אז סקס או שוקולד

שלגיה 5

New member
אז סקס או שוקולד

קודם כל אני יודעת שזה לא מקורי אבל אני אוהבת לקרוא את זה שוב ושוב ולדעת שיש תחליף גם לסקס : 1.שוקולד אפשר להשיג בכל רגע. 2.מגיעים לסיפוק עם שוקולד גם אחרי שהוא מתרכך.. 3.אפשר להנות משוקולד בזמן נהיגה מבלי להסתכן. 4.אפשר להנות משוקולד לאט לאט ולמשוך את הזמן כמה שיותר. 5.אפשר להנות משוקולד גם לעיני אמא שלך. 6.אם תנשכו את האגוזים חזק מידי-לשוקולד זה לא יפריע.. 7.שני אנשים מאותו המין יכולים להנות משוקולד מבלי שיקראו להם בשמות גנאי. 8.אפשר להניח שוקולד על השולחן מבלי שיפריע לקולגים. 9.אפשר לבקש שוקולד מאדם זר מבלי לקבלסטירה לפרצוף. 10.עם שוקולד לא צריך לזייף. 11.משוקולד לא נכנסים להריון. 12.אפשר להנות משוקולד כל החודש. 13.לעולם אינך צעיר מידי או זקן. 14.בשוקולד הגודל לא חשוב הוא תמיד טוב. 15.אפשר להנות משוקולד עם קטינים מבלי להכנס לכלא. 16.לא צריך להתחנן כדי לקבל שוקולד. 17.שוקולד לא מטפטף אחרי שגמרת 18.שוקול לא ממשיך לפטפט כשמסיימים 19.שוקולד לא מסובב את הגב וישן. 20.אפשר להנות משוקולד שישי שבת ועדיין ללכת יציב ביום ראשון.... נו אז מה אתם אומרים? אני אישית חולת שוקולדים כך שאני מסודרת.

shlomie

New member
אני הייתי אומר... ../images/Emo6.gif

סקס עם שוקולד... עם גלידה... עם פירות אקזוטיים... עם קרח... להתפרע בלי שום עכבות... לטעום אחד מהשני... וואו... כל הזיכרונות... התשוקות... עולים... ממני עכשיו גם רעב שלומי

The mook

New member
למה בכל זאת אני תמיד אעדיף סקס

1. סקס לא משמין 2. סקס לא עושה חורים בשיניים 3. סקס, כשהוא טוב, לא קוראים לו "פרה" 4. סקס, ברוב המקרים, עולה פחות משוקולד 5. ייסורי המצפון אחרי סקס הם, לרוב, קטנים יותר. 6. אם גומרים - אפשר להתחיל מהתחלה, בשביל שוקולד צריך לרדת לפיצוציה. בשביל סקס צריך רק לרדת... 7. על שוקולד לא מספרים לחבר´ה 8. השוקולד לא מוריד את הזבל או עושה ארוחת בוקר 9. בסקס, כשמכניסים משהו לפה הוא לא נגמר 10. ככל שאתה צורך יותר שוקולדים - רואים את זה עליך, ולא לטובה. 11. סקס לא מביא חצ´קונים 12. לשוקולד אין ציצים! 13. שוקולד לא יכול ללקק לך בחזרה 14. אין הרבה סרטים על שוקולד. על סקס, לעומת זאת... 15. שוקולד, בכמויות גדולות, עושה בחילה 16. כשאתה חולה ושוכב על הגב: מה תעדיף - עוד בונבוניירה או סקס? 17. סקס לא מקלקל את התיאבון, להיפך 18. שוקולד לא מוציא ממך כאלה קולות 19. הסיגריה שאחרי סקס יותר טעימה מאשר אחרי שוקולד 20. בסקס פוגשים יותר אנשים. את רואה? בכלל, לדעתי - הכי טוב לשלב.

אפשר, ואפילו רצוי לשלב

מכיוון שאני אוהבת סקס, ומכורה לשוקולד, זה נראה לי הכי טבעי לשלב ביניהם. לבעלי לא מפריעים פירורים במטה, רק שקיימת בעיה אחרת - הוא לא אוהב שוקולד, וגם לא כל כך אוהב......סקס. אהבתי מאד את הסיבות שפרטת, מסכימה איתך כמעט בכל הסעיפים.

kfir5

New member
זה ממש כואב שהוא לא אוהב...

