אז-מסתבר שאני דמי..

אז-מסתבר שאני דמי..

טוב,חלקכם זוכרים אותי מההודעות הראשונות שלי על הגילוי של העולם המופלא הנקרא 'א-מיניות'.
חלקכם זוכרים אותי מוויכחוים כאלה ואחרים,נעימים יותר ונעימים פחות,אך לא ניכנס לזה.
אז לאחר זמן רב בביטחון בהיותי א-מינית(גם לפני שגיליתי שיש מושג כזה-ידעתי שאני כזאת),אפילו הסברתי למעגל הקרוב אליי מה זה,'יצאתי מהארון',ופיתחתי מודעות וקבלה אצל אנשים,קרה דבר-
נתקלתי בבחור חדש.
הקשר בינינו התהדק,התקרבנו מאוד,ומפה לשם-קרו דברים.(בפורום רגיל הקוראים היו מבינים אבל פה אולי לא,אז אגיד-דברים מיניים יותר ופחות).
החלטנו להגדיר שאנחנו יחד,שזה כשלעצמו מורכב בשבילי,כי תמיד הייתי נגד בלעדיות,כאידאולוגיה.
זה עדיין די חדש,אבל ככל שעובר הזמן אני פתאום מגלה שלראשונה בחיי אני אשכרה נהנית!
תמיד נהניתי מנשיקות כי אני כן רומנטית,אבל תמיד הגדרתי את האקטים המיניים מעניינים בעיניי בערך כמו 'צחצוח שיניים'(חברותיי כמעט התעלפו מההגדרה המשמימה הזו למיניות בעיניי).אבל עכשיו-אני נהנית מדברים שהם בהחלט מיניים,וזה מוזר לי כ"כ!
אציין שאני גם מרגישה מאוד טוב איתו,ויש לי הרבה רגשות כלפיו(כלפי מר בחור),ומעניין ומיוחד לנו יחד,ואפילו התחלנו לדבר על לשכב-ואני רוצה את זה!
וכל העולם פתאום מתערער לי-הרי אני לא נמשכת מינית,מעולם לא נמשכתי,אין לי יצר מיני או צורך מיני.
אפילו ראיתי סרטי פורנו וסרטי מין חובבניים רק כדי לבדוק אם זה באמת לא עושה לי כלום,ופשוט השתעממתי והסתכלתי על העיצוב בסרטים!
אז אולי-אני דמי? כי גם עכשיו,אני רוצה להיות רק איתו, ולא עם אף אחד אחר,ולא בקטע הבלעדי הזה,שאם אני איתו אז יש לי ראש רק בשבילו,להפך-אמרתי לו שבכיף יהיה עם אחרות!
מעולם לא הרגשתי שום דבר פיזי,אפילו לא הקל שבקלים,באקטים מיניים עם אחרים,וזה גם מה שגורם לי לחשוב שאני דמי ולא מינית,כי הרי אפילו בחורה שנאנסת(ממש מצטערת על ההשוואה,זה רק כדי להסביר!סליחה!)יכולה לחוות תחושות הנאה פיזיות(שוב-רק פיזיות,אני מדגישה!),כתגובה לכך שנוגעים בה במקומות ספציפיים שגורמים לגירוי.אך גם זה לא קרה לי מעולם,לא חשתי כלום.
ורק עכשיו כן.

בקיצור,חברה-אני צריכה עזרה!
נצנץ-לטיפולך המסור והמנוסה!

קודם כל לנשום עמוק!

דבר שני: אחת הבעיות של דמי-מיניים זה שהם מרגישים כמו א-מיני לכל דבר עד ש....
אז כן, יכול להיות שאת דמי-מינית ולא קרה כלום!
גם אם כולם מכירים אותך כא-מינית את יכולה עכשיו ללמד אותם מושג חדש ולהסביר להם על הקשר בניהם.
כל עוד את לא מאוהבת, את כמו כל א-מיני לכל דבר.
המיניות שלך היא אקלוסיבית.

המלצה אישית: חכי קצת. נשמע שאת יותר מידי באיבוד חושים וזה עלול לגרום לכל מיני תחושות שאח"כ לא תביני מאיפה הם בכלל הגיעו....

בכל מקרה, נשמע נפלא. ואיך שזה לא יגמר, זו יכול להיות התנסות טובה עבורך.
אז שיהיה בהצלחה!

רגע רגע!שאלה!

"כל עוד את לא מאוהבת, את כמו כל א-מיני לכל דבר."
מה ז"א? ואם אני כן? למה זה הופך אותי לפחות א-מינית?
כי אני ממש רומנטית,תמיד הרגשתי כזו,ובעיניי זה לא קשור להנאה או חוסר הנאה שלי ממין.
הרי פה תמיד אומרים שמיניות ורומנטיקה לא בהכרח קשורים זה בזה,לא?
אז אני מבולבלת.
ולנשום עמוק זו עצה טובה,בהחלט.

