריבוי מקבלי שכר המשך יום נהדר.

golbfuckus

New member
רעיון מצוין וישים

בדיוק כמו שנעשה בערי הכרמל. מדוע אנו צריכים לסחוב על גבנו את החטוטרת הבעייתית של קדימה? אנחנו ראויים ליותר מאשר ראש מועצה עם רקע בחטיבת עצים!!!!!! תושבי צורן תתעוררו, הפרדה זה דבר אפשרי ויישים!!!!!!

ERIANA101

New member
תתחילו לבנות ולא רק להפריד ולהרוס

נפרדנו מלב השרון (צלניק,זוערים) התנגדנו ל6 קומות ברמת אמיר קיבלנו 11 קומות ללא חניה תת קרקעית יוסי מלכה וצוח , זוכרים? התנגדנו ל4 קומות ליד בית הכנסת קיבלנו 7 קומות (שוב מלכה +צוח+אקרמן, זוכרים) סגירת מועדון הכבסה (שוב צוח+מלכה, , זוכרים?) סגירת מועדון גיל הזהב (שןב צוח+מלכה,,,זוכרים) ועוד ועוד אז אולי נתחיל לחשוב חיובי, לבנות, ולשדרג וכדומה ולא רק להתנגד ולהפרד ולהלחם בכל דבר בואו נחשוב אחרת את החשיבה ןהמעשים של צלניק+צוח+יוסי מלכה כבר מכירים.

למעלה