אז...עברתי או לא?

One Echoe

New member
אז...עברתי או לא?

היום היה לי טסט. ישנתי בקושי 6 שעות, איחרתי ב20 דקות לשיעור שלפני הטסט, אבל בכל זאת היה לי טסט טוב. היו לי 2 טעויות: 1)חניתי רחוק מהמדרכה. 2)היססתי לצאת בתן זכות קדימה וחיכיתי לאוטובוס שהיה די רחוק. מה אתם אומרים?

lsd600

New member
תגובה

1. הוא אמר לך להמשיך לנסוע? הכול בסדר... 2. אפשר לקרוא לזה "היסוס" וגם "זהירות". אם לא היו בעיות אחרות, עברת.

One Echoe

New member
תשובה../images/Emo13.gif

1)ה(י)א לא אמרה שום דבר. 2)נכון, בדוגרי זה היה אוטובוס ובאמת נזהרתי... ייאי תודה לך!

aviGODFATHER

New member
לדעתי יש לך סיכוי טוב...

הטעויות לא כאלה קריטיות ואם זה רק אלה אז בהחלט יש לך סיכוי לעבור...

רן88

New member
קשה לדעת

החנייה זה באמת לא משהו רציני, אבל התעכבות בצומת זה משהו בעייתי. לא רוצה לבאס, אבל אני בטסט הראשון נכשלתי על התמהמהות בצומת וחנייה לא משהו. לא בטוח שאפשר להתייחס לזה כ"זהירות" כי אני היום רואה איך
מחכה למכוניות שנמצאות ממש רחוק ממנו, כשנהג רגיל כבר מזמן היה עובר (וגם אני הייתי כזה, שלא יהיה ספק). בקיצור, סיכויים לא רעים לעבור, אבל לא להיות בשוק אם התוצאה תהיה אחרת.

One Echoe

New member
זו בדיוק ההרגשה שלי.

שאני אעבור, אבל אני גם לא אהיה בשוק אם לא. אני יודע שיש סיכויים שאני לא אעבור. בכל מקרה, זה הטסט השלישי שלי והטסט הראשון עם טסטרית. היא הייתה כזאת חמודה. היא לא מלחיצה אותך, היא כזאת רגועה והיא גם לא מפחידה כמו הטסטרים האחרים... חוץ מזה, זה שהיה אחרי נכשל 100 אחוז, אולי זה יעזור לי

lsd600

New member
איזה מבאס זה טסט ביום שישי...

ככה היה גם לי...לא יודע איך הצלחתי להעביר את השבת...זה כ"כ קשה..

One Echoe

New member
חח כן..

לא היה לי זמן אחר, יש לציין. אני לחוץ ואין לי זמן ולקחתי את הטסט הראשון הוא הציע לי... אוף אני מת לתוצאות כבר

otsots

New member
אתה יכול לבדוק תוצאות בטלפון

אתה יכו לבדוק תוצאות בטלפון בטח כבר יש שם תשובה כי אני עשיתי שישי שעבר וכבר ביום שישי בשעה 2 הייתה תשובה המספר הוא 035024000 ואז שם תבחר שלוחה 4 זה לבירור תוצאות טסט מקווה שעברתה

למעלה