אז מי פה לא בסדר??

shay100m

New member
אז מי פה לא בסדר??

בבית"ר תוקפים את חן עזריאל שהוא רוצה רק כסף,

עזריאל חכם וצודק!
הוא יודע 3 דברים
-לאירופה הוא כבר לא ייצא , אז מה רע בלשבת ביצע ולקבל כסף.
-בית"ר הנוכחית משלמת משכורות באיחור(אם בכלל) ,ועידן טביב מסתמן כשכונתי אף יותר.
-עדיף משכורת אחת ביד מאשר משכורת על העץ בשכונה של טביב.

מעבר לזה ,אני דיי בטוח שלא הציעו לו 190K לעונה (כמו שנטען בצהובון ONE), יותר הגיוני מה שאמר עורך דינו :"הוצע לו חוזה ל-4 שנים בסכום שהיה יכול להרוויח במכבי חיפה בשנתיים"
החוזה של עזריאל בחיפה מעניק לו 120K לעונה החל מ-2011 עם 10% תוספת לשנה, מה שאומר שהוא יקבל בשנתיים הקרובות כ-153K לעונה בממוצע.
אז מי פה בעצם לא בסדר?! עזריאל שמעדיף לקבל משכורת במקום לרדוף אחרי מחצית ממנה, או החוזים של טביב?

נעבור הלאה:

מגרשווילי- גם עשה בחכמה, מדוע לא לצאת לאי השכן כאשר במועדון שלך מזלזלים בך ושם מציעים לך יותר כסף (180K-לא רחוק מבן שושן
שיקבל שם 220K)?

ברוכיאן- אם המועדון לא חפץ בו מדוע להשלות אותו ואת האוהדים שכבר הרימו אותו על הכתפיים? איזו מן התנהלות זו?

מויאל - אני בטוח שלא מגיעה לו משכורת מנופחת אבל צריך להילחם עליו יותר, איזה אינטרס יש לו להישאר ? האם יש לו סיבה להישאר במועדון מאהבה אחרי הבלאגן של הרוש עם האוהדים שנה שעברה? האם טביב לא מבין שלמויאל יש גם פוטנציאל להימכר בסכום יפה בעתיד?

ומה עם כל הסמלים מהצוות המקצועי שנזרקו והובאו במקומם אנשי הפועל ירושלים?

ואיך זה נראה כאשר המלון שהשחקנים ישהו בו במחנה האימונים שייך בכלל לחברו של טביב שגם מממן את רוב ההוצאות במחנה הזה?

מה יהיה עם המשכורות? השחקנים מתייבשים , ואדון טביב מתנהל לו לאיטו...לא תתן יד? לא תעזור? לא תתן מיקדמה? שום דבר?!
אז עכשיו סוף סוף העמותה כרתה ברית עם השטן כדי שהוא יוכל רשמית לשלם משכורות! נראה מתי המשכורות יגיעו ...

היש שכונה גדולה מזו ? לא היתה ולא תהיה ! והכל בחסות האביב הערבי (אופסס...התכוונתי הטביב התימני).

ואוסיף משהו אישי לחברנו היקר JNUS1 :
מקווה שלא מפריע לך הצבע החדש
(אם זה מנחם אותך אז שהצבע בורדו ולא אדום ח"ו).

אריאל5

New member
לא מסכים כמעט באף מילה!

1. לגבי עזריאל: אם עזריאל יחזור לעצמו הוא יצא לאירופה על ספסל חיפה לא רק שלא יחזור לעצמו יכול לגמור את הקריירה כככ; טביב יוכל לשלם שבוע הבא את המשכורות והוא עושה רושם כסופר רציני בטח ביחס לארקדי; כנ"ל כמו שאני חושב שטועים שחקנים שישובים על ספסל במכבי כדורסל טועים שחקנים שבוחרים לשבת על ספסל בחיפה רק בגלל שמשלמים קצת יותר.
2. לגבי מגרשווילי: מעולם לא הבנתי למה שחקנים יוצאים לשחק בקפריסין זו אחת הליגות היהחידות באירופה שפחות טובות מהליגה הישראלית אם לצאת לאירופה אז לא לבור אלא למקפצה.
3. המועדון כן מעוניין בברוכיאן.
4. לגבי מויאל מסכים לדעתי אחד השחקנים הטובים כיום בבית"ר והוא משקיע מגיע לו יותר
5. הסמלים הם סמלי השלטון הקודם של ארקדי וכדי שיהיה דף נקי צריך לסלקם.
6. אסור לו לשלם משכורות עד שהמניות יהיו שלו.
7. עיקר השכונה היא בגלל אוהדים מטומטמים לא בגלל ההנהלה.

shay100m

New member
מעולה! זה טוב שאתה לא מסכים. שיהיה מעניין!

1- הוא יודע את זה מצויין ועדיין מעדיף להישאר בחיפה , אז יש לך אוליי רעיון מה עובר במוחו?
(טביב אגב...לא עושה רושם טוב בכלל לדעתי)
2-תתפלא לדעת שהכל שם יותר מקצועי מאשר אצלנו וזה רק עניין של זמן עד שהם יתעלו עלינו גם ביכולת.
3-המועדון החתים לפחות 2 שחקנים על המשבצת שלו(סטיבן ורביבו), אז תכל'ס הוא לא מעוניין בו (אוליי רק אם יסכים לבוא בחינם או משהו כזה)
4- אוליי בסוף יתברר שדווקא בנקודה הזו אני טועה...(ייתכן וכל ההצעות שיש לו מאירופה זה רק ספקולציות?)
5- הסמלים האלה במועדון לפני ארקדי
6-נכון,אך הוא היה יכול לעזור באופן פרטי לשחקנים שכבר נכנסו לחובות, והייתי מצפה ממנו לעשות כן.
7-מה קדם למה, הביצה או התרנגולת? השאלה שעומדת היא האם ההנהלה באמת רוצה שינוי? או שמעדיפה אוהדים קלי דעת שניתן לתמרן.

shay100m

New member
פחדתי להגיד את זה...אבל אם ג'ורדי הגיע משם

אז כנראה שזה נכון...

shay100m

New member
פרננדס -לאיזו התנהגות מצפים ממי שלא קיבל שכר

כמה חודשים..?

פשוט בושה איך שמתנהגים אליו ולשאר השחקנים שלא קיבלו משכורת.

jnus1

New member
עוד סמל הולך, תגידו שלום לליגת העל חברים

אם זו הקבוצה שלנו, אני שם כמה כסף שאתם רוצים, שאנחנו יורדים ליגה.
יש פה בדיקו את המתכון הבטוח לירידת ליגה. נראה מה "המשיח התימני" עלק ומאמרן יורד הליגה שלו יסדרו לנו העונה.

פרננדס החשקן היחיד שראוי להיקרא בית"רי מלבד הרוש בקבוצה הזו. אני לא ביקשתי קבוצת נוער. בשביל זה יש קבצת נוער שמשחקת בליגת הנוער. בישתי קבוצה בוגרת והתקפית, עם שחקנים ברמה שראויים ללבוש את הסמל של המנורה, ונלחמים למענה עד בדל כוחותיהם האחרונים. כמו דריו פרננדז. עכשיו תראו אותו בהבועל חיפה, ורק בגלל טביב ושות'.
מייאש.

shay100m

New member
טביב רוצה להיות רווחי בכל מחיר

קבוצה כמו בית"ר יכולה להיות רווחית גם בלי פלייאוף עליון, אז בשביל מה להשקיע?

jnus1

New member
רווחי? בכינוס נכסים אתה רווחי? אני לא מבין

בכלכלה אומנם, ואפילו אני מבין שזו הדרך לאבדון. להשקיע, כי הוא אמר שישקיע לטטוח ארוך, ובינתיים נראה שהואמפרק אותנו מכל הטווחים.
זו ירידת ליגה נקודה. אתה רוצה להתערב? על מה שתרצה, אם בדגש על האם, לא יבואו שחקנים איכותיים, זרים נורמלים ויישארו לפחות שני שקנים שעוד אפשר להשאיר, בית"ר מסיימת את העונה בירידת ליגה. במקרה הטוב נינצל מירידה.
יופי של בנייה.

