אז... מפגש פורום.... ככה סתם בשביל הסיפתח - הייתם רוצים מפגש פורום? בקצרה - כן לא אולי
R Rוית New member 10/7/04 #1 אז... מפגש פורום../images/Emo35.gif.... ככה סתם בשביל הסיפתח - הייתם רוצים מפגש פורום? בקצרה - כן לא אולי
אז... מפגש פורום../images/Emo35.gif.... ככה סתם בשביל הסיפתח - הייתם רוצים מפגש פורום? בקצרה - כן לא אולי
מ מיסטר בראון New member 10/7/04 #3 ../images/Emo45.gifמת להכיר כאן את האנשים המיוחדים כאן בפורום.....
D dilan angel New member 11/7/04 #10 ../images/Emo4.gif / ../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif לאדעת אני די חדשה
G gggrrr New member 11/7/04 #11 אם אפשר...... אז לפני דצמבר גיבושים מסריחים!!!! אני חייב לציין שאני פשוט מת על אלאניס אין לי מושג למה נזכרתי בזה פתאום נייס לייף
אם אפשר...... אז לפני דצמבר גיבושים מסריחים!!!! אני חייב לציין שאני פשוט מת על אלאניס אין לי מושג למה נזכרתי בזה פתאום נייס לייף
K Killo0o0oBernard New member 11/7/04 #15 מתי באמת? נראה לי שיש מספיק אנשים שיבואו, עכשיו יאללה פשוט בואו נמצא זמן מתאים? בקשר למקום, בבקשה להתחשב באנשים המוגבלים חסרי יכולת הניווט (אני! אני! ). מקום כמו עזריאלי יהיה מושלם. אפשר לראות את זה למרחוק, קצת יותר 'שה לאבד את הכוון וללכת לאיבוד...
מתי באמת? נראה לי שיש מספיק אנשים שיבואו, עכשיו יאללה פשוט בואו נמצא זמן מתאים? בקשר למקום, בבקשה להתחשב באנשים המוגבלים חסרי יכולת הניווט (אני! אני! ). מקום כמו עזריאלי יהיה מושלם. אפשר לראות את זה למרחוק, קצת יותר 'שה לאבד את הכוון וללכת לאיבוד...
מ מיסטר בראון New member 11/7/04 #16 גם אני מעדיף עזריאלי......./images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif