אז עכשיו אני מכור

אז עכשיו אני מכור

מאתמול בלילה אני לא מפסיק לשמוע את קינג דימונד לא יודע למה, פתאום , קיבלתי את כל התקליטים הישנים שלהם אני יושב עם המילים , ועם הפטיפון הישן , ומתענג בעיקר על אביגייל , דיסק כל כך מיוחד , כל כך חזק, ושמתם לב לעטיפות של הדיסקים שלו? כל עטיפה יותר מדהימה מהשנייה ולי יש אותן בתקליטים , קבלו כמה דוגמאות ועוד משהו אוהב אותם או רק אני ????

Bodom-child

New member
עוד אוהבים אותם....

לקינג דיאמונד יש את אחד הקולות הכי מיוחדים בעולם הרוק... אתה מעדיף אותו עם או בלי מרסיפול פייט ?

את האמת?

כבר לא משנה לי יש לו קול מהפנט אוהב אותו גם עם הלהקה הראשונה שלו בלאק רוז

עומר

הדברים שהוא עשה לפני עשרים שנה טובים מהרבה הרבה דברים שעושים עכשיו ואני חושב שהקול שלו הוא מהקולות הכי משמעותיים אגדתיים שיש שלא נדבר על ההופעות שלו, אני ממליץ לכל חובב רוק באשר הוא ללכת זה מדהים , הוא פשוט עושה הצגה שלמה על הבמה , כולל האיפור שלו שהוא מדהים , והתלבושות שהוא מחליף כל כמה רגעיים , והרקדנים על הבמה , והנגנים, פשוט חוייה,ותחשוב על זה שכל להקות הבלאק למדו ממנו להתאפר.

וגגגגםםםםםם

אני יום רביעי משיג דיסק שלו עם הופעה חיה אולי אולי אולי גם איזה ווידאו קטן.

אני חושב שיש דיודי של ההופעה שלו

תנסה להשיג שווה כל רגע ולא הבנת אותי נכון קינג דימונד לא התמסחרו פשוט דברים שהוא עשה לפני שני עשורים נשמע יותר עשיר מדברים שעושים כיום גם הדיסק החדש שלו מצויין כל דבר שהוא עושה מצויין

Blood Countess

New member
MetallicA

אז ככה, באשר לסוגיייית מטאליקה.. חשוב לציין שלא אני כתבתי את הנ``ל (הפעם זה הנזכר למטה:) הוא נכתב על ידי בנאדם (שם בדוי - lol - :) מפורם מטאל חביב אחר. (לא היה כתוב כל הזכויות שמורות.. אז כנראה שזה בסדר) אוקידוקי, הבה נתחיל! וסלחו לי רבותיי על חילול הקודש.. תקשיבו סיפור: היה הייתה להקת רוק שמאוד הצליחה בקרב ציבור גדול. מבקרים מכל העולם העריכו אותה והיא זכתה לשבחים והערצה בעולם הרוק כולו. החברים היו בשמיים והם היו להבטחה הגדולה של השנים הבאות. אך יום אחד השתלטה מחשבה רעה על חבריה והם החליטו להפוך את כור מחצבתם, הלקה, לתעשייה גדולה ומכוערת של מוצרים ושירי פופ, כדי להרוויח עוד כסף.ה הלהקה הפכה תוך זמן קצר ללהקת פופ לכל דבר, עם מסרים לא-מסרים ומילים קליטות עד מאוד, מה שהפך אותה למאוד פופולרית ומכניסה. פתאום, התחילו רוקרים ומבקרים בעלי טעם טוב לפקפק באמיתות כוונותיה של הלהקה. ציבור גדול של מעריצים לשעבר דרשו לממנה לחזור לדרך הישר, אך הכסף עיוור את חבריה והם המשיכו בדרכם המחורבנת וחסרת הערכים. וכך, חבריה חיים בעושר עד עצם היום הזה. ללהקה הזו קוראים מטאליקה. דוגמא קלאסית למה שכסף יכול לעשות לאנשים.. כאן מסתיים סיפורינו העצוב, הארוך והמייגע. קראו והפנימו! a-d-v-a

Metal_F

New member
כמה הערות

למרות שה`סיפור` שלך לא מדוייק, בגדול המסר נכון. אבל מטאליקה אף פעם לא הייתה להקת פופ. מהסיבה הפשוטה שהם אף פעם לא ניגנו בתבניות של מוזיקת פופ. לדעתי עצם הירידה באיכות המוזיקה שלהם לא הופכת אותם לפופ. זה קצת קיצוני, לא נראה לך? ובכלל כתבת - ``...מילים קליטות מאד, מה שהופך אותה למאד פופולרית...`` שלחי לי אם הניסוח אינו מדוייק. אני לא חושבת שמידת הפופולריות נקבעת לפי קליטות השיר. נכון, קחי לדוגמא את נירונה - בליץ` אלבום לא קליט במיוחד, בניגוד לנברמיינד (קליט יחסית לבליץ`) שתינו יודעות מי צבר הישגים גבוהים יודעים. אך זו דוגמה פרטית בלבד. כי לדוגמא (אם את מכירה את מטאליקה טוב) רייד דה לייטנינג אלבום קליט למדי (פייד טו בלאק תרצו או לא שיר שנקלט מהר. גם רייד לדוג` לא מסובך משהו) והוא בכלל בכלל לא פופיסטי אלא טראש מטאל במיטבו. נראה לי איבדת אותי, אה. קיצר את לא יכולה להדביק על שיר תוית של `פופ` על הקצ`יות של השיר, או על פי המצב הכלכלי של חברי הלהקה. נכון שהסיבות לכתיבת השיר הן חלק מהקביעה הזאת אבל עדיין האמצעים הם אלה שקובעים את הסגנון. לא המטרה (לצערנו הרב). פיס אאוט

Flash_Gordon

New member
סליחה על הבורות

אבל מי זאת הלהקה הזאת ומה הם מנגנים אני אשמח להכיר להקה חדשה

למעלה