אז עכשיו חזרנו מהמסיבה

little 14

New member
אז עכשיו חזרנו מהמסיבה

היה הכי כייף שבעולם (בשבילי לפחות) קצת עיצבן הקטע עם כל הסיגריות רקדתי את החיים שלי שם ואני כבר מחכה לפעם הבאה ולפי דעתי השירים שהכי עשו לי את זה היה home ו- just ca'nt enough קדימה כולם לספר חויות

super girl 15

New member
ואייי למה הלכתם באמצע???

קיצררר נשארתייי עד הסוףףף
יצאתי 10 דקות לפני שש.. המסיבה נגמרת בשש זה נחשב הסוף חחחחחח...!!!!! דוגרי היה כיייף אחושרלילההה..... היה שווה לבואאאא!!!
חחחחח עמדתייי איתכם באמצע החמולה... הקיצר לא הבנתי למה אני שם...
דייב עומד חצי ערום ומזיע על שתי מסכים מטר על מטר משתי זוויות שונות... ואתם בכייף שלכם!!! חחח מה ניסגר איתכם אנשייים תנו להיות שקועע
רק בשביל זה באתיי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל למה פרשתם?! יכולתם להישאר עד הסוףףף...
באתי עכשיו בשש וחציייי.... עיפפההה מתההה... הולכת לישון... כמה מחר בערב... עד אזזז... תהנווו... מי שהיה שיספרר מה עבר עליו.. ואם מישהו צילםםם... תפגיזו תמונות....
לילהההה טובבבבבבב!!!!

ו א נ ס ה

New member
אני לא מאמינה!!!../images/Emo7.gif

גם לא הרגשתי טוב, גם הייתי עייפה וגם לא היה לי טרמפ!!! בגלל זה לא באתי. אני לא מאמינה שזה קרה לי! כל החודש חיכיתי לזה... זה הדבר היחידי שנתן לי סיבה לחיות לאחרונה. אני חייבת לדעת מתי המסיבה הבאה. בא לי לבכות כשאני שומעת כמה כולם נהנו

f r e e l o v e

New member
היה מדהים כרגיל..

למרות שאין לי מושג מי מהפורום הזה היה.. לא מכירה אף אחד מפה

super girl 15

New member
מה שהיה בעסהה....

זה שלא היה ת'שיר Dream On ולא היה Free Love וגם לא Little 15 שזה בכלללללל אחד הדברים שחיכיתי לווו.....
אוףףףף..

טוף, דקה לפני שאני מתעלפת לישון ...

היה גדול !!! נהנתי מאוד אחלה סטים היו שם ואנשים סבבה פשוט תענוג . מאוד מרגש לשמוע את האנשים שרים ביחד את המילים ובכלל לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את אותם הדברים כמוני, אני בהחלט יחזור על החויה שוב ! לילדה שפתחה את השרשור ,את פויה שישנת עד -14:00
שמחה שנהנת . נ.ב ראיתי שיש למשהו כרטיס חבר (וגם תמונה אישית עם מרטין גרררר) מה זה אומר ומה הכרטיס מקנה ואיך משיגים ? הקטע עם הכפילון היה גדולללללל.

super girl 15

New member
אההההההה..!!!!

כן קלטתי אותו... אשכרה הוא היה דומה לו.. ראיתי אותו וזה היה ממש מפחידדד...
מזל שהיתי מאופסת... :-\חחחחחחחחחחח

Bavmorda

New member
תדרכו על היבלות, למה לא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמעט והלכתי... אבל:
היו לי מחויבויות לשישי בבוקר (רק שלא יהיו לי כאלו לשישי שיהיה אחרי המסיבה הבאה)
לא היה לי בייביסטיר מוכן, ולא יכולתי להעזר באבא בשניה האחרונה
הייתי סחוטה כי לא נחתי לפני. הגרה בחיאת - את לא מגיעה פעם הבאה בלעדי
חפי המתוקה - המסיבה הבאה היא משהו כמו עוד חודש בערך
[
אני חייבת להיות מוכנה מראש.... אני לא מוכנה לפספס את זה שוב
] BAV.

super girl 15

New member
תמונותתתתת...

קיצר נפלתי על כמה תמונות שמישהו צילם.. ו... ואיי אני לא מופיעה.. חחחח סתםםם...
קיצררר Lottle את כן עם הגרה.....
וגם את ליטל... חפשו בפינות...

sweetdreams

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

אני מסתכלת על התמונות, ומחכה בכיליון עיניים למסיבה הבאה. מה איתך, בובה? מתי יצאת משם בסוף?

super girl 15

New member
10 דקות לפני שש....

כבר יכולתי להישאר עד עסוף אבל המונית הגיעה 10 דקות לפני שש.. פחחח טובבב יאללה חפיף...

למעלה