אז עכשיו מתחיל חג

דנטל

New member
אז עכשיו מתחיל חג

מה זה אומר עלינו? יש סיכוי שנישן יותר? או שאולי יש סיכוי שנבלה יותר?

דנטל

New member
והתשובה שלי

אני בדרך כלל מבלה בכמות יפה ונראה לי שזה לא יהיה שונה בחג, כך שיש סיכוי שאשן הרבה יותר מהרגיל וזה כל כך מתאים לי. מתה לישון. אני מרגישה שבזמן האחרון העיפות לוקחת ממני את שמחת החיים. לא צריך לקום לעבודה בימים הקרובים ולא צריך לנסות להרדם את החרדות שצריך לקום. אני אופטימית. חברה'לך, שתהיה שנה מהממת לכולנו

ורד302

New member
מבאס להיות עייפה בחג

היו לי פנטזיות על כל-כך הרבה דברים שרציתי לעשות הערב, אבל שוב אי אפשר. העייפות משתלטת על כל החיים.אולי מחר בבוקר אקום על צד ימין, לשם שינוי, ולפחות אנצל את שעות הבוקר לבילוי.

Wake Up Trix

New member
../images/Emo76.gifשנה טובה לכולם../images/Emo70.gif

מממ,אני כבר מצליח להירדם יותר... כנראה סתם איזה שינוי מפגר של הגוף בגיל ההתבגרות גרם לי לא להרדם....

ורד302

New member
אני רואה שגם בבוקר כבר לא יהיה שום

בילוי. אני כבר מזמן הפסקתי לתכנן תוכניות ולקבוע עם אנשים, כי אני יודעת שברוב המקרים אני מבטלת. אני נאלצת לתת לאנשים תשובה של "אולי". אז קבעתי עם זוג חברים שאולי ניסע לטייל בחג. אמרתי להם שבבוקר אני אתקשר לתת להם תשובה סופית. וגם ידיד שלי שגר במרכז הארץ יהיה היום ומחר בחיפה, ודיברנו שאולי ניפגש. בגלל שבערב ברור לי שאני לא מסוגלת, אמרתי לו שבבוקר יותר מתאים לי. אבל לפי המצב כרגע, אני כבר מבינה שגם זה יתבטל. אני שוכבת במיטה כבר מספר שעות. כל הזמן צריכה לשירותים. הלכתי כבר אולי איזה 20 פעם לשירותים. וזה לא ממש מאפשר לי להירדם. והלילה נשכבתי, משום מה, עם הראש בצד השני של המיטה (איפה שהרגלים). ובכל פעם שפקחתי את העיניים, ראיתי מולי שעון עם השעה. ואני יודעת שברגע שאני מודעת לשעה ולזמן שעובר, זה רק מכניס אותי עוד יותר ללחץ. בפעם הבאה אני אחזור לישון בצד הרגיל. וכבר ראיתי שהשעה אחרי 5:00, והבנתי שכבר לא ארדם כי כבר כמעט בוקר. ורק שקמתי למחשב, הסתבר לי שהשעון שם לא מכוון, ואולי עוד יש סיכוי. אבל לפי התחושה שלי השינה עוד רחוקה ממני... כבר כמה פעמים במהלך השכיבה שלי במיטה הרגשתי שאני ממש הולכת להירדם, אבל ברגע שנהייתי מודעת לזה שאני עדיין ערה, זה העיר אותי לגמרי. אוף! מתי אני כבר אתחיל לישון כמו שצריך? לא יודעת איך אני אעבור את הלילה הזה, ובעיקר - איך אני אעבור את היום.נוראה קשה לי. בא לי לבכות, אבל אני לא רוצה, כי אחר כך סתום לי האף, ואז בכלל אני לא יכולה לישון.

דנטל

New member
וואו, איזה זכרון עוררת אצלי

שכחתי מזה לגמרי. היו לי כמה שנים שגם אני הייתי מסתובבת כל כך במיטה שבסוף הייתי מגיעה למצב הפוך שהרגליים איפה שהראש והראש איפה שהרגליים. יו, אני בשוק. ממש שכחתי מזה לגמרי. כל פעם אתם מעוררים לי זכרונות שמבהירים לי שתמיד סבלתי מהפרעות שינה. הענין הוא שלא ידעתי שיש לי בעיה עד לפני כמה שנים. חשבתי שיש אנשים שנרדמים מהר ויש אנשים שלא, וזה לא קשור לאיזו הפרעה. כמה תמימה הייתי. אגב, אני משתדלת לא לבכות בדרך כלל כי זה עושה לי כאב ראש.

