אז נשאל שוב

אז נשאל שוב ../images/Emo26.gif

ישנה תיבת מקצבים שמאפשרת תיכנות מקצבים בערוצים? זתומרת ערוץ תופים ערוץ באס ערוץ סטרינגס ערוץ גיטרה וכו' לחבר אותה אל הסינטי שלי ולשאוב סאונדים מהסינטי ועם הסאונדים האלו לתכנת מקצבים בתיבה. מקצבים מלאים ערוצים וכו'. יש כאלו תיבות? או שהתיבות שיש מאפשרות תיכנות של תופים ובאס נטו? תודה!

aa100000

New member
ישנם אורגנים שבתוכם קיימת אופציה

להרכבת מקצבים מצלילים נפרדים

את זה אני יודע נשמה

הבעיה שלי יש סינטי הסינטי לא מאפשר לתכנת מקצבים בתוכו בגלל זה אני שואל אם יש תיבה המאפשרת לתכנת מקצבים מלאים או שיש תיבה המאפשרת לתכנת מקצבים ולשאוב סאונדים מהסינטי שלי ובסאונדים האלו להשתמש לתיכנות..?

התשובה היא, לא

מקצב הוא לופ שחוזר על עצמו ב5-8 ערוצים.מכונת תופים "שואבת" ערוץ אחד או שניים של התופים בלבד.

ברגע שיהיה לך את הSD1

כבר לא תעשה לי פרצוף עצוב
הסאונדים והמקצבים הערוכים של הקטרון הם משו לא מהעולם הזה.

epotex

New member
אההם..

תיבה חיצונית שמסוגלת לתכנת מיקצבים נקראת סאמפלר שבו אתה דוגם צלילים מהסינטי שלך ועורך את המקצב כפי שאתה רוצה תוכל לעשות זאת גם באמצעות מחשב ותוכנה מתאימה דרך אגב מה שלומכם כולם? :}

epotex

בסאמפלר אין מצב לתכנת מקצבים מלאים עם ערוצי תופים בס וליווי אולי יש את האופציה לתכנת מקצב תופים נטו. אין בסאמפלרים את האפשרות לערוך מקצב עם פתיח סיומת מעברים וכו' או שבעצם יש דברים שאני לא יודע?

ברוך השב ר' epotex ../images/Emo24.gif

לא הבנתי איך אני אוכל לערוך לופים של 8 ערוצים לפי בתים-התחלות וסיומות בסמפלר.לסמפלר אין את התכונות הנדרשות כדי לערוך ולהשמיע מקצבים בשום פורמט. איך אני אערוך עליו מקצב?אין לו הרי פאנל שליטה שמגדיר את הפתיחות-הסיומות-הבתים והמעברים.אין לו אפשרות של הקלטת מקצב מלא.נניח שכן הקלטתי לופ אחד,באיזה פורמט אני אשמור אותו?שום אורגן לא יקרא אותו. כדי להקליט-לערוך ולנגן מקצב מלא צריך את כל הפונקציות שקיימות באורגן.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני רוצה קטרון! רוצה קטרון!
help!
תודה על העידוד אבל כמה הלוואות אני כבר יכול לעשות מאבא שלי? אגב בכלי זמר עפולה הוא עולה 14.750 מבצע בכלי זמר רעננה למשל הוא עולה 19.400 אין לי מושג איך עובד הסינכרון בין הסניפים שם בכל אופן אני בונה על ה sd1 לא פעם חלמתי עליה
טוף נצטרך לעבוד קשה בשביל להביא אותה תודה על העידוד ואם יש לך איש רוח כמה ג'ובות לתרום לקופת הקטרון אני אשמח : )

ג'ובות../images/Emo6.gif

שוב ושוב,הקטרון הוא בהחלט כלי שמתאים לעריכת מקצבים.הסאונדים שלו מעולים והוא יעשה ת'עבודה מצויין.הרעיון של כלי זמר הוא מחיר מחירון ומכאן גובה ההנחה שמצליחים להשיג

epotex

New member
הכוונה הייתה לכך ש...

