'אז ניהיה בקשר?'

Julia16

New member
'אז ניהיה בקשר?'

שאלה, מי מכם עדיין בקשר עם חברים שלו מהארץ? ואני מדברת על כאלה שנמצאים בחול לפחות חצי שנה, כי בחודשים הראשונים תמיד שומרים על קשר, אבל אחרי זה לאט לאט זה דועך. אני באופן אישי כבר לא בקשר. אין מה לעשות, מבחינתם זה 'עזבת, באמת נורא התגעגענו אלייך, אבל אנחנו ממשיכים בחיים שלנו ומוצאים חברים חדשים'.. חוץ מזה גם אני עברתי בסוף כיתה ח', אז אנשים שעולים לתיכון מכירים הרבה אנשים חדשים. ככה שאני כבר מזמן לא בקשר איתם, לצערי. מה איתכם?

Odish16

New member
הממממ..בעעעע

אמנם אני כאן כמה חודשים, לא חצי שנה..ואני לא בקשר כמעט עם אף אחד מהחברים של השנה האחרונה מהארץ..אולי פה ושם שיחה באייסיקיו..לא יותר מזה..וזה פאק, אין מה לעשות...זה הכי מבאס שיש..זה הכי עצוב שיש..אבל אין מה לעשות פור גאד סטייק..זה דבר חרא..

Asafpotter

New member
אני ישמח אם תמחקו את התגובה המעצבנת

הזאת ושוב פעם אם כך יהיה סליחה על הטירטור, אבל איזה אוויר את נושמת? (לאן ירדת *מלשון יורדים)

canadit

New member
אני עדיין שומרת......./images/Emo13.gif

לא עם כל מי ששמרתי בהתחלה אבל לפחות 5-6 מכתבים אני צריכה לרשום כל פעם...

J0nathan17

New member
אני פה כבר שנה וחצי

בפסח חבר שלי היה פה
בקיץ אני נוסע לארץ אז ברור שאני הולך לראות את כולם :) ואיתם באינטרנט כל החיים... ואכן, האוויר פה בנורבגיה לא משהו

justnoa

New member
אני רק 3 חודשים פה אבל

שומרת על קשר עם 90 אחוז מהאנשים... כאילו לא אשמתי שיש כאלה שלא מתחברים, גדם באי סי קיו גם אי מייל וגם מכתבים ככה בדואר אבל זה מוזר... אלה שהיו איתי ממש קרובים אז באמת קצת מתרחקים ואני לא אוהבת את זה החברה הכי טובה שלי לא מתחברץ כמעט בשעות שאני מחוברת וזה מעצבן אותי כי אני מתה לדבר איתה וזה לא פיירי טוב, די להתבכיין...

בודאי...

אני כבר 3 שנים פה ואני מדברת עם חברים שלי פעם בחודש לפחות, עכשי וקצת פחות בגלל שכולם בצבא. לא שזה משנה כי האנשים ששמרתי איתם על קשר הם אנשים שגם אם אני לא אדבר איתם חודשים (וזה כבר קרה) אני יודעת שאניוויז הקשר יישאר בדיוק אותו דבר.

kit k@t

New member
i have only been here for 3 months

and the first few days i got emails from my good friends, but now i have one really good friend that still writes to me. i have one best friend that doesnt, but i know her and i know she still loves me, sghe is just not the email type. and i have one guy friend that doesnt write alot to me but he writes whanever he can, he has to stady. these are my 3 best friends. i have another friend that writes alot to me, and i dont think she will stop any time soon, cause in israel we talked only via emails too. i have another good friend that we got back talking not so long ago. and a few more to whom i talk to via tapuz. so i think by now im preatty good. kat

Flying Camel

New member
מושב זה מושב....

תראו כרגע אני שומר על קשר מעולה עם החבר הכי טוב שלי... אני בלונדון 6 שנים עוד מאט ואני אוהב אותו כל-כך.. הוא אומר שאני החבר הכי טוב שלו ואני אומר שהוא החבר הכי טוב שלי, ושנינו ביחד באהבה תמידית כזאת.. ויש את כל החברה הטובים שלא משנה איפה שתהיה אתה איתם והם איתך וזה כמו משפחה גדולה במושב, כי יש אהבה שווה אצל כולם, קטנים או גדולים. ושאני בארץ אנשים תמיד מתרגזים עליי שאני לא ראיתי אותם הרבה וכל מיני כאלה... בקיצר אני בקשר מעולה מעולה עם החברים בארץ... ואני מרגיש שתמיד נהיה ביחד אבל לכו תדעו לאן העולם יוביל אותנו. אם אחרי 6 שנים אני בקשר מצויין עם אנשים מהארץ אז כנראה שהוא באמת חזק .. אני שולח לכם אהבה

זה לא רק במושב ../images/Emo3.gif

לא יודעת מה איתכם אבל חברים טובים היו תמיד בשבילי אנשים שלא משנה כמה זמן לא נדבר - בכל זאת אנחנו חברים טובים. החברה הכי טובה שלי בכלל באוסטרליה ופעם אחרונה שראיתי אותה היתה לפני 3 שנים וגם זה רק ליום אחד STILL היא החברה הכי טובה שלי וזה לא משנה. ככה זה בחיים, אנשים לא נשארים לנצח באותו מקום. העיקר שיש אימיילים

sivani

New member
עם כולן עד כמה שאפשר

שיחות באינטרנט,אימיילים ומכתבים כמובן שעם החברה הכי הכי טובה שלי ליאור אני בקשר הכי חזק,וזה כולל אייסיקיו לפחות פעמיים בשבוע וטלפון כנ"ל. מתגעגעת
היום חזרתי מבצפר אחרי 3 ימים שלא הייתי שם כי הייתי חולה וחוץ מחברה קרובה שלי שקפצה עלי וחיבקה אותי,הרוב בכלל לא שמו לב שלא הייתי שם.

MissUnKnown

New member
____

אני בקשר עם רוב האנשים שהייתי איתם בקשר בארץ...חלקם זה שייחה פעם בחודש באיסיקיו...אבל מצד שני מאז שאני פה הקשרים שלי עם אנשים שבקושי דיברתי איתם התחזק...ובתכל ככה אתה יכול לדעת מי חבר אמיתי... בספטמבר שנה שעברה פתאום קבלתי אימייל מחברה שלי מהולד ..אחרי שלא דיברתי איתה כבר 4 שנים וכלום לא השתנה ביניינו...אנחנו עדיין באותו קשר ואני יודעת שעם יש חברים טובים אז זה לא משנה עם אתה בצד השני של העולם...תמיד תהיו שמה אחד לשני... ותודה לאל שיש אימייל...אני זוכרת שניסיתי לשמור על קשר עם חברים רק במכתבים. זה בכלל לא עבד אולי בשנה הראשונה אבל אחרי זה בעעעע

Pidimenopolis

New member
אני עוד בקשר.

עם החשובים בכל אופן. אבל מה אני אגיד, יש מצבים שכלומדבר לא יכול להחליף שיחה פנים מול פנים..

EROTOMANIA

New member
........

דניאל צודקת. ואני.. הממ.. ניתקתי קשר עם כל האנשים שהכרתי בישראל. חוץ מהחברה הכי טובה שלי, שגם ככה הקשר ממש דועך, והחברה הכי טובה האחרת שלי, שאין לי מושג מה הולך איתה... אה כן, ואני כאן בדיוק חצי שנה.

אם כבר פתחתם את השירשור...

קשר... אוקיי... בכמה חודשים הראשונים הייתי מתכתבת עם כולם במכתבים... אח"כ באייסיקיו ואימייל והכל... עכשיו כבר לא ממש, אייסי לפעמים... הקשר הכי חזק שלי זה עם אודליה... לידיד שלי הכי טוב, כמו שאמרתם כבר, יש חברים חדשים מהתיכון וכאלה... אבל הוא בא בחופש הגדול אז לא נורא....
לחברה הכי טובה (יההה רייט) אין רגשות כלפי אנשים... לא איכפת לה לפגוע, לא להתייחס, להתנשק עם אקס של חברה "מסוימת"... ולעשות עוד הרבה דברים מגעילים... עם חברים שלא הייתי בקשר הכי הדוק שיש והיינו עושים שיחות קצרות בארץ אני מתכתבת דיי הרבה כי הם מציפים אותי בשאלות באייסי... בגלל זה אני תמיד על פתק... וגם הכרתי 2 בנות מהפורומים שאני ממש בקשר טוב איתן...
זהו.

למעלה