אני לא בטוחה שהבנתי את השאלה שלך

אז אני פשוט אסביר כמה דברים באופן כללי:
קודם כל כן - מיניות ורומנטיקה זה שני דברים שונים.
אצל רוב האנושות רומנטיקה באה ביחד עם מיניות ולכן קשה להם לראות את ההבדל, למרות שבאופן פרדוקסלי אין להם בעיה לראות מיניות כגורם נפרד מרומנטיקה, אבל לא את ההיפך..

אז זה שאת רומנטית, אנחנו יודעים ואין בעיה וזה 'רגיל'.

עכשיו נכנס הקטע המיני.
כתבת שאמרת לחברות שלך שבשבילך סקס זה כמו לצחצח שיניים. אמירה א-מינית למידי....
מצד שני את מספרת ~עכשיו~ שאת מרגישה משיכה מינית לגבר שהתחלת איתו קשר רומנטי (את מרגישה דברים מיניים ורוצה לשכב איתו - אם הבנתי נכון?)
לכם את חושבת שאת דמי-מינית ובצדק.
כי דמי-מיני הוא מי שמרגיש מיניות רק עם הוא מרגיש קודם רגשות רומנטיים/קרבה לאותו אדם.

כל מה שאמרתי הוא ואולי לא הבנת, זה שמי שהוא דמי-מיני, כל עוד הוא לא בקשר עם מישהו שהוא אוהב וחש משיכה כלפיו, הוא למעשה מרגיש כמו כל א-מיני אחר.
לכן הדמי-מיניים מוצאים עצמם חלק מהקהילה בקלות..

א. לפני שהם אי פעם התאהבו במישהו ככה שזה גרם להם לחוש משיכה מינית, הם לא חשים אותה ולכן מרגישים א-מיניים לחלוטין.
ב. אחרי שהם התאהבו, הם עדיין יחושו את המשיכה רק כלפי אותו אדם ולכן זו תחושה מעט שונה ממשיכה מינית 'רגילה' שלא מותנת ברגשות.
ג. אם מסיבה כלשהי הקשר עם האהוב נגמר, הם חוזרים לחוש כא-מיניים לכל דבר..... עד ההתאהבות הבאה.

אז לנשום עמוק
ולהנות!

או,הבנתי אותך!

חשבתי בהתחלה שאת מתכוונת שאם אני מתאהבת אז זה מה שהופך או מא-מינית למינית.אבל הבנתי בסוף למה התכוונת.
ידעתי שאני פונה למקום הנכון,בהחלט עזרת לי לסדר דברים בראש.
למרות שזה עדיין מוזר בעיניי-שפתאום זה מעניין אותי,שאני נהנית,ורוצה!
זה הזוי,אבל עוד יותר מבהיר לי שאני באמת דמי,כי אני לא חווה את זה בשום מקום אחר.
(מביך שאשכרה ראיתי סרטי סקס כדי להבין אם זה עושה לי משהו.לפחות גיליתי שזה לא,ואין לי סיבה לראות את זה יותר לעולם)?
תודה!

לא א-מינית אבל...

לדעתי תזרמי.. אל תנעלי את עצמך בתוך קופסא מראש. ותראי מה קורה.

כנראה היית כן מינית אבל לא ידעת מזה עד שמצאת את הבנאדם הנכון שאליו את כן נמשכת.
זה לא משנה מה הרמת המיניות שלך, את תדעי כאשר הקשר יתקדם. וזה בסדר אם תהיי קצת מינית, או הרבה.

k500

Active member
מנהל
שלום חתולה

לא רחוק מכאן, ישנו שירשור (שגם הגיע לראשי של תפוז ולא סתם) של המשפטים המעצבנים שנוהגים להגיד על א-מיניות וא-מיניים בכלל, אחד מהם זה "תזרמי".
אני בטוח שהכוונה שלך היתה טובה ושאת רוצה לתרום מניסיונך והשקפת חייך, אבל שימי לב לדינמיקה בפורום ולמה שאנשים מחפשים כאן. לפעמים אנחנו, כא-מיניים וכאנשים בכלל בחברה כן מחפשים הגדרות לצורות החיים שלנו ולא תמיד אלה קופסאות שאנחנו ננעלים בהן, אלא יותר רצון להשתייך למשהו, לחתור להבנה עצמית טובה יותר ולהתבסס במשהו.
זה כמו עניין הקבוצות החרדיות שהזכרת. החרדים הם לא מקשה אחת, יש בהם מאלה ויש מאלה, כל אחד עושה דברים בצורה אחרת ויש בידול מסוים בין הקבוצות, כל אחד מגדיר את עצמו בצורה אחרת. כך גם נושא הא-מיניות והרצון לדעת יותר. לא אלה ולא אלה נכנסים דווקא לקופסאות, אלא מנסים לבנות מהן בסיס למשהו בחיים.
כמו שכתבת בסוף, זה בסדר להיות קצת מיניים או הרבה

ומשהו נוסף, האם כבודה באה מהעולם החרדי או קשורה אליו? אשמח אם תרצי לשתף.

