אז........סקשר לפגישה....

mushmor

New member
אז........סקשר לפגישה....

היי כולם...שגיא אל תכאס- לא הייתי פה זמן מה, וקראתי את השרשור של הפגישה ולא הבנתי מה קבענו.... בבקשה תגידו לי מה נסגר...תודה..

mushmor

New member
הממ...ביום ראשון הבא אני חוזרת

מאילת ואני חושבת שאפשר אחרי....

jeackyh

New member
עדכון- חשוב בקשר לפגישה

גם לתומר בנתיים אני מחכה לתשובה אם יש מישהו שרוצה לבוא ולא יכול בתחילת אוגסט..כי לפי בקשת כולם...אלא התאריכים שמתאימים לכולם אז שוב, אם יש מישהו כזה....שיגיד לי במסר, איסיקיו או לשרשר לפה עניין נוסף, פתאום אני רואה שהרבה אנשים לא יכולים להגיע מי שמגיע שישלח לי מסר בבקשה שהוא בא, ואם הוא יודע על אנשים שבאים 100%...שיכתוב לי...אני אעביר לתומר.. 10x

mushmor

New member
אצלי שום דבר לא סגור...

אל תשכחו שאני גרה בסוף העולם ואין לי רישיון....

Ez sLeeP

New member
אפשר להציע תנאים מגבילים?

יום שישי, או שבת - זה לא ממש אופציה הגיונית, לכל מי שאין שינוע מוטורי [מכונית, או כלי רכב ממונע אחר..]!.. אין רכבות, אין כ"כ אוטובוסים. טרמפים? נשמע מפתה. אבל גם מוות. הממ.. מאותה סיבה, רצוי להיפגש בוקר-צוהריים-אחה"צ.. באשר אליי, ספציפית, אני אשמח ל-3,4,5,6,7 באוגוסט. רצוי 3,4,5.. בקיצור, אני ממש יוצר הגבלה.. נו, טוב..

עוד כמה תנאים מגבילים...

אני לא רוצה להשמע קטנונית אבל... אל תעשו את המפגש בין ה-20 ל-29 ביולי!!! אני אהיה בלונדון ו[מן הסתם]לא אוכל להגיע!!! אני ממש ממש ממש ממש רוצה להפגש איתכם כי אתם כאלה סבביים!!! ואני רוצה לראות את משפחתי היקרה (ולכן תומר אני מצפה שתעשה מאמצים ותארגן מפגש כהלכה שיתאים לתנאים, אם אתה רוצה לראות את אחותך)... אם מישהו גר בסביבות חיפה או צפונה ומוכן להקפיץ אותי ואת נדבוש שלי אנחנו נודה לכם מקרב לב!!! באהבה אין סוף, נושי.

מרילנצח

New member
נושי את יכולה להיות רגועה..

כמו שזה נראה המפגש יהיה רק בתחילת אוגוסט....

למעלה