אז..עושים סכמ"ש ?

eden love BSB

New member
אז..עושים סכמ"ש ?

שיר השבוע: סירטון חרוש במיוחד: משהו מיוחד מהשבוע?: משהו שעיצבן אותכם השבוע? תוכניות לשבוע הבא?: משהו שהעציב אותכם השבוע: משהו שאתם נורא נורא מצפים לא: איך אתם מסכמים תשבוע הזה?: שבוע טוב פיפול. :)

eden love BSB

New member
אני!

שיר השבוע: no one else come close שיר כול כך יפה.. סירטון חרוש במיוחד: http://www.youtube.com/watch?v=qYmaMLDq4zI משהו מיוחד מהשבוע?: אמ..טיילנו הרבה..היה שבוע מאוד כייפי! משהו שעיצבן אותכם השבוע? רבתי עכשיו עם 3 חברות!!אחת מהם יצאה על הבויז ואמרה שהמוזיקה שלהם זבל,ויצאתי עלייה ממש אבל..וחברות השניות,אמרו לי שאני לא צריכה להתעצבן..בקיצור נוצר סיפור.. תוכניות לשבוע הבא?: אני הולכת לקנות עוד נעלי אייר לאוסף!,הולכת לדואר כדי לקבל חבילה שהזמנתי לבויז,לללכת לבריכה,ועוד ועוד. משהו שהעציב אותכם השבוע: שהייתי צריכה ללכת ביום חמישי לדואר..ולא יצאה,וגם הריב המטופש עם החברות.. משהו שאתם נורא נורא מצפים לא: החבילה שהזמנתי של הבויז הזמנתי מלא דבריםם יוא איזה התרגששווותת איך אתם מסכמים תשבוע הזה?: שבוע מאוד כיף,מחכה כבר לשבוע הבא!שבוע הבא החבילה כבר תיהיה בידי כןןןןןןןןןןןןןן שבוע טוב פיפול. :)

ravitsal

New member
אני

שיר השבוע: אמממ נראלי Paradise City - Guns 'N Roses סירטון חרוש במיוחד: אין משהו מיוחד מהשבוע?: משהו שעיצבן אותכם השבוע?אבא שלי.. :\ תוכניות לשבוע הבא?: ללכת לנמל, להיפגש עם חברות ומקווה ללכת לצעצוע של סיפור 3 משהו שהעציב אותכם השבוע: ידיד של חברה נפטר.. משהו שאתם נורא נורא מצפים לא: *לו. שום דבר מיוחד איך אתם מסכמים תשבוע הזה?: חופש גדול, משעמם. שבוע טוב לכולם!

הסיכום לשבוע המצוין שלי!

שיר השבוע: straight through my heart סירטון חרוש במיוחד: "ישראל" - קובי פרץ ואוף שימחאס משהו מיוחד מהשבוע?: אחרי שנה וחצי של אבטלה מצאתי עבודה סוף כל סוף! ביום שלישי, תשעה באב התש"ע (כן, יום צום תשעה באב), עשרים ביולי 2010, היה לי ראיון עבודה ובאותו מעמד הודיעו לי שהתקבלתי וניתנה לי אפשרות לבחור אם להתחיל לעבוד באותו רגע או ביום רביעי (21.7), בחרתי להתחיל מיידית. מקום העבודה: ארליך ופנסטר בע"מ (משרד מייצג לבעלי פטנטים), הגדרת התפקיד: עוזר אדמיניסטרטיבי, מקום העבודה: רמת גן, מתחם הבורסה, רחוב מנחם בגין, בניין רוגוזין תדהר, משכורת: כ-5,500 ברוטו, שעות העבודה: 08:00 (או 09:00) עד 17:00 (או 18:00). משהו שעיצבן אותכם השבוע? כמו תמיד התקלות הקטנות בחווה בפייסבוק. תוכניות לשבוע הבא?: אני לא נוהג לתכנן דברים מראש, אני פשוט זורם עם הדברים. משהו שהעציב אותכם השבוע: בשבוע כזה מוצלח, למה שיהיה משהו עצוב? משהו שאתם נורא נורא מצפים לו: אין משהו מיוחד. איך אתם מסכמים תשבוע הזה?: מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה