אז נגמרו החגים....

רנה6

New member
אז נגמרו החגים....

מצטערת שנעדרתי זמן רב ולא, לא לא לא בגלל שלא אוהבת כבר, כועסת או משהו דומה. החגים הרגו אותי. אולי בכלל לא נגמרו ואני בכלל מדמיינת לי. אומרים שצריך לשמוח בחגים, אלא שעבורי זו היתה מטלה אין סופית ותסלח לי המשפחה הנחמדה שלי. מפה לשם מעט נהנתי, הלכתי להופעה של יזהר אשדות ומוכנה ללכת שוב ושוב, כמו כן הייתי בהופעה של שלומי שבן ולמדתי לאהוב אותו. אין ספק- הבחור גאון. קראתי כמה ספרים ובינהם " אחוזת דאג'ני,"רשימות על אהבה", "שלך סנדרו" , " לאכול, להתפלל ולאהוב"...ועכשיו בשקט בשקט ואל תספרו לאף אחד ...ספר הכי קליל שבעולם " קציצות"...הייתי חייבת קצת משהו שטותי כדי להרגיע את הנפש שגם ככה גועשת לה. זהו, אצה רצה לקנות שתילים וליפות את הגינה...יש לי אורחים חשובים השבוע.

הי רנה ../images/Emo13.gif

מתוך רשימת הספרים הארוכה שציינת. קראתי את "אחוזת דג'אני" - ספר די מומלץ. כתוב בצורה מיוחדת. אני הייתי בטוחה שלספר יש יסודות היסטוריים אמיתיים, חשבתי שהמכתבים אמיתיים... ואז יצרתי קשר עם הסופר והוא אמר לי שהכל בדייה. בדייה מוצלחת יש לציין
'אחרי החגים' שמח... ואירוח מוצלח

רנה6

New member
מעניין...

אני הייתי בטוחה שהיומן של בן העלייה הראשונה אכן אמיתי...לגבי הנער, החלטתי שזה הדימיון הפורה של הסופר.

כן,רנה,

גם אני הייתי בטוחה, אבל הנה מה שהסופר כתב לי: (כדאי לך להיכנס ללינק שהוא שלח לי) "תודה, קרן הספר הוא כולו בדיוני. במהדורה המתוקנת של הספר מופיעה הבהרה בנושא בעמוד האחרון של הספר תוכלי למצוא פרטים נוספים בלינק הבא http://www.alonhilu.com/dajani_h_inner.html#2 בברכה אלון חילו"

שלום מירי שמח שחזרת!

קודם כל יזהר אשדות אכן זמר מופלא בעל עבר רוקי מאוד יפה. עד היום אני שומע תיסלם ומת ללכת להופעה שלו. שלומי שבן זה סוג מאוד מיוחד של זמר וגם בנאדם מאוד נחמד! כייף לראות אותו מופיע!. אשמח אם תביאי לי שתילים לגינה בקיבוץ הרי עכשיו עם החורף זה בכלל כייף לגדל צמחים בגלל הריח שהם מפיצים עם השתלבות הגשם. אתן יודעות בנות גננים מספרים שהריח המופץ בקיץ מהפרחים בגינה או מהעצים בשדה הוא ביטוי לאהבתם לבעליהם שכן ריח זה נותן תחושות טובות שלא לדבר על הפרי והמראה. אין ספק ששדה מטופח ופרחים יפים מבטאים טיפול נכון ואוהב של בעל הבית. תשאלו את הגננים. בדר"כ כלל המתנה שאני מביא לכל בן משפחה ביומולדת שלו זה שתיל עץ. בכלל אני מחנך את כל הילדים של הבני דודים שלי על שתילות של עצים וכו'. שיהיה לך שבוע נפלא מירי. שמח שחזרת

רנה6

New member
לילה טוב,אור....

עכשיו אני בשבועיים עמוסים ביותר בגין סיבות משפחתיות ולכן, סלח לי אם לא אהיה נוכחת מידי כאן. מאז שלומי שבן, לא ראיתי הופעות אחרות ואני צמאה להן.... אהבתי את התאור שלך לגבי היחס לגינה, הריחות כביטוי לאהבה...מישהי פעם אמרה לי שאני מאוד רוחנית ולכן מאוד משפחתית. איך זה מתקשר לכאן?!....אני כול כך מרחפת שמחפשת לי משהו להאחז בו. משפחה מבטאת משהו יציב...כמו כן, הגינה והאדמה הן מין צורך להאחז..... רעיון נפלא קנית שתילים כמתנה...הבן הבכור שלי למשל קנה לחבר טוב שלו שעבר לדירה חדשה שתיל של עץ לימון. יש בזה משהו יציב ומה שבטוח, אותו חבר ,לעולם יזכור ,מי קנה לו את העץ..... שיהיה לך שבוע קסום...רק טוב מירי

מגושקה

New member
תודה לאל!

נראה לי עליתי איזה 200 ק"ג במהלך החגים. ולא זה לא עוזר שאמא שלי אשפית במטבח ואוכל טריפולטאי בכלל, את רק מסתכלת עליו וכבר עולה 5 ק"ג, צ'יזס. בכל אופן, גם אני קראתי המון, בעיקר לועזית (קשה לי עם הפוליטיקה שנכנסת לכל בספרות העברית). וגם ראיתי המון סדרות שעכשיו התחילה עונתם הטלויזיונית בארה"ב. האוס
, צ'אק
, לייפ
. עדיין לא הגעתי לטרו בלאד, ואת פריזון ברייק (שמגיע לי צל"ש שבכלל חזרתי אליה אחרי העונה ה-3) ראיתי רק את הפרק הראשון ודי הספיק לי לבינתיים. אה כן וכנ"ל עם האנטומיה של גריי רק שפה מדובר בעונה 5, כאשר גם העונה השלישית (מהאמצע) וגם הרביעית היו די ביזיון. לטיודורס עדיין לא הגעתי, כי אחרי אן בולין זה די נהיה משעמם, לא? ובכלל השחניץ ששיחקה אותה היתה מדהימה וחותמת לכם שהיא תהיה שחקנית וכוכבת גדולה. בינתיים גיליתי עוד סדרה על ערפדים, כרגיל קצרת מועד (מדוע כל סדרות הערפדים לא תופסות?? ועוד?) שלמרות היותה בינונית מאכלסת שחקן הורס שגם משחק מצויין למרות גילו הפעוט, ולא, לא רק בגללו אני רואה את הסדרה, אני מניחה שזה הזמן לציין שיש לי פטיש לערפדים ולא הסרט "ראיון עם ערפד" בהחלט לא זה שגרם להתחלה של זה (אבל הספר כן). בכל אופן קוראים לסדרה בלאד טייס או קשרי דם והיא שודרה ב-AXN עד לאחרונה.

רנה6

New member
אלוהים...למה למה?!...

חזרתי עכשיו מסרט נוראי...כלומר, איכותי בהחלט, אלא שעשה לי ממש רע...איך קוראים לו?!...לא חשוב. משהו המעלה את הבעיה האיסלמית בדנמרק...המתח בין השיעים לסונים, נקמות דם. כמה דם, כמה אלימות, כמה כיעור...יכולתי להריח אותם...לא, אל תלכו!

למעלה