איך את מסתדרת עם זה ? לא ידעת את זה קודם לחתונה או שהתעלמת.?

The mook

New member
מעניין

באמת, כמו ששאל כאן עמיתי, לא ידעת את זה לפני החתונה? אולי בעלך באמת פריג´ידי קצץ, אבל אני הייתי ממליץ לך לבדוק קצת את עצמך: אולי את צריכה לעשות יותר בשביל להביא אותו למיטה. חידושים והמצאות, את יודעת...

יובלון

New member
נשואה רעבה ../images/Emo25.gif

הבאתי לשנינו חפיסת שוקולד ענקית אבל יותר מכל הבאתי את עצמי להילולית אותך אוהב מכל מיני מתיקה ולכן קבל עם ועדה,קבלי נשיקה והנשיקה היא רק התחלה......

יובלון ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

אוהבת עד מאד התחלות, אוהבת עוד יותר איתך להיות.... נשיקתך, בטעם השוקולד, לי כה טעימה, מרגשת אותי, מעוררת....ממש מדהימה. שוקולד, כידוע, אותי מעורר... רצוני להיות איתך מאוד גובר... זקוקה ובגדול למיני מתיקה, אהבני, חבקני,נשקני בעוד נשיקה.. וההמשך .....קרוב להגיע, אתה את אהבתך לי תציע... ואני, בכל ליבי, נפשי וגופי אז לך אתמסר.... ואז...לב אל לב...גוף אל גוף...שנינו נתחבר.
נשואה רעבה אליך כמהה

רצוי גם סקס...וגם שוקולד.....

אבל לא תמיד מה שרצוי גם מצוי. בן הזוג האידיאלי לסקס באמת לא תמיד מצוי, ולעומתו השוקולד שלטעמי תמיד יהיה בהישג ידי. אני מבחינתי מכורה באופן כפייתי לשוקולד. רק רואה באזור חפיסת שוקולד, מיד אתנפל עליה, אלקק אותה, אטרוף אותה - תוך דקה עלולה להיעלם לה - אל תוכי. לעומת זאת,לא על כל גבר אתנפל לסקס.... וזה יתרון השוקולד על פני הסקס. זהו.....הולכת לחפש לי פיסת שוקולד כייפית, שתענג לי את הלילה...

הופה הופה....

תראו מי פה??? שלום גם לך נשואה רעבה. לא התבלבלת בקליק(של העכבר) את הרי בחדר הלא נכון.... לא ככה??
בכל מקרה ברוכה הבאה ניב

לניב המגניב...מבולבלת תמיד...

וכי למה נראה לך שהתבלבלתי??? ובאיזה חדר רצית שאהיה? אולי בחדר רעבים ורעבות? או בחדר התשוקה....לשוקולד? בכל מקרה, שלום גם לך ניב המגניב, ודע לך, שתמיד מתבלבלת, כשנוצר אצלי הקליק

The mook

New member
לנשואה הרעבה

אני לא אפול לפח של "רעבה למה?" אבל אם תראי את 20 הסיבות שרשמתי כאן, תביני שאפשר לשלב. מה יש? הבעל לא מרשה פירורים במיטה? גם לזה יש פתרונות - רק תגידי ותקבלי אותם.

שלגיה 5

New member
טוב אני מסכימה

שאפשר לשלב אבל עדיין שוקולד יותר אמיו והוא לא עזב אותי גם ברגעים הקשים אז אפשר להזמין אותכם לאיזה משולש טובלרון? או משולש מסוכן אחר????

מה שנכון ,נכון ניב........../images/Emo8.gif

ויש לי עוד המון כאלה מהפעם האחרונה שהייתי בחו"ל.....

יש לי בוסית ש.... ../images/Emo45.gif

דואגת לאספקה שוטפת. כל בפעם שהיא בחוצלארץ (והיא המון המון שם) לפי הסכם העבודה היא מחוייבת לקנות שישיה גדולה של טובלרון איזה כייף לנו?? בתאבון חוקרת

למעלה