אז עוד יומיים

Srain

New member
אז עוד יומיים

קומיקאזה פותחת חנות בדיזינגוף (לפי הדיווח שלך - Vampire Kain)? איזה התרגשות!
אף פעם לא האמנתי שיעשו כזה דבר בישראל; אני באמת מקווה שהם יצליחו ושיהיו להם מספיק קונים... אם הם לא מודעים לקהילה שיש פה, אולי הם ישמחו לדעת ואף ליצור סוג של פריבילגיות עבור גולשי הפורום? ובכלל, למי שיש עוד פרטים - אשמח לשמוע!

אכן, ביום שלישי ה-8.11...

אני הולך להיות שם אחה"צ, אז אם מישהו מתכוון להגיע שיגיד... קומיקאזה יודעים על הקהילה, וביקשתי מהם לתלות פרסום אלינו בחנות... אני אדבר איתם גם בחנות החדשה, אבקש מהם לתלות פרסום ואדבר איתם על שיתוף פעולה אפשרי...

Hubert Hubert

New member
יש עוד פרטים על החנות?

כי לפי מה שהבנתי, מדובר רק במרצ'נדייז של אנימה\מנגה. האם אני טועה?

לפי הגדרתם,

מדובר בחנות שמוקדשת כולה למרצ'נדייז של Pop Culture. לפי הגדרה זו מדובר במרצ'נדייז של קולנוע, טלויזיה, קומיקס, Cult, אנימה, מנגה וכו'...

The Human Torch

New member
קבלתי מייל מקומיקאזה...

[בגלל שאני ברשימת התפוצה] וזה תוכנו: ביום שלישי זה סוף סוף קורה. אוטאקו פותחת את שעריה וכולכם מוזמנים. מה זה אוטאקו, אתם שואלים? אוטאקו היא חנות הספין-אוף של קומיקאזה. חנות מרצ'נדייז ראשונה מסוגה בישראל, עם מבחר רחב של מוצרים הקשורים לעולם הקומיקס והאנימציה, האמריקאי והיפני. בחנות תוכלו למצוא תיקים, חולצות (מהשבוע השני), בובות (רכות ופיגרז), פסלים, פוסטרים ועוד המון המון דברים שווים. איפה נמצאת אוטאקו? החנות ממוקמת בתוך דיזינגוף סנטר (בצד של כלי זמר), מרחק קצר מ"יער הפיות". הגישה הנוחה ביותר היא משער 6 ברחוב קינג ג'ורג'. ממשיכים ישר ובמעלה המסדרון נמצאת אוטאקו. קשה לפספס. מתי הפתיחה? החנות תפתח ביום שלישי ה 8/11 בשעה 10:00 בבוקר. איך אפשר ליצור קשר? בטלפון, כמובן, 03-6200547. מיום שלישי ואילך.

מי מתכוון להגיע מחר?

אני אגיע לשם בסביבות 4-4:30 אחה"צ. אני אהיה עם תיק צד כחול, אם אתם רואים אותי אני אשמח אם תציגו את עצמכם...

Srain

New member
אנשים, אני לא אהיה שם מחר,

אבל אני בונה על עדכון מיידי על ידכם!
ואם זה כמו שאני מקווה שזה - אל תגמרו להם את המלאי! תשאירו לי משהו!

DVD10

New member
../images/Emo62.gif ביקורת שלי

אחרי ביקור, נא לא להתלהב יותר מדי, יש בעירך 3 סוגי AF (והשאר של מנגה כמו אינוישה). מחירים סבירים 80-100 אבל המבחר קטן, אם חשבתם שתמצאו שם דמויות מסרטים או דברים מדהימים, אז זהו שלא! יש כל מיני פיציפקס נחמדים וחנות מושקעת בעיצוב, אבל לשוק ה AF אין היום בשורה משמחת, אכן חנות שלישית אבל AF לוקחים בעירך 5% מהחנות.

למעלה