אז מי מפחיד אותכם???

אז מי מפחיד אותכם???

יצאתי היום מכיוון גוש דן לירושלים ובכניסה לבירה היו מלא שוטרים שבדקו כל רכב וחשבתי לעצמי בדיקות שיגרתיות, והנה אני מגיע למשרד ופותח את המחשב ואני רואה שיש "התרעה חמה" "רמת כוננות גבוהה" ואני חושב לעצמי איפה כל החכמים שהעבירו כסף לחמאס? איפה כל החכמים למיניהם שאומרים שנתניהו סתם מנסה לזרוע פחד באנשים משיקולי בחירות, אנשים מ פ ח ד י ם !!! חברים ביבי הוא מנהיג, הוא הוכיח לנו ב 1996 כשהוא נבחר לראשות הממשלה שיש מצב להוריד את מצב הפיגועים, שכידוע לכולם שלפני הבחירות היו לצערינו בלי סוף פיגועים. אז חברי קדימה תפסיקו לבלבל במוח, נתניהו צודק! נתניהו מנהיג! ואינשאלה שב- 29/3 נתעורר לשחר חדש ויפה עם נתיהו בראשות הממשלה.

זאב 27

New member
נכון, אנו מפחדים../images/Emo13.gif

אודה ולא אכזב: אנו מפחדים.פיגועים לא עושים לנו טוב.גם מראה פצוע בפיגוע דקירה דיו כדי לרגש אותנו. אבל, נמאס לנו שעל כך משתיתים בכל בחירות את העיקר! שרון עלה , על רקע הבטחות לבוחר שהוא יביא את המיפנה. מה קיבלנו?=יותר הרוגים היו כאן מאי פעם. הפעם, נצביע למפלגה לא גדולה במיוחד, שתייצג גם את בעיותינו. זה שבאוניברסיטת ירושלים רוצים להעלות את שכר הלימוד= מפריע לנו ומכעיס. זה שהחרדים רוצים לכפות עלינו סדר יום , ואי כניסה למסעדות המוכרות פיתות בפסח= פשוט מכעיס. זה שרק מעלים את המיסים, בתואנות שונות :מצב ביטחוני כאילו או תמיכה נוספת בחרדים המיתרבים על חשבון הציבור הכללי =זה מכעיס.

bhnadav

New member
קיבלנו יותר הרוגים?

אתה זוכר את התקופה בה שרון נכנס לתפקיד? כל אדם בישראל צריך לומר היום תודה לאל על כך שאריאל שרון ניצח אז בבחירות. אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה המצב אם זה היה מונח על כתפי מישהו אחר. שרון ניצח ב-2001, ומ-2002 חלה ירידה דרסטית במספר פיגועי הטרור ובמספר הנפגעים, נתון שאי אפשר להתווכח איתו. אף אחד לא יכל לעשות זאת יותר טוב ממנו.

אלעד מר

New member
ואכן נמנע פיגוע גדול!!

רכב מסוג G.M.C נלכד ועליו שב"חים ומחבל עם חגורת נפץ בכמות גדולה. היתה התרעה נקודתית והרכב נעצר ע"י המשטרה על כביש 1 סמוך לישוב מודיעין!! כל הכבוד לשב"כ, לכוחות הביטחון ולמשטרת ישראל!!!

למעלה