ורד302

New member
לא הסתובבתי תוך כדי שינה

נשכבתי לישון מראש בכיוון ההפוך. אבל אני רואה שבגלל השעון שמולי לא כדאי לי לישון כך.

ורד302

New member
אני חושבת שעוד מעט אכבה את המחשב

אני מרגישה שהעיסוק במחשב לא ממש תורם לי לשינה. אולי עדיף לי לשבת באור עמום יותר, להאזין למוסיקה שקטה, ואחר-כך להיכנס שוב למיטה. נראה אם זה יעזור.

דנטל

New member
גם אני לא הסתובבתי מתוך שינה

הסתובבתי ביאוש להרדם והייתי מגיעה למצב של היפוך ואז הייתי לפעמים מצליחה להרדם. לא מבינה איך עיסוק במחשב יכול לעזור לבעיות שינה. זה רק מעביר את הזמן יותר מהר ופתאם מגלים שכבר בוקר (כמו שקרה לי אתמול כשהפסקתי לגלוש רק אחרי 6 בבוקר) וחוץ מזה גם לא נמצאים בתנוחה של לישון. שעון כבר מזמן אין לי יותר מול העיניים. זה היה מתסכל אותי. לא שזו הסיבה שהוא עף, אלא פשוט שהייתי צריכה את השקע של הוידאו למזגן והוידאו במילא היה מקולקל והשעון היה הדבר היחיד שעבד בו. אולי אני לא ישנה יותר טוב בזכות זה, אבל בהחלט זה הוריד קצת מהתסכול. עם מוסיקה אני לא כל כך יכולה לישון. לא יכולה שיש רעש. זהו, תכף גם אני הולכת למיטה. לא מתכוונת להיות פה שוב עד 6 בבוקר רק בגלל שלא צריך לקום לעבודה.

ורד302

New member
בסוף לא הצלחתי להירדם

יצאתי לי מקודם לטיול בחוץ עם הכלבה. השמש זורחת בחוץ, נושבת רוח קלילה ונעימה. ברחוב שומעים קולות של ילדים מהבתים. האנשים נראים שמחים ומרוצים, נכנסים לרכב בדרכם לחוף הים או לטיול בטבע, או לביקור אצל קרובים. ואני בתחושה שרק אני לא מסוגלת להנות מהחופשה. לא יודעת איך אני אעבור את היום הנוראי הזה. לא כך דמיינתי את עצמי מעבירה את החופשה. הייתי בטוחה שאצא מהבית, שאסע לטייל, לבלות, להנות. אבל אני ממש לא מתפקדת אחרי לילה ללא שינה. נורא מדכא אותי לבלות כך את היום הראשון של השנה החדשה. מקווה ש- ב' בתשרי יהיה טוב בהרבה.

aa442

New member
שנה טובה ומלאת שעות שינה...

ויאללה מה אתם עושים פה בכלל לכו לישון.. חג.. לכו לישון ב5 קומו ב2100 בערב לכו לבלות.. עזבו מישפוחה יאללה לישון!

דנטל

New member
אז למה אתה פה? ../images/Emo13.gif

התחלת לגלוש לפניי. שנה טובה.

ורד302

New member
ניסיתי לנוח בצהרים

אבל כמובן שזה לא הלך. לא הצלחתי להרדם, למרות שאני ממוטטת מעייפות. וכמו שהיה לי בלילה, כל רגע קמתי לשרותים. אני כבר לא יודעת איך להעביר את היום הזה. הוא לא רוצה להיגמר. כבר ביקרתי בכל הפורומים האפשריים, קראתי את כל ההודעות, העיניים שורפות לי, לא מסוגלת לעשות יותר שום דבר. יש ערמות של כלים בכיור, אבל הם יחכו למחר (בטוחה שלא יברחו לי...). רק את הכלבה אני אצטרך להוציא אחר-כך, כי במקרה זה היא לא תחכה למחר... (מצרפת תמונה שלה). והלוואי שהלילה אשן כמו שצריך, לשם שינוי.

ורד302

New member
ומה לעשות אם זה מוגזם?

זה כנראה פסיכולוגי. כי כשאני לא במיטה, אני לא רצה לשרותים עד כדי כך הרבה (אם כי עדיין יותר מכל האנשים שאני מכירה...), וברגע שאני מנסה להירדם, אני מתחילה עם הטיולים...

דנטל

New member
לא יודעת, לשתות פחות

אין לי מושג מה אמורים לעשות, אבל אם את אומרת שזה תמיד יותר מהאחרים, אז אולי כדאי להתייעץ עם רופא.

ורד302

New member
לא שותה בהגזמה

וכבר עשיתי בעבר בדיקות בעניין והכל תקין.

למעלה