אז עד עכשיו
נסענו 1000 מייל ביום וחצי, ואני רוצה להגיד לכם שזה לא היה מאוד מעניין... למרות שהתחלפות הנופים באמצע היא נחמדה, היה אפשר להריץ קדימה מהר פי 10 ועדיין היה בסדר
. ארה"ב באמת עצומה, ובכל פעם שאנחנו עושים טיול כזה אנחנו שוב מגיעים למסקנה הידועה-מראש הזו. אפילו הכלב שלנו אישר את זה. מילוסטון ראינו בינתיים בערך שליש, מאוד נחמד למרות שהשלג קצת מפריע, במיוחד כשהולכים בחוץ והוא עף לתוך העיניים. למזלנו בינתיים אין הרבה שלג על הקרקע ומזג האוויר קר אבל די בהיר, אנחנו רק מקווים שזה יישאר ככה ולא נצטרך להתחיל לנסוע עם שרשראות שלג על הצמיגים. לא עשינו את זה אף פעם אבל אם אני זוכר נכון אסור לנסוע איתן יותר מ-35 מייל לשעה. לא כיף, הפארק גדול וזה יגרום לנסיעה לקחת המון זמן. ממה שראינו עד עכשיו, ילוסטון פחות מרשים מהפרקים הגעשיים בניו זילנד, למרות שיש משהו מיוחד בשילוב בין שלג שנופל מהשמיים והקיטור שיוצא מהאדמה. כשנחזור הביתה אשים פה קצת תמונות, אם יהיה ביקוש. לילה טוב מ-west yellowstone שמתחת לאפס!
נסענו 1000 מייל ביום וחצי, ואני רוצה להגיד לכם שזה לא היה מאוד מעניין... למרות שהתחלפות הנופים באמצע היא נחמדה, היה אפשר להריץ קדימה מהר פי 10 ועדיין היה בסדר