חחח לא הבנת מה הכוונה שלי במילה 'תזרמי'

שפשוט תזרום עם איך שהיא מרגישה באותו הרגע, מה שבא לה, ולהימנע ממה שלא בא לה...

Berethor

New member
יש יותר קבוצות מרק מיני או א-מיני

יש גם א-אפור ודימיסקסואל למשל, שזה אנשים שהם באמצע. דימיסקסואל זה אחד שלא חש משיכה מינית עד שאין לו רגשות רומנטים למישהו, לרוב גם בתוך קשר רומטי, עד אז הוא כמו א-מיני לכל דבר, אבל אם הוא אוהב מישהו(רומנטית) אז פתאום הוא יכול לחוש משיכה מינית ולהנות מדברים מיניים, א-מיני רגיל להבדיל זה לא יקרה אצלו גם אם הוא בקשר רומנטי ואוהב מישהו. בעלך לשעבר אוליי היה א-אפור, אבל א-אפור שהוא כמעט א-מיני מוחלט, זאת הסיבה שכמעט ולא הרגשת הבדל, וזאת גם הסיבה שהוא כנראה היה מסתדר יותר עם א-מינית משאר עם מינית(איתך), אבל בעיקרון א-אפור 'שלא ניתן להפרכה' זה מישהו שהוא קרוב לאמצע(שבין מיני וא-מיני).

מיס בנט

New member

אני חושבת, לפי איך שאת מתארת, שהדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לשים את ההגדרות בצד לרגע. זה לא משנה אם תקראי לה א-מינית, דמי או כל דבר אחר. ומאחר להגדרות האלה יש קונוטציות שהם מחוץ לקשר הספציפי הזה אולי לא כדאי להתעסק בהן כרגע.

אבל מה שחשוב הוא במקביל לשמור על עצמך, את יודעת מי את ומה את מרגישה, אם באופן כללי ואם כלפי הבחור, תני רק לדברים שנכונים לך להכתיב את התגלגלות העניינים.

נראה לי שזה אפשרי בהחלט שגילויי חיבה, גם אם הם מיניים, יהיו נעימים ונכונים לך במידה כזאת שהחיובי בקרבה הפיזית הזאת יגבר על השלילי. (בניגוד מוחלט לאונס, אם להמשיך את הדוגמה המזעזעת משהו, שבה הטראומה הנפשית השלילית גוברת על התחושות הפיזיות). צריך לא לשכוח שאם את רומנטיץ, זה לא רק עניין של רגשות, יש כל מיני כימיכלים ותגובות פיזיולוגיות ל"התאהבות" ול"חיבה", וזה לא מופרך שבמצבים מסויימים הם יהיו חזקים יותר מתחושות פיזיות אחרות, גם אצל אנשים א-מינים.

ובהצלחה לכם!

Berethor

New member
חדשות טובות!

להיות דימי זה אחלה דבר, ככה את כמו א-מינית מוחלטת וברגע שאת אוהבת מישהו ובקשר זוגי פתאום את יכולה לרצות ולהנות גם מדברים מיניים, וגם אין לך נטייה לבגוד. העצה שלי היא להפסיק עם האנטי האידואולוגי שלך לזוגיות, זה נורא לא רומנטי מצידך, וזה יכול להוות מכשול בקשר שלהם. במיוחד אם את דמיסקסואלית זוגיות זה הדבר האולטימטיבי בשבילך, כי הרי בתור דמי את גם אוהבת וגם נמשכת רק לאדם אחד.

על פי התיאור שלך נשמע שאת בהחלט דימי, אבל אפשר לדעת בוודאות אם לא רק רוצה תמין אלא אם גם תהני ממנו(מחזיק לך אצבעות), אבל אם את נהנת מדברים מיניים אחרים אז יש סבירות שגם פה זה יהיה כך. מה שאת מתארת לגבי התחושה הפיזית נשמע כמו עניין פיזי ולא נפשי, מצד אחד קשה לאמין אם עד עכשיו לא חשת שום הנאה פיזית אפילו, עכשיו פתאום תצליחי, מצד שני נהנת מדברים מיניים אחרים כבר(לא ברור אם פיזית או נפשית או גם וגם), זה מוכיח שאוליי זה אפשרי.

orald

New member
בהצלחה...ובזהירות.

לא סומכת עליהם כבר, מה לעשות...

למעלה