מאי של ענת
New member
אז נעבור נושא../images/Emo9.gif
תגידו איך המשפחה מתייחסת אל הנכות הקיימת??? איך החברים מתייחסים?? אני אתחיל: החברים הקרובים שלי,המשיכו להיות חברי גם אחרי הקטיעה,והחברים הפחות טובים,חשבו אולי:שאם הורידו לי חלק מהרגל,אז הורידו על הדרך חלק מהמוח
ברצינות..... לגבי המשפחה: המשפחה שלי שהודיעו לה שאני יעבור קטיעה,קיבלה את זה ממש קשה. ברצינות. אבל זה לא כלל אותי ואת בעלי,אני ובעלי מאוד מאוד שמחנו על הקטיעה שתבוא.כי כך " הרגל לא תכאב יותר" ברצינות. אני הרגשתי הקלה עצומה אחרי הקטיעה(אני מדברת על איך שהתעוררתי מהניתוח) בסה"כ:יש התייחסות לעצם העובדה שאני נכת צה"ל. אך זה לא קריטי,אין לי הנחות:בניקיונות,בקניות,אפילו בוויכוחים עם בעלי
. יש לי ספר בשם "שיקום למופת" זה בהוצאת משהב"ט. אתם יודעים כמה הספר הזה נותן כוח. יש הוכחות,סיפורים של אנשים,שעל אף פציעה קשה,אפילו קשה מאוד הם משתקמים! ושאני קוראת את הספר אני אומרת לעצמי:"למה שלא אשתקם? אפילו עם הנכות שלי. שתבינו,אני מבחינה מקצועית אני לא משוקמת,אני מקבלת נצרך,אני לא עובדת,וכרגע לא לומדת. טוב זהו. סתם היה באלי לכתוב משהו ואתם? מה אתם אומרים???
תגידו איך המשפחה מתייחסת אל הנכות הקיימת??? איך החברים מתייחסים?? אני אתחיל: החברים הקרובים שלי,המשיכו להיות חברי גם אחרי הקטיעה,והחברים הפחות טובים,חשבו אולי:שאם הורידו לי חלק מהרגל,אז הורידו על הדרך חלק מהמוח