אז נגמרו הספקות,

7נתי7

New member
אז נגמרו הספקות,

המכשפה הגיעה לביקור וזה סופי. אתמול היתי קצת בדיכאון והיום אני כבר יותר טוב, לפחות מנתחמת שהמחזור הגיע בזמן. עכשיו חודש הפסקה ואח"כ טיפול נוסף ומי יתן שאחרון. שאלתי את הרופא לגבי מעבר להפרייה והוא אמר שאני מדברת שטויות כי אין שום סיבה אם נכנסתי להריון בהזרעה הקודמת. מה דעתכן? נתי

דריה14

New member
אני מסכימה אם הרופא

מצטערת לשמוע שהמכשפה הגיעה. אבל מניסיוני מסכימה עם הרופא: גם אני אחרי כל הזרעה שכשלה נדנדתי שאולי כדאי לעבור כבר להפריה אבל הבנתי שאם אני נקלטת הבעיה של החזקת ההריון לא תפתר בהפריה. מה גם שעד כמה שאני הבנתי הקופה לא תאשר לך לעבור להפריה - את צריכה להראות להם 3 ניסיונות רצופים של מחזורים עם הורמונים. אני גם עשיתי חודש עם הורמונים וחודש בלי אבל בכל חודש הזרעה. בהצלחה בהזרעה הבאה.

פריצית

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

ומקווה כי את מרגישה הרבה יותר טוב, קחי את הזמן שלך לחזור לעצמך זה בסדר להיות כמה ימים ברחמים עצמיים אבל לא לשכוח לקום עם המון אופטימיות וכוח להמשך. לגבי מעבר להפריה אינ יודעת כי הרופאים לא כ"כ מהר ששים לבצע הפריות וזאת לאחר שעוד נקלטת מהזרעה. אבל אין לך מה לדאוג כי הפעם הבאה היא שלך! ב ה צ ל ח ה

רוית ב

New member
טיפול IVF זה לא פיקניק../images/Emo21.gif

נתילה אם נכנסת להריון מהזרעה (ולצערי הרב והגדול לא צלח...) אין סיבה שתעזבי את ההזרעות ותאמיני לי - הזרעות זו קייטנה לעומת טיפול IVF ואין טעם להרוג את עצמך בספקות ושאלות הטיפול של הפרייה חוץ גופית הוא אגרסיבי יותר- ארוך יותר ומלא הורמונים רעילים שדוחפים לגוף - בנוסף את המתח והציפיה את מכירה כבר. אל תמהרי לעבור לטיפול כזה ואל תתחנני לקבלו - הוא לא בדיוק חופשה בחו"ל אגב הסיכויים בהפרייה חוץ גופית ובהזרעה לזוגות לא מוסברים - הם אותם סיכויים....... בהצלחה יקירתי!

נתי, מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

כמוני כמוך - נקלטתי בהזרעה ראשונה, אבל ההריון כשל, ואז חיכינו כמה חודשים להתאושש, והתחלנו שוב הזרעות. אתמול קיבלתי בטא שלילית אחרי הזרעה שלישית (כולל הראשונה שהצליחה). אז אל תתייאשי, אנחנו ניכנס להריון!!!!! שבת נעימה

geni1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בולה101

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

מציעה לך את כתף שלי . תניחי ראש ותבכי כמה שצריך. אני מסכימה עם כל מילה של הרופא שלך. הפריה זה לא משחק ילדים. אלא אם כן את ממש נהנת להזריק לעצמך. בכל מקרה הפריה זה תהליך ארוך ומתיש. כרוך בהרבה תופעות לואי לא תמיד נעימות. ושלא נדבר על הציפיות והאכזבות. מתוך 3 הזרעות אחת נקלטה. זה אומר 33.3% הצלחה. תחשבי זה אפילו יותר מאחוזי הצלחה בהפריה. אז למה לך.??? עצתי היא, תשמעי בקול הרופא שלך. את ממש קרובה לנצחון האישי שלך.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif נתי ../images/Emo24.gif

שתשרף המכשפה הזאת כבר
. בנתיים תנוחי בהפסקה ואחר כך הזרעה שתעשה אותך אמא
. הרופא צודק, אין שום סיבה לעבור לIVF. הרית בהזרעה, ותהרי שוב בקרוב (לכי תדעי אולי יקרה נס בפסח). מעבר להפריה זה לא פתרון קסם, זה רק נסיון להצליח כששלבים קודמים לא הצליחו.
שבוע טוב יותר נועם

היי נתי ../images/Emo24.gif

בוקר טוב מתוקה, מצטערת לשמוע על הטיפול שנכשל אבל אסור לאבד את התקווה שהטיפול הבא הוא הטיפול האחרון. בנוגע ל- IVF, אין לי מושג כמה טיפולים כבר עברת בהזרעות ומה הבעיה שלכם בגללה התחלתם בטיפולים. אני רק אחרי 2 הזרעות והריון טבעי אחד שהסתיים בהפלה וכבר החודש אני עוברת ל- IVF. כל מקרה הוא ייחודי ונבחן לפיכך ולכן, אם אין איזו בעיה ש- IVF תיפתור, אולי באמת כדאי לתת להזרעות עוד נסיון לפני שעוברים לטיפול קשה יותר. שהיה לך שבוע נפלא ויום מקסים- האחת שלעולם אינה מאבדת תקווה

נוטשי

New member
לנתי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת לשבוע בעזרת ה' טיפול הבא יהיה אחרון ויצליח, אמן!!! שבוע טוב ויום נפלא

למעלה