בסמפלרים {חומרה} מתקדמים ואפילו קצת פחות יש אפשרות לעבוד עם כמה ערוצים במקביל הוא ציין שהוא רק רוצה שהסמפלר "יקח" - ידגום את הצלילים מהאורגן - אני לא רואה בעיה בזה...זאת המטרה שלו לדגום סאמפלים ו"לשחרר" אותם מתי שאתה רוצה הכל תלוי בדגם של הסמפלר ... לגבי פורמטים כל סמפלר{חומרה תומך בפורמטים יחודייים לו לגבי סאמפלר תוכנה האפשרויות של ערוצים צלילים מקצבים התחלות סיומות מעברים וכו' לא מוגבלות .... מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר :}

אז אני אשמח מאוד מאוד מאוד מאוד

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאו--->ד! אם תמליץ לי על סמפלר שאותו אני יכול לחבר לסינטי לתכנת מקצבים מלאים "מלאים" זתומרת לפחות 6 ערוצים למקצב תיבה שכוללת אופציה של פתיח סיומת מעברים וכו' כי עד היום לא אמרו לי על כזה דבר. אמרו לי שבתיבות אפשר לתכנת מקסימום תופים ובס. לא יותר מזה. ואין בתיבות האלו מקום לפתיח בית סיומת מעברים וכו'. אני רוצה תיבה שבה יהיו האופציות שיש באורגן. את האופציות של לנגן על הסינטי שלי וכביכול על התיבה ללחוץ על מעברים וכו' פליי וסטופ וכו'. תודה!

epotex

New member
הייתי ממליץ לך

על סמפלאר מבוסס תוכנה זה נשמע לי הכי מתאים לך יש את הליון, באטרי{אני עובד רק איתו},קונטאק, המגבלות בסאמפלאר חומרה שעולה כמו במחיר של סאמפלאר תוכנה יותר גדולות יש שם יותר אפשרויות מבחינת עריכה שלא לדבר שאין מגבלה על כמות הערוצים...הכי חשוב לא? :] גם מורכבות התיכנות יותר קלה בסאמפלר תוכנה לדעתי לי בסינטי שלי CS6R {ראה מאמרים} יש שני ערוצים מקבילים לעבוד איתם במצב סאמפלר אבל אני לא משתמש בו מיכיוון שהתוכנה {באטרי} עולה עליו מבחינת התיכנות והאפשרויות מקווה שענית לך בהתאם - אם לא שאל אני ישמח לעזור

>>>

נשמה דיברתי על תיבה שבה יש את האופציה לתכנת מקצבים. לא הליון וקונטאקט וסמפלרים חיצוניים או וירטואלים.

epotex

New member
אני כבר מבולבל

אני לא רואה בעיה עם סינטי\אורגן\מחשב \או מכונת כביסה לסאמפלר אין בעיה לדגום את הסאונד מכל מקור ש"מצייץ" שוב אם אני מבין נכון את הצורך שלך: {W אשרי האיש W אתה צריך לנגן +לערוך+יכולת שליטה בצלילים בלייב או סתם בבית??? = סאמפלאר תוכנה או חומרה מיכיוון שאתה רוצה לשלוט במספר ערוצים אני ממליץ על סאמפלאר תוכנה מבחינת עלות כספית... איש הרוח קצת לא הבנתי את השאלה שלך - יש לי סינטי והוא מנגן מקצבים בלי בעיה CS6R מקווה שהסברתי את עצמי

epotex

New member
הסאמפלר ידגום לתוך הזיכרון שלו

את הצלילים מהסינטי וינגן אותם מהזיכרון

נשמה תודה על התשובות אבל >

א' כל את כל הדבר הזה אני צריך להופעות. בבית אני לא צריך את הקומבינות האלו כי אני עובד בהפקות דיי רציניות פלייבקים וכו' עבודות מידי והקלטות נגנים. אני מדבר על להגיע לאירוע עם סינטי שאין בו את האופציה של PLAY וכו' אין בו לא NTRO ולא EDING לא START ולא PLAY. הבנת? אז איך אני יכול להגיע לאירוע עם הדבר הזה > הסינטי מבלי שיהיה לי על מה ללחוץ INTRO ולהיכנס למקצב מתוכנת? השאלה שלי היא מאוד מאוד פשוטה. איזה מכשיר אני יכול לחבר לסינטי ולהגיע למצב שיש לי USERS לתכנת מקצבים בנקים של סאונדים > 6 ערוצים למקצב לפחות > מעברים פתיח וסיומת ו"כפתורים" ללחוץ עליהם שיתפעלו את המקצבים המעברים וכו'. נהייתי כבר מתוסבך מלהסביר את זה.. זה כל כך פשוט. מקווה שהבנתם. אם לא אז
על העזרה!

למעלה