אז עכשיו זה רישמי

אז עכשיו זה רישמי

אז למי שהיה אתמול בבלוג של לירן אקספרס פור יו יכול להבין שההודעה שפתחתי לפני כמה ימים היא לא שקרית היא אמיתית! הם מתחתנים ולכל מי שחשב שזה היתה שמועה אז טועה כי לירן בעצמו הודה כמה פעמים לפני מספר אנשים שזה נכון הם מתחתנים ב 7.7.07 הוא רשם זאת אז אתם יודעים מה? לירן ורותי יאללה שיהיה לכם מזל טוב כנראה רותי באמת הצלחת לגרום ללירן לצאת מהבלוג הזה אז ייאמר לזכותך רק חבל שאתם כבר לא נכנסים לבלוג כמו פעם מזל טוב ושובוע טוב לכולם.

מזלל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב

כקולולולולולולולוללו
< אני השושבינה בע"ה חחח

איך 7/7/07?? זה בכלל יוצא שבת

די להמציא שמועות ותעזוב אותם בשקט תן להם את הפרטיות שלהם

טוב שתקתי מספיק!

בקיצור ככה...... ה 7.7.07 יוצא יום שבת נכון אבללללללללללללל זה לא אומר שלא ניתן להתחתן במוצאי שבת (וזה רק לידיעה). אבל שחר האידיוט אוהב להמציא שמועות מטופשות וזה נמאססססססססס ולגבי השאלה של כולם אז כן תגידו מזל טוב אבל לא תדעו תאריך כרגע(זה חסוי,כמו שלירן אמר עד שאני אגיד כן). ורציתי לומר לשימי תודה! תודה מאמי זה בסדר פשוט מניסיון אתה בטח יודע שיש כאן צרי עין ,אז לא להתייחס לשמועות ובטח לא לשמועות של שחר.....המשך ערב נעים לכולם היה שווה לקפוץ לביקור חחחחחחחחח. לירן אתה בובולי שלי מואההההההההההההה

רותי...

הרי אמרת שאת עובדת בתפוז לא? תבדקי איפי ותראי שמי שרשם את ההודעה הזו ו לא אני חחח עובדת בפרדס לקטיף תפוזים אולי,חחח די נו מה נסגר עם אנשים פה?

לירן הזה חוצפן !

לקח בחורה פה מהבלוגים ולא משתף זה לגמרי לה בסדר הוא פשוט סוציומט אמיתי ! לא זכורה לי אפילו פעם אחת שהוא שידר איתה פה בבלוגים שלא לדבר על שידורים במבוגרים הוא נהנה כל פעם שהיו פה בחורות וזוגות ששידרו במבוגרים ועכשיו שיש לו מישהי למה לעזאזל הוא לא משדר איתה במבוגרים ? מה הם בתולים ? אני לא מבין.

למעלה