אז ממי יבקשו
?

Digi Lista

New member
אז ממי יבקשו ../images/Emo52.gif?

תודו שזה דיון מתבקש... אם לדעתכם דמויות מסויימות בסדרה צריכות להתנצל על משהו?היוצרים צרחיכים להתנצל? למשל:היוצרים צריכים להתנצל שקוג'י וקואיצ'י לפי הסדרה אחים(זאת רק דוגמא)
ואם כבר למה בעצם שלא נכתוב גם על מה(ובפני מי)אנחנו צריכים לבקש סליחה?...יאללה לעבודה!(להתייחס קודם לדיג'ימון)

OFIRB9

New member
הי! זה רעיון~!

איך חשבת על זה? טוב! בוקמון צריך להתנצל על כל משיכת מכנסיים (בערך 300 סליחות זה יוצא) וקוג'י וטאקי צריכים להתנצל זה לזה על כל המכות והריבים (למרות שכלנו יודעים שזה לא באמת והם נורא אוהבים אחד את השני) היוצרים צריכים להתנצל בפני קואיצ'י, כי נתנו לו לסבול ככה!!! ואבא של קוג'י לא רק צריך להתנצל אלה גם ללכת לעזאזל!!! מה זה?! לגדל ילד 12 שנה ואז להתחתן עם אישה אחרת, ועוד לומר לבן שהאימא מתה?! וגם לא לספר לו שיש לו אח! זה נקרא חוצפה!!!! מיני:אני מבקשת סליחה מאיילי, על כל הריבים איילי:סולחת, אבל אני לא מבקשת סליחות מיני:כן, כזו את! תביאי חיבוק אחות! איילי:תרדי ממני! צוציק!!! >צוציק-קופץ על מיני ומתחיל מרדף<

טאי צריך לבקש מסורה

על זה שהוא הקיא לה בכובע ולא סיפר לה עד שהיא חבשה אותוX_X קן צריך לבקש מ...כולם!!! וקואיצ'י ואקווה אותו דבר. טריירמון צריך לבקש סליחה מוויליס, כי הוא צותת לו ולדיוויס בסרט(X_X). אין לי מושג מה עוד, אולי טאי צריך לבקש מאיזי, כי הוא כמעט הכניס לו מכות בסרט. אמא של טאי צריכה לבקש סליחה ממנו, מקארי ומאיזי סליחה בגלל הבישולים המחורבנים שלה. ג'ונפיי צריך לבקש סליחה מאיזומי, ומהר לפני שהיא תתבע אותו על הטרדה מינית. אח של טומוקי צריך לבקש ממנו. הנרי צריך לבקש סליחה מסוזי, כי הוא צרח עליה. אימפמון צריך לבקש סליחה מכולם, וקאלומון גם כן כי הוא רוצה לשחק בשתיים בלילה. אמא של ריקה צריכה לבקש ממנה סליחה בגלל שהיא הכריחה אותה להתנהג כמו "בת". ו...זהו. אני לא יכול לחשוב על עוד מישהו.

OFIRB9

New member
ריקה? בת?

>צמרמורת בכל הגוף< שחכתי את שער העונות! איזה פיגור!!! קודי צריך לבקש מקן, כי הוא היה מגעיל אליו גם אחרי שהוא הציל את החיים שלו יולי צריכה לבקש סליחה ענקית (והיא לא תקבל אותה) מכל העולם על זה שהיא רק העזה להתחתן עם קן!!! (וכמובן, הנישואים נכשלו אחרי חודשיים, בפרק סיום הם מעמידים פנים בגלל הילדים!!!) אמממממ ג'רי די צריכה לבקש סליחה שהיא גרמה לדי ריפר להרוס חצי עיר.... ריקה צריכה לבקש סליחה מקזו וקנטה, כי היא דיברה אלייהם לא יפה (זו מיני מדברת מהפה שלי) כולם צריכים לבקש סליחה מאיזי וג'ו, כי הם ברחו להם ברכבת ולא השאירו להם אוכל גם סורה צריכה לבקש סליחה, היא גנבה את מאט (אבל לא התחתנה איתו, פיו) ו...אחרון צ'רובימון צריך לבקש סליחה מאופנימון, אחרי הכל, הוא לא ביקש בכלל סליחה בסוף, רק פשוט מאוד חזר להיות טוב ושלום על ישראל

לא לפי מה שאני חושב!

תראי את התמונה!
הילדים קיבלו את הדיג'ימונים של ההורים שלהם, ככה שהילד עם היוקומון הוא הבן של סורה והילדה עם הטסונומון היא הבת של מאט. נכון הבת של מאט דומה לסורה והבן של סורה דומה למאט? תסתכלי, אפשר לראות את זה בשנייה. מאט וסורה התחתנו.

meytar

New member
אני יודעת מי צריך להתנצל!

ההורים של איזי, בגלל שהם חיכו עד שהוא יגיע לגיל 12 כדי לספר לו שהוא מאומץ. אח של טאקויה כי הוא כל הזמן הפריע לו. אתם זוכרים את הפרק של ג'יי פי וזואי? אז נכון הם הגיעו לכפר כזה, והיה בו בצפר של טירונים. אז כל התלמידים צריכים להתנצל בפני גבומון כי הם צחקו עליו סתם. טומי מכל החברה, כי הוא התבכיין להם כל שניה.. היוצרים בפני מאט (בעונה הראשונה) מה זה השיער הזה?? ומאי כי טאי רצה להיות חבר של סורה אבל הם עשו אותו שונן איי...

OFIRB9

New member
למה להתנצל?

נראה לי שטאי מרוצה ממאט, סורה סתם דפוקה

Goggle Girl

New member
זה שהיא בת לא אומר שהיא דפוקה

זה מה שאני לא סובלת אצל חלק מהפאנגירלז. יש בן ועוד בן ובת שיש לה פוטנציאל עם אחד או יותר מהבנים הנ"ל, אז הן שונאות את הבת ומקללות אותו. -_- סורה מתאימה הרבה יותר לטאי לפי דעתי, ועדיין רואים שלשניהם יש רגשות חזקים אחד כלפי השני. להיפך, לי ניראה שמאט יותר יוצא עם סורה בשביל הפוזה, כי אף פעם לא ראינו ממש סצינה שהוא מראה כלפיה רגשות יוצאי דופן (או שאני לא זוכרת... ואני לא מדברת על זה שהוא אחז לה ביד ואז ג'ון ראתה, כי לי ניראה שהוא היה עושה בדיוק את אותו הדבר עבור מימי או קארי ואולי אפילו יולי.)

Goggle Girl

New member
הם...

עונה ראשונה: מאט וטאי על זה שהם רבו. קארי על זה שהיא גרמה לטאי כל כך הרבה אנגסט. טיקיי כי היה הבכיין של העונה. איזי כי הוא לא שם לב לשום דבר מלבד המחשב. היוצרים לג'ו כי הם לא מימשו את פוטנציאל הבישי שלו רק עד העונה השנייה. עונה שנייה: המדובבים האמריקאים מדאיסקה שהפכו אותו לדייויס המטומטם. קארי מדייויס שהתעלמה ממנו. קודי מהאנושות על אי שייכותו אליה (הבן אדם רובוט X_X) קן מהסופר מארקט על זה שחיסלנו להם את המלאי טישו בפרקים שלו. עונה שלישית: לא ראיתי עדיין :\ עונה רביעית: ג'ונפי, איזומי וטומוקי מאיתנו על זה שהם נידחפו כל כך. טאקויה מקוג'י וקואיצ'י שהוא נדחף גם כן וקיבל את כל ההתפתחויות המגניבות יחד עם קוג'י במקום קואיצ'י. קואיצ'י מקוג'י על שרצה להרוג אותו ^.^;;;

OFIRB9

New member
פוטנציאל בישי?

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איך לא ראית עונה 3?

אמ...

קן צריך המון התנצלויות לוורמון! ומימי צריכה להתנצל על הכאב ראש שהיא גרמה לכולם עם התלונות שלה (אין לי שומדבר נגדה, פשוט צריכה להתנצל על זה ^^') סורה צריכה להתנצל על זה שהיא פינטזה בקול על ה"גלידה, קרטיב, קרח" באמצע המדבר. ואיזומי באמת צריכה לבקש סליחה על זה שהיא נדחפת (ראה תמונה מוצמדת) טאקטו צריך לבקש סליחה ומהר להעביר את המשקפת לקאזו ולקאנטה! סוזי צריכה לבקש סליחה מטריירמון ולופמון... ובכלל מצער בעלי חיים. קאלומון צריך לבקש סליחה על שהרס את מגרש ביה"ס עם הגירים. התאומים אומנם עשו את זה בסדרה, אבל הם עדיין חייבים טונות סליחות לאימפמון! ואימפמון לא חייב סליחה לאף אחד! ההתנהגות שלו ברורה לגמרי. הוא צריך לבקש סליחה, אבל זה לא לגמרי באשמתו. אף אחד מההורים לא צריך להתבייש במתי שהוא גילה את ה"סודות" לילדים, כי נסו אתם לחשוב הם היו אמורים לעשות? לגלות לאיזי שהוא יתום ולגרום לו להרגיש רע עם עצמו? לספר לקוג'י על האח ואמא שלו ולגרום לו לברוח כדי לצאת לחפש אותם? עשו טובה
ואמ... סורה צריכה לקחת שיעור ריגעון, וטאי צריך ללמוד קצת על בנות... קורומון מהסרט ה1 צריך להתנצל וללמוד להשתמש בשירותים... אטמון צריך לבקש סליחה על החזרה חסרת הטעם שלו בסאגת 4 שליטי האופל... דמידווימון צריך לבקש סליחה מטאי טיקיי ופאטמון על הפטריות שיכחה... ואמ... זהו ^^'

OFIRB9

New member
איך שחכתי את קן!!!!

איך אפשר עם כל מה שהוא עשה לורמון?! אוף!!! אני רוצה לראות שוב את העונה השניה! לא ניצלתי אותה כמו שצריך! אני מתגעגעת לקן!!!!!!!!!!!!!!!! ווואאאאאאההההה!!! >חונקת את קן צ'אן בחיבוק<

meytar

New member
אבל לא שכחת אותו. כתבת את זה

בהתחלה. וגם אני מאוד מאוד מאוד מתגעגעת לעונה השניה! אני לרצות עונה שניה שוב!

יש לי!

כל הרעים לבקש סליחה מהטובים, וכל הטובים לבקש סליחה מהרעים]כי הם השמידו אותם[ חחחחח כולם צריכים לבקש סליחה מכולם!!!!!!

OFIRB9

New member
מאון שנון

מעניין...איך אני לא חשבתי על זה? אני רוצה לכתוב מכתב בקשה לפוקס קידס שיתחילו את כל העונות מהתחלה אחרי שתיגמר עונה 4!!! זה יהיה שוס אחד גדול!!! אני בדרך לשם

למעלה