אז סיון

shafreak

New member
אז סיון

את חורשת כאילו על כל הפורומים, לא רק על זה... אני יודע עכשיו גם מי זה גלילי... שם פרטי זה גיא הוא גר בתמרת ואני יכול גם להשיג את מס' הטלפון, אבל זה ממש לא מעניין אותי...

AlmogT4

New member
טוב..

אני לא יודע מי אתה, אבל לפחות תשרשר למקום הנכון. אני מניח שאתה מתכוון לשרשור צומי..אז לך לשם או תשלח הודעה פרטית.. [ואגב יש לך מלא שגיאות כתיב בחתימה] יום טוב.

chuchi46

New member
שפרי?

גלילי ראה את שם המשתמש לי כאן, והוא גם לומד איתי בכיתה אתה יודע... וזה לא עניינך על איזה פורומים אני חורשת או לא, ובאמת כדאי שתלמד לשרשר... אני לא מבינה מה אתה רוצה ממני... באמת שלא. אם אני אחראית פורום הפורום הכיתתי בבצפר וגולשת גם כאן, זה פסול בגלל משהו? וגם אתה שלחת כאן כבר ממש המון הודעו... שים לב. הפורום לגמרי מוצף. פשוט תלמד לשרשר.

shafreak

New member
אני אקח קורס...

כמה דברים... א- איזה טעויות כתיב בראש שלך??? ב- מה אכפת לי איפו אני משרשר? פשוט אין לי כח להשתמש בגלגלת של העכבר כל הזמן... ג- שירשור צומי? מאיפה זה בא ולמה חושבים שאני רוצה לשרשר את הזיבולים (החרישות) שלי שם? ד- Who The Hell Is שפרי??? (אני לא משתמש בגסויות רוח) ה- Almog לא ממש אכפת לי שאתה לא יודע מי אני...

chuchi46

New member
נתחיל בכמה הסברים...

א. לא אני אמרתי שיש לך שגיאות כתיב בחתימה, ואני חושבת שמי שאמר את זה התכוון לזה שכתבת שם "השב"כ" עם ק' -_- בקשר לבעיות השירשור- אמור להיות לך כוח לסובב את הגלגלת. הבעיה עם כל ההודעות החדשות שאתה פותח היא שזה מציף את הפורום ומוריד דברים חשובים למטה, כשכל ההודעות שלך יחד היו צריכות לתפוס שירשור אחד (נושא אחד, שירשור אחד). שירשור הצומי- אל תיקרא לחיים שלנו זיבולים. זה מאוד נעים לשתף אחרים בחלק מהבעיות שלנו ושהם יתנו לנו עצות בנוגע אליהם. אם אתה לא רוצה לקרוא או להשתתף בשירשור הזה, אתה פשוט לא חייב, אבל אל תיקרא למה שאנחנו כותבים זיבולים. תראה כבוד מינימלי לזולת. מי זה שפרי? חשבתי שאתה שפרי כי בכינוי שלך נמצא השם הזה ושפרי הוא מישהו שיודע מי אני ויודע מי זה גלילי. אם אתה לא יודע מי זה שפרי כנראה שאתה לא הוא (XP) ושים לב שרק שאלתי אם זה אתה, לא האשמתי. בקשר לאלמוג- היא לא עשתה לך כלום. למה אתה תוקף אותה? היא כולה שאלה מי אתה -_- ובקשר אליך... אתה ממש מגעיל. מה יש לך שהתחלת לתקוף כאן את כולם? אנחנו לא עשינו לך כלום ואנחנו לא חייבים לך כלום כדי שתוכל להתנהג פה ככה. בהתחלה אתה משתתף ואז אתה קורא לדברים שלנו זיבולים ותוקף. לא טוב לך כאן? מה שאנחנו כותבים כאן הוא זבל בשבילך? אף אחד לא מכריח אותך להיות פה, אבל אם אתה כבר ה יש איזו שהי רמת היתנהגות נאותה בסיסית. גם כן מיכא"ל... לא שמים לב בכלל לפ ההיתנהגות שלך שאתה בפרוייקט...

צודקת במאה אחוז-וגם סיוון לא עשתה

לך כלום... ועיצה קטנה-למה להתחיל על רגל שמאל? אם באמת לא טוב לך כאן אז תלך-לא שאתה מעניין מישהו עם כול ההיתחצפויות שלך- באמת גם כן מיכא"ל-אם היית במיכא"ל [ואני בספק] אז כנראה אתה בכלל לא מתאים לשם... זה בסוף יפגע בך-אז באמת בעיות שלך

AlmogT4

New member
גם לי יש כמה דברים..

כמה דברים... א- איזה טעויות כתיב בראש שלך???-תקרא תחתימה שלך בן אדם,אם אתה לא מוצא אותם לבד זה כבר מראה.. ב- מה אכפת לי איפו[ה] אני משרשר? פשוט אין לי כח להשתמש בגלגלת של העכבר כל הזמן...- אז זהו שלפורום יש חוקים ואתה לא יכול כל פעם לפתוח נושא שאין לך כוח להשתמש בגלגלת. בהזדמנות זו אני ממליץ לך לקרוא את החוקים. ג- שירשור צומי? מאיפה זה בא ולמה חושבים שאני רוצה לשרשר את הזיבולים (החרישות) שלי שם?-זה בא מהפורום, אותי לא מעניין אם תכתוב שם או לא..זה שרשור שאמור להיות כתמיכה לאנשי הפורום. ד- Who The Hell Is שפרי??? (אני לא משתמש בגסויות רוח)-אין לי מושג. ה- Almog לא ממש אכפת לי שאתה לא יודע מי אני...-הו, אני פשוט מעריץ נלהב שלך שיודע כל פרט בחיים שלך. מצטער, כמות המוטיבציה שלי לבדוק מי אתה שואפת ל-0.[כמו עוד כמה דברים, שלא אזכיר פה כי זה כבר לא יפה.] יום טוב לכולם.

למעלה