אז...? מי מרכיב מה ?

ssyוM

New member
אז...? מי מרכיב מה ?

ובאיזה שלב הוא נמצא ?

ssyוM

New member
אגב, יום כיפור מתקרב...

יש לכם פאזל מיוחד שייעדתם אותו ליום כיפור?

noale noale

New member
אחרי הרבה שנים..

בהם לא הרכבתי, רכשתי עכשיו שני פאזלים. אם צאליח להרכיבם ביום כיפור, זו שאלה טובה, שכן 3 זאטוטים בבית כנראה שלא יאפשרו לי, אבל בכל זאת. הפאזלים שרכשתי באינטרנט (במבצע - השני בחצי מחיר) ואומרים להגיע אלי הביתה בשבוע הקרוב: 1. הרקדנית הספרדיה - 1000 חלקים , הזמנתי את האחרון לפני שאזל מהמלאי . התאהבתי בתמונה - אני אוהבת מאד את נושא הריקוד (ומי שעקב אחרי הודעות קודמות שלי, למרות שאין הרבה כאלו, כבר יודע זאת) והפאזל גם נראה לי מאתגר ביותר. 2. בת ים קטנה 1000 חלקים - נבחר על ידי בתי על מנת שימוסגר ויתלה בחדרה.

noale noale

New member
אומרים = אמורים....

הגיע הזמן שאתחיל להגיה את ההודעות שלי...

123נעמי

New member
סיפור בנושא../images/Emo63.gif

לפני שבועיים לקראת החגים הבאים עלינו לטובה רצתי טסתי לחנות הפאזלים לארגן לי תעסוקה. קניתי 2 פאזלים של 1000 חלקים כל אחד ויצאתי שמחה לדרכי. אך שוד ושבר החגים עוד לא הגיעו והפאזלים גמורים
בדקה האחרונה לפני כניסת ראש השנה רצתי לחנות צעצועים הקרובה לקנות פאזל חדש. מבחר גדול לא היה ולחנות הפאזלים לא התחשק לי ללכת מצאתי לי אחד נחמד מלא פרטים (העיקר שיהיה משהו להעביר את הזמן בין האורחים ושהארוחות ירדו טוב וחלק לבטן) אבל.............. רק 500 חלקים
נו מילא העיקר שיש פאזל. אך שוב שוד ושבר איזה מתח.....
פתחתי את הקופסא ולהפתעתי המון חלקים מחוברים ביניהם בלי יכולת הפרדה מבלי לקרוע אותם
(החברה במפעל התעצלו כנראה להחליף את סכין החיתוך
- עצלנים) גם פאזל של 500 חלקים וגם חלק ממנו כבר מורכב. תוך שעתיים גם הפאזל הזה נגמר. עכשיו אין פאזל בבית ונורא עצוב
מחר נרוץ לחנות לארגן פאזל חדש (לפני שהמדפים מתרוקנים לקראת יום כיפור) עכשיו אני רוצה פאזל גדול שלא יגמר מהר ושלא יהיה פחות מ 24000 חלקים. אני מקווה שאני אמצא משהו המבחר ......המבחר ..... - אבל זה בכי לסיפור אחר.
(אף אחד כאן לא רוצה לקנות את ה24000 חלקים אני מחפשת שותף למבצע השני בחצי מחיר) זה היה הסיפור לשבת
חייבת למצוא חוג לגמילה מפאזלים

jocie1

New member
פאזלים ליום כיפור

למסירה מיידית: מוכנים לאפסון ארוך תווך, כ-10 פאזלים, שמשוועים לשולחן פנוי להרכבה. תעסוקה ליום כיפור. בגדלים מ200 חלקים עד 2500. תיצרי איתי קשר בהקדם האפשרי לנייד 0508348195 צום קל, חתימה טובה לכולם jocie1

האדרים

New member
אנחנו מרכיבים פאזל של 3,996

ממש כך. אפילו מתועד על גבי הקופסא (נכתב שזה קשור לעניינים טכניים או משהו כזה). למי שהספיק לשכוח או לא ראה - הכוונה לפאזל הזה
פעם ראשונה שלנו בגודל כזה ומהווה הכנה טובה לנסיון עתידי נוסף לרומא (מטעמי גודל ותמונה)

roni 93

New member
מאיפה הפאזל?

התמונה ממש יפה...אפשר להשיג את הפאזל בפאזלנד?? איך קוראים לפאזל? תודה מראש :)

האדרים

New member
הפאזל נקרא "ג'ורדינס - האוסף" (קלמנטוני)

ורכשנו אותו כאן. לא ראינו אותו במקום אחר.

jocie1

New member
בהצלחה, מאמינה שתסתדרו, תהנו../images/Emo220.gif

עם מוסיקת רקע מתאימה

roni 93

New member
סיימתי את שודדי הקריביים! ../images/Emo9.gif +פאזל יום כיפור

לפני כמה דקות סיימתי את פאזל שודדי הקריביים! (בעזרת משפחתי היקרה!) בתמונה אפשר לראות שחסרים 3 חלקים, מאז מצאתי 2 בחדר ואנחנו בחיפושים אחרי האחרון... וזה הפאזל שקניתי ליום כיפור... 1000 חלקים מהקטלוג של המוזאונים. גם אותו אני מתכוונת להדביק על קנבס (אם אני אסייים כמובן) ולהמשיך אותו עם צבע פסטל תכלת. אני עדיין מתרגשת שסיימתי את שודדי הקרביים (!!).

jocie1

New member
"השודדים" יצאו פנטסטי, איזה הרגשה../images/Emo9.gif

כשמגלים חלקים חסרים...ואז
כשמוצאים את החלקים האחרונים. בהצלחה עם הפאזל ליום כיפור
בהחלט מתאים לאוירה

coocoola

New member
נגמרו לי הפאזלים

כל מה שהיה לי נגמר. אולי בהחלט אקנה איזה פאזל או שניים לכיפור. יש כבר הזמנה לפאזל אחד של 500 מתנה לחדר של חברה טובה ועוד 1500 לבית של חברים שיש עוד קצת זמן עד שהם יחליטו איזה הם רוצים... בכל מקרה... בנתיים אין כלום... רק שניים תלויים ממוסגרים ועוד אחד שמחכה לתלייה. מקווה למצוא דרך לצלם בקרוב... שנה טובה.:)

גמרתי לפני ראש השנה את המיניאטורי,

ובראש השנה עשיתי את ה"מיקרו" ירח מעל סן פרנציסקו.

למעלה