טוב אז הסיכום שלי על "האלופה"..
קודם כל על הפרק האחרון - אני אישית לא כל כך התלהבתי ממנו.. המשחק פתאום נראה כמו פרק של "לגעת באושר", הרבה פרטים היו לא מדוייקים והיו הרבה טעויות וחבל מאוד שבפרק האחרון הם החליטו לא לשים לב לזה כל כך.. הדבר היחיד שהיה מעניין זה הסצינה של דובי/קייזרמן
ועכשיו על כל הטלנובלה.. (וזה הולך להיות חפירה ארוכה אז אם מישהו לא רוצה לקרוא מוזמן לצאת כבר עכשיו חחח) כששמעתי לראשונה על "האלופה", או יותר נכון שמה המקורי היה "טכשהעי"ל" (טלנובלת כדורגלנים של הוט עם יהודה לוי
), ופורסם שלירז תשתתף בה אני אישית מאוד שמחתי.. קודם כל כי אני לא אתנגד לראות את לירז כל יום ב-8 בערב, אני אוהב ת'טלנובלות של הוט, וגם סוף סוף לירז תוכיח לכולם כמה היא מוכשרת.. בהתחלה הייתי נכנס מדי פעם לפורום האלופה בתפוז, עוד לפני שזה התחיל בכלל, כדי לראות מה אנשים חושבים על זה שלירז תשחק שם.. ראיתי שבהתחלה כמעט כולם היו ממש נגד זה.. הרוב לא הכירו אותה בכלל, או שהכירו אותה בתור זמרת ולא ידעו שהיא שחקנית וחשבו שהיא תהרוס להם את הצפייה.. כשהתחילו לשדר את הטלנובלה היה לי ממש ממש כיף לראות איך מדי יום נוספים עוד ועוד אנשים משם שכותבים "יו, לירז משחקת מדהים!", "לירז שחקנית מעולה!" ועוד הרבה מחמאות.. זה הגיע לשיאים ממש בימים אלה כשפורסם שלירז כנראה לא תמשיך לעונה השנייה ולראות איך כמעט בכל הטוקבקים כולם מאיימים לא לראות את העונה השנייה אם לירז לא תמשיך
אני מאוד נהניתי לצפות בטלנובלה כי זה היה ממש משעשע לראות את לירז משחקת דמות שהיא הפוכה ממנה לגמרי ואין שום דמיון בין הדמות לבין לירז במציאות.. כל סצינות הפיטורים, ההתחצפויות, השליטע ועוד היו ממש מהנות מבחינתי חחח.. (עד שהגיע סער פדידה והרס הכל חחחח.. ובגלל זה אני מתנגד לזה שהם ביחד!). בזכות האלופה יצא לי להכיר עוד המון שחקנים מעולים - מוסקו אלקלעי, מירב גרובר (שאמנם שמעתי עליה קודם אבל לא מספיק..), שרי אלפי-ניסן, ליאור שמש (אגב, מישהו מתכוון ללכת לראות בחנוכה את "הקוסם"? זה צריך להיות שווה רצח.. מוסקו, מיכל גבריאלוב, ליאור ושרי משחקים!
), ורד פלדמן המקסימה שמבחינתי היא ה-תגלית של הטלנובלה.. וגם לראות שוב שחקנים מטלנובלות קודמות שמאוד אהבתי - לירון וייסמן, גיא לואל המלך!, מיכל גבריאלוב, טלי שרון המלכה בתפקיד אורח
, עפר שכטר שמאוד הפתיע, יעל הדר ויוסף (ג'ו) סוויד.. טוב נראה לי שאני אתחיל לקצר מפה חח - היה טוב וטוב שהיה ויאללה עכשיו אני מחכה לדיסק החדש של לירז ולעונה השנייה של האלופה.. בינתיים אני אסתפק לי בשידורים חוזרים של טב"ע!
- גם טלנובלה אלופה בפני עצמה - ואזכר בסצינות הקורעות של בני קייזרמן ושרית ובטי
(אבל רגע, ישנו את שיר הפתיחה? "אז בואו לראות אותי מתה בין 23:30 ל-00:30 ולא יקרה לי כלום"?
)