shay100m

New member
נכון! זה לא מעניין אותו מה יהיה עם הקבוצה

הוא בא לגזור קופון ותו לא, עם כמה שפחות השקעה. בית"ר רווחית גם אם היא יורדת ליגה, ולכן אין לו שום אינטרס להשקיע כי לא אכפת לו מהקבוצה.

jnus1

New member
השורה האחרונה שלך קרעה אותי מצחוק

אני מקווה שגם לך זה מפריע
אחרת אנחנו בבעיה... (אגב, באירופה אין לי בעיה עם הצבע הזה אני אוהד אייאקס)
וברצינות, לענייננו אני חושב שהאשמה רובצת על שני הצדדים. שניהם צריכים לבוא לקראת השני, עם רצון טוב הכול מסתדר תאמין לי. חן עזריאל מצד אחד, חייב להתפשר על הסכום אם חשוב לו לשחק (ולשחקן כדורגל זה בסיסי, זה לא לא לבוא לעבודה במשרד, זה כושר משחק שנשחק באופן רציני) בכלל כדורגל ובבית"ר בפרט. מצד שני, טביב חייב להבין שהוא לא יכול ללרצות או לפחות להצהיר בריש גלי, שהוא רוצה לבנות קבוצה "חזקה" ולהתקמצן על כל שקל. לא נעים לי להגיד, בלי הפאשלה הרצינית של המילארדר ההוא מאמריקה, היינו עם תקציב פי כמה ממקקי ת"א, וחבל שהבן שלו החליט לעשות עלינו עליהום. בכל מקרה, טביב חייב להבין שכדי לקנות שחקנים ברמה של ליגת העל הראשונה של ישראל ולטווח ארוך צריך לשים כסף, תקציב של 25-30 מיליון יספיק. עזריאל שחקן חשוב, כנ"ל מויאל ומגרלשווילי שכבר אבוד, ולהפסיד אותם זה כישלון ניהולי וכלכלי נטו של אדון טביב, ועוד נשלם על כך ביוקר במשך העונה הזו.

אני בכלל מאוכזב מההתנהלות עד כה, אין החתמות רציניות, אין בכלל החתמות של שחקנים מלבד כמה ברמה נמוכה. כל המעט שעוד היה לנו עוזב. חסר שחקן בכל עמדה. עכשיו גם פרננדס המלך עוזב אותנו ועוד אחרי אמירה כל כך נכונה ואמיצה.
מאמן שהוריד קבוצה ליגה מאמן את בית"ר. אני דואג דוגרי. שלא נהפוך להיות הבשר תותחים של הליגה, ושטביבי לא ישעה מאיתנו הבועל כפ"ס 2 ואלי כהן לא יהפוך אותונ לר"ג.
נשמע רע כל כך עד עכשיו, הכול.
אגב-לא שזה מעניין מישהו אבל הסתכלתי באתר אופ"א, וראיתי שהמקום שלנו באירופה הוא 255 שיהיה לנו בהצלחה! (ולטביב להביא אותנו לאירופה עלק)
הקבוצות הישראליות מסבתר מוספיות לנו נקודות למרות שאנחנו לא משחקים, לא יודעאיך זה עובד אבל זה מעניין.

shay100m

New member
חן מעדיף את חיפה בגלל המשכורת והיציבות

אבל עדיין ,אם ההצעה של בית"ר היתה מתקרבת בקצת למה שחיפה נותנים לו הוא היה מסכים.

jnus1

New member
שאלת אותו? איך אתה יודע שהוא היה מסכים?

המשכורת אולי, אבל היציבות?! לא לשחק עונה שלמה זו יציבות? הכושר משחק נפגע, והיכולת נפגמת. בקיצור- לא מבין את חחן עזריאל הוא גדל אצלנו אז שיוותר על קצת כסף הוא וירוויח לטווח ארוך הרבה יותר, וגם בית"ר